0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Yete ca am luat-o . Passion 2WD.
Citat din: manead din 12.Mai.2021, 12:59:25 p.m.Yete ca am luat-o . Passion 2WD. Ei, in cazul asta, s-o stapanesti sanatos ! Chiar daca postarea era usor ironica, tu ai fost destept si ai ales din ea sfatul cel mai bun : TU trebuie sa fii cel multumit de alegerea facuta !
Apropo de asta, orice setare as da pentru fluxul de aer îmi baga aer și prin gurile din bord. Chiar daca dau tot fluxul pe sus pt dezaburire, aerul vine și prin gurile din bord.
Citat din: VictorN din 01.Iul.2021, 01:13:07 p.m.Apropo de asta, orice setare as da pentru fluxul de aer îmi baga aer și prin gurile din bord. Chiar daca dau tot fluxul pe sus pt dezaburire, aerul vine și prin gurile din bord. Daca fluxul de aer este orientat si catre parbriz, automat este orientat si catre geamurile laterale, dar nu si in partea centrala. Am observat ca la ambele se intampla asa, ceea ce nu e rau deloc
Daca fluxul de aer este orientat si catre parbriz, automat este orientat si catre geamurile laterale, dar nu si in partea centrala. Am observat ca la ambele se intampla asa, ceea ce nu e rau delocDa, pe cele mici, oblice, baga când dai pe sus, dar la mine baga și pe cele rotunde care bat spre față, indiferent ce setare le dau. Așa și la voi?