Autor Subiect: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid  (Citit de 64360 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cosmo47

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • rm valcea
Re: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid
« Răspuns #80 : 29.Apr.2021, 07:44:18 p.m. »
Va salut, nu știu de ce se pune atât presiune pentru 4x4...daca omul merge 90% pe asfalt de ce i-ar trebui 4x4? Pana la urma sa își cumpere fiecare mașina în funcție de e nevoie și de ce buget are... părerea mea.
 Are cineva idee despre cât de durabile sunt bateriile pentru hybrid? Se poate renunța la ele când cedează? Am înțeles ca sunt destul de scumpe și ca garanția e decât de 5 ani... Mulțumesc frumos!
  • Suzuki sx4 s-cross 2020

Offline Myhay

« Răspuns #81 : 29.Apr.2021, 08:12:29 p.m. »
Se pune accent in sensul ca aleg un model de masina SUV , crossover , SUV compact etc care pentru asta este facut practic. Cand spui SUV automat ai in minte si 4x4. Ca producatorii le editeaza si scot si variante fara e altceva , trebuie sa vanda. Daca omul merge 90% asfalt de ce nu opteaza pentru un hatch , sedan , cabrio? Garda la sol mai generoasa o sa spui. Corect dar o garda inalta fara tractiune mi se pare un handicap. Si pe asfalt pot sa apara situatii unde tractiunea integrala este de ajutor mai ales iarna + ca ajuta si in viraje si nu numai. Ajuta la stabilitate si control si pe uscat. Daca pe Baleno era disponibil 4x4 cand l am cumparat optam 100% pentru. Nu asociati 4x4 cu off road. Este gresit. Vrei off road iei Jimny sau ceva asemanator. Plus ca modul Sport este….imi lasa zambetul tamp pe fata. Incep sa l folosesc din ce in ce mai des si in oras. Cand merg pe auto mi se pare lenesa acum  :-))  Pentru mine de exemplu nu ar fi o problema sa plusez cu 1500 euro pentru tractiune integrala. Pentru altii da. Fiecare le stie pe ale lui , nu judec dar eu nu as renunta la 4x4 la o masina care pentru asta a fost gandita ( ca model ).

Legat de bateriile hibrid nu poate nimeni sa ti spuna ce si cum acum. Vorbim peste 5-10 ani. Atunci o sa avem un feedback pertinent cat de cat. Daca tine cineva o masina 10 ani sau mai mult.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: enicky, frenzy, perfidus, cornel111

Offline cosmo47

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • rm valcea
« Răspuns #82 : 29.Apr.2021, 09:36:41 p.m. »
Mulțumesc frumos... Interesant răspuns... Argumentat...
  • Suzuki sx4 s-cross 2020

Offline enicky

« Răspuns #83 : 29.Apr.2021, 09:38:44 p.m. »
  Pentru cine este interesat de caracteristici, detalii, garantie la Suzuki : https://suzuki.ro/autoturisme/

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline flciuca

« Răspuns #84 : 29.Apr.2021, 10:51:42 p.m. »
Scade 12.000 daca ai tu rabla ta. Altfel, mai achiti si tichetul...
Tocmai ce am ridicat masina astazi, tichetul Rabla pentru S-Cross Passion AT este 10500 intrucat are 129g/km si nu 124 cat este norma pentru cei extra 1500, doar la cele cu cutia manuala se aplica valoarea de 12000.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid Passion 2WD AT | VW Passat 2020 2.0 TDI DSG 4Motion

Offline cristidav

« Răspuns #85 : 29.Apr.2021, 10:54:56 p.m. »
Probabil... tractiune doar fata ? Ca 4x4 are 136 g/km si nu avea cum sa se incadreze.
Rapid ai fost cu Rabla... Mie mi s-a spus sa am sperante doar pe sfarsitul saptamanii viitoare, adica la aproape 2 saptamani de la inceperea programului  :ceas:
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline flciuca

« Răspuns #86 : 30.Apr.2021, 12:49:48 a.m. »
Luni m-au inscris in aplicatie, marti am primit nota de inscriere in program, in 2 ore aveam certificatul de distrugere, miercuri scos de la taxe si radiat DRPCIV, joi dimineața achitat factura, joi la 17 ridicat masina. SUZUKI Autonet Giulesti.
LE, da este 2wd.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid Passion 2WD AT | VW Passat 2020 2.0 TDI DSG 4Motion

The following users thanked this post: cristidav

Offline manead

« Răspuns #87 : 12.Mai.2021, 12:54:35 p.m. »
Probabil... tractiune doar fata ? Ca 4x4 are 136 g/km si nu avea cum sa se incadreze.
Rapid ai fost cu Rabla... Mie mi s-a spus sa am sperante doar pe sfarsitul saptamanii viitoare, adica la aproape 2 saptamani de la inceperea programului  :ceas:
Salut,
Cat a durat Rabla la tine? si mie mi-au zis tot 2 sapt :(. Eu am comandat la RAdacini.
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline manead

« Răspuns #88 : 12.Mai.2021, 12:59:25 p.m. »
  Aproape am terminat dezbaterea unui  subiect similar aici :  https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=10946.0
"DA sau NU? Sincer..."

Sincer, aceasta marca este ca un drog, deci, din pacate, iti dau acelasi sfat : n-o cumpara !
Vei intreba de ce : daca te uiti la semnatura si jurnalul meu vei intelege !
  Adica, dupa ce o iei pe prima, peste ceva timp iti vine sa mai iei una !
  Daca bugetul nu-ti permite alt Suzuki, vei incepe s-o accesorizezi pe cea din ograda si uite asa devine un "drog"!
 Si culmea e ca iti va apare si un zambet pe fata(unii colegi l-au numit "tâmp") cand te urci in ea, sau cand o "calci pe coada" si treci lejer de o "nemtzoaica" !
  Asa ca noi suntem subiectivi,  părtinitori, what ever, nu te lua dupa noi, chiar daca iti spunem ca avem cele mai bune masini.

TU trebuie sa fii cel multumit de alegerea facuta ! :)

P.S. Daca era 4WD era si mai bine.

Yete ca am luat-o :). Passion 2WD. Am analizat si pt mine nu era necesar 4wd. mai vedem...
Si asta dupa 16 ani de o frantuzoaica... :)
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Online ntire2000

« Răspuns #89 : 12.Mai.2021, 01:17:59 p.m. »
Sa o plimbi sanatos!  :good:

PS: sa stii ca spre deosebire de frantuzoaica, asta e mai (f)rigida.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού