Autor Subiect: Te vei vaccina antiCovid sau nu? Motivele?  (Citit de 6793 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Te vei vaccina antiCovid sau nu? Motivele?
« Răspuns #30 : 15.Mai.2021, 01:57:17 p.m. »
Ai dreptate pana la un punct. De fapt este mai scump sa faci teste care sa releve daca trebuie sa faci a doua doza decât sa faci direct a doua doza la toată lumea. Apoi reacțiile astea le ar fi avut oricum daca se întâlneau din nou cu virusul.
Poate părea cinic dar sistemul de sănătate american este cel mai evoluat tehnologic si științific - atenție, nu social - pentru ca este unul bazat pe un sistem capitalist. Canada, la nordul lor, are un  sistem de sănătate de tip social, similar celui vest-european si declarația de martor ocular al prietenului meu care a lucrat pentru un doctor in Toronto ca secretar pentru câteva luni de zile a fost "sa vezi ce coada fac canceroșii la mers in SUA la tratament"... Sa va spun ca timpul de așteptare pentru o tomografie este de săptămâni in Suedia (daca nu ești caz grav, la urgente)? Parca îl citesc pe Sven Havel descriind situația din lagărul de pedeapsa german "cat timp te puteai mișca, erai sănătos tun!"... Chiar numai eu sa știu de rude care au dus boala pe picioare neștiind de ea pentru ca era prea complicat sa se caute pana când au căzut si mai dus-o câteva luni cu metastaza generalizată?
Poate pentru doua persoane un extra test nu contează dar când testele sunt pentru milioane, timpul si banii contează.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline balanel

« Răspuns #31 : 16.Mai.2021, 02:37:16 a.m. »
Pai si cum este sistemul medical american?
Da-ne mai multe detalii, te rog.
"Caracterul fără inteligență face mult, inteligența fără caracter nu face nimic." — Cicero

Offline Mak110

« Răspuns #32 : 16.Mai.2021, 06:12:02 p.m. »
M.am vaccinat..Dupa prima doza la 2 săptămâni am facut Covid..Nu stiu daca e vina vaccinului.Am facut si rapelul dupa cateva saptamani de la terminarea carantinei.
  • Suzuki Scross 2021

Offline ntire2000

« Răspuns #33 : 16.Mai.2021, 07:08:06 p.m. »
Pai ce sens a mai avut sa faci rapelul?
Doar aveai deja anticorpi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #34 : 16.Mai.2021, 10:27:08 p.m. »
Pai si cum este sistemul medical american?
Da-ne mai multe detalii, te rog.

Din ce știu eu e pe baza de asigurări plătite de firme si persoane, nu este general plătit de stat. Cei fără asigurare primesc îngrijire pana la o anumita limita si nu in toate locațiile. De fapt este o întreagă industrie a organizațiilor caritabile care se ocupa de strâns bani pentru cei ce nu pot plăti. Ma rog, cum stânga a câștigat preluând controlul in societate pe fata si cum astăzi peste 50% din tineri n-ar avea nici o problema sa primească bani degeaba de la stat, nu cred ca va mai dura mult sistemul asta. Dar după Obamacare a fost clar ca decăderea calității serviciilor medicale pentru oamenii de rand, aia care muncesc zilnic ca sa trăiască, este sigura. Acum se cauta soluții care sa evite ce a dezvăluit acea schema de asigurări generale. Sa nu uitați ca medicii sunt categoria sociala cea mai bine plătită din SUA.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Mak110

« Răspuns #35 : 17.Mai.2021, 09:05:51 a.m. »
Pai ce sens a mai avut sa faci rapelul?
Doar aveai deja anticorpi.
Sincer,am urmat ce mi au spus cei de la munca..Oricum anticorpii erau peste 10.000 dupa 2 saptamani de la rapel..
  • Suzuki Scross 2021

Offline Laurentiu

« Răspuns #36 : 19.Mai.2021, 01:12:17 p.m. »
Nu m-am vaccinat inca. O voi face dupa publicarea raportului final al studiilor clinice (2023). Observatiile experientelor efectuate direct pe oameni, nu s-au terminat. Cit timp am varianta de a alege ce fac cu corpul meu, refuz sa fiu cobaiul diferitelor laboratoare.

