Autor Subiect: Trepideaza si nu stiu cauza  (Citit de 1970 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sonja

Trepideaza si nu stiu cauza
« : 14.Nov.2020, 11:14:57 a.m. »
Salutare. Sunt proaspata posesoare de SX4, diesel 1.9, 4x4, iar bucuria achizitiei mi-a fost umbrită de o trepidație care apare la anumite turatii si mai ales in frana de motor. La inceput am suspectat suportii de motor dar acestia arata bine, nu sunt imbatraniti sau rupti. Vibratia e numai in deplasare pe anumite turatii si se accentueaza pe frana de motor. Pe loc nu trepideaza nimic.
A mai intalnit cineva problema sau aveti idee care este cauza?  Stiti pe cineva in  zona Clujului care se pricepe la Suzuki?
Multumesc anticipat!
  • Suzuki SX4 4x4 1.9 DDIS

Christian 1

• Vizitator
Re: Trepideaza si nu stiu cauza
« Răspuns #1 : 14.Nov.2020, 11:22:06 a.m. »

Mecanic dedicat Suzuki in Cluj-Napoca, nu stiu din pacate.

Offline Leutz

« Răspuns #2 : 14.Nov.2020, 12:38:36 p.m. »
Vezi ca si cutia de viteze are niste suporti sau prinderi. Un prieten cu Grand Vitara Mk2 a avut ceva similar. Am condus-o si eu un pic la momentul respectiv, facea cam cum povestesti tu.

Ulterior, la service i-au schimbat suportii respectivi si n-a mai facut probleme. Merita investigat in directia asta, in lipsa de alte idei. Zic si eu...
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Online FritzVonSpritz

« Răspuns #3 : 14.Nov.2020, 03:57:53 p.m. »
In afara de reprezentanta, nu stiu cine e specializat pe Suzuki, in Cluj.......Iar unii nu au fost multumiti de service-ul Suzuki Cluj al reprezentantei, (la sensul giratoriu cum mergi spre Floresti, pe stanga, chiar in sens, deci dupa Metro).
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline sonja

« Răspuns #4 : 14.Nov.2020, 06:10:41 p.m. »
Vă multumesc pentru sfaturi si implicare! 

Offline ASZ

« Răspuns #5 : 14.Nov.2020, 06:37:46 p.m. »
Pe vremea cand reprezentanta Suzuki era CG Motors (2008->2012), lucra la service un Paul care se pricepea foarte bine la Suzukiuri .. insa nu stiu unde a plecat de acolo.

Online FritzVonSpritz

« Răspuns #6 : 16.Nov.2020, 04:17:06 p.m. »
M-am intalnit azi cu un nene cu Suzuki  Jimny an 2.000 si l-am intrebat cand are probleme cu masina, unde o duce ?
Mi-a raspuns ca pe str. Plevnei, la Service Autodoc, acolo de fiecare data l-au rezolvat, cu orice problema avuta.
Poti incerca, macar sa vezi ce zic  :dknw:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Sorin77

« Răspuns #7 : 18.Nov.2020, 10:49:21 p.m. »
Salut.Aceeași problema o am și eu cu trepidația mai ales in frâna de motor și când dai reverse...am schimbat și eu suport motor fata -spate și nimic..dacă descoperi problema zi-mi și mie te rog...așa îmi face de 1 an și nu-i dau de cap.Toată stima
  • Suzuki sx4 1.9 ddis

Offline sonja

« Răspuns #8 : 18.Nov.2020, 11:16:35 p.m. »
Salut ! Deocamdată am hotarât sa schimb suportul cutiei de viteze. L-am gasit destul de greu, numai pe original, destul de scump, iar majoritatea magazinelor nu îl primesc. Dupa ce-l voi schimba, vă anunț. Cineva mi-a spus ca vibratia ar putea fi si din cutia de transfer sau reductor. Nu mi s-a părut. Deocamdată le iau prin eliminare.

Offline Sorin77

« Răspuns #9 : 18.Nov.2020, 11:20:40 p.m. »
Mulțam fain. >:D<
  • Suzuki sx4 1.9 ddis