Autor Subiect: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid  (Citit de 64359 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid
« Răspuns #60 : 04.Mar.2021, 08:36:29 p.m. »
Infirm eu, ca am automata și așa merge in oraș, subturat. Pana acum nu are nimic (45k) și nici nu intenționez sa o tin prea mult ca sa văd dacă va avea.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Myhay

« Răspuns #61 : 04.Mar.2021, 09:25:04 p.m. »
Deci confirmi.... la automata oricum face ce vrea ea asa ca nu ai ce face. Am mentionat ca fapt divers acest aspect. Eu oricum nu tin cont la nicio masina de acel indicator.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #62 : 05.Mar.2021, 07:01:36 p.m. »

De ce s-ar incalzi mai greu daca si dezactivezi startstopul ? Adica motorul ar trebui sa se incalzeasca oarecum la fel, caci amandoua sunt benzina, chiar daca diferite.

Motorul(S-Cross-ului) se-ncalzeste, sistemul baga caldura(il tin pe HI), nu-i problema, dar in interior se ridica temperatura mai greu, fata de Vitara.
 Eu am "dat vina" pe insonorizarea Vitarei, care cred eu "blocheaza" partial transmiterea frigului in interior. Ar mai putea fi si parbrizul mai mare la S-Cross... Si probabil ca tabla "chioara" "radiaza" frig mai mult, presupun. Situatia am constat-o impreuna cu sotia, n-am avut ce sa-i motivez.
Deci diferenta ca distanta intre ele, ar fi ca S-Cross-ul are nevoie de 1-2km in plus pentru a se incalzi in interior la fel ca Vitara.
  Oricum dupa ploile de pana acum, cand dezobisnuit de dansul picaturilor pe plafon, acum am fost neplacut surprins sa le aud.
Dar le-am pus gand rau, sa se faca mai cald si dipare sunetul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristidav

« Răspuns #63 : 05.Mar.2021, 11:38:40 p.m. »
Cel mai probabil de-aia se incalzeste mai repede Vitara. Fiind insonorizata/izolata bine, transferul nu e asa de mare si, implicit, nici pierderea.
Astept cu nerabdare sa faci insonorizarea/izolarea si la S-cross. S-ar putea sa ma intereseze si pe mine (indeosebