0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Scade 12.000 daca ai tu rabla ta. Altfel, mai achiti si tichetul...
Probabil... tractiune doar fata ? Ca 4x4 are 136 g/km si nu avea cum sa se incadreze.Rapid ai fost cu Rabla... Mie mi s-a spus sa am sperante doar pe sfarsitul saptamanii viitoare, adica la aproape 2 saptamani de la inceperea programului
Aproape am terminat dezbaterea unui subiect similar aici : https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=10946.0"DA sau NU? Sincer..." Sincer, aceasta marca este ca un drog, deci, din pacate, iti dau acelasi sfat : n-o cumpara !Vei intreba de ce : daca te uiti la semnatura si jurnalul meu vei intelege ! Adica, dupa ce o iei pe prima, peste ceva timp iti vine sa mai iei una ! Daca bugetul nu-ti permite alt Suzuki, vei incepe s-o accesorizezi pe cea din ograda si uite asa devine un "drog"! Si culmea e ca iti va apare si un zambet pe fata(unii colegi l-au numit "tâmp") cand te urci in ea, sau cand o "calci pe coada" si treci lejer de o "nemtzoaica" ! Asa ca noi suntem subiectivi, părtinitori, what ever, nu te lua dupa noi, chiar daca iti spunem ca avem cele mai bune masini. TU trebuie sa fii cel multumit de alegerea facuta ! P.S. Daca era 4WD era si mai bine.