''Pe măsură ce vaccinările devin tot mai larg răspândite, cercetătorii vor fi capabili să discearnă efectul asupra infectării și transmiterii, chiar dacă este dificil de distins impactul inoculărilor de cel al măsurilor ca izolarea și purtatul măștilor. Completarea studiilor privind infecțiile asimptomatice va aduce informații suplimentare. Două studii clinice sunt așteptate să se încheie în aprilie. Totuși, unul este de la Sinovac Biotech Ltd din China, care a raportat o eficacitate de numai 50% în combaterea bolii. Celălalt testează serul de la Gamaleya Research Institute din Rusia cu eficacitate de 92% în teste clinice, dar este un studiu mic. Septembrie va aduce finalurile unor studii de amploare cu vaccinuri de înaltă eficacitate. Rezultatele pentru serurile care s-au dovedit a fi cele mai eficace în prevenirea bolii (95%), de la Moderna și PfizerBioNTech, nu sunt așteptate înainte de octombrie 2022, respectiv ianuarie 2023.'' https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24624765-science-report-persoanele-vaccinate-mai-pot-transmite-coronavirusul.htm

P.S. Acei dintre voi ce v-ati vaccinat in Romania, v-ati simtit cumva monitorizati in afara celor 15 minute de dupa vaccin? S-a mai interesat cineva de soarta voastra dupa vaccin si rapel.

''Toate medicamentele sunt monitorizate cu atenţie după ce sunt lansate pe piaţa Uniunii Europene. Cu toate acestea, Uniunea Europeană (UE) a introdus o nouă metodă de identificare a medicamentelor monitorizate deosebit de atent.

Aceste medicamente se identifică printr-un triunghi negru cu vârful în jos (▼). Acest simbol este prezent în Prospect și este însoțit de o propoziţie scurtă ce explică semnificaţia simbolului: “▼Acest medicament face obiectul unei monitorizări suplimentare.”

Lista medicamentelor supuse unei monitorizări suplimentare este actualizată lunar de către UE şi este disponibilă pe website-ul Agenției Europene a Medicamentului. Link către această listă este disponibil pe website-ul ANMDMR, la secţiunea „Medicamente supuse unei monitorizări suplimentare▼”: https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/medicamente-supuse-unei-monitorizari-suplimentare/.

Vaccinurile COVID-19 sunt incluse în această listă a medicamentelor supuse unei monitorizări suplimentare.'' https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/raportarea-reactiilor-adverse-suspectate-vaccin-covid-19/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: balanel, Myhay

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #37 : 19.Mai.2021, 01:21:02 p.m. »
Iar ai revenit tataie cu idiotenii?
😂😂😂😂

E atac la persoana asumat, nu e nevoie sa ma blocati am plecat singur

Rog un admin sa mi stearga contul
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: costin_bad, gabi males, dthem

Offline ntire2000

« Răspuns #38 : 19.Mai.2021, 02:10:17 p.m. »
Io zic sa te vaccinezi de vreo 4 ori ca ala care avea vederea încetosata, poate te stergi singur.  =))

PS: si daca pleci, cine mai asigura antrenul? ca si asa e o plictiseala pe aici....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Laurentiu

« Răspuns #39 : 19.Mai.2021, 02:19:37 p.m. »
Iar ai revenit tataie cu idiotenii?
😂😂😂😂
Felicita-ti ''educatorii''! De la primul si pina la ultimul.  :)

@hippo, sint si eu de acord ...
Citat
... sa te vaccinezi de vreo 4 ori ca ala care avea vederea încetosata
... poate vezi si argumentele aduse.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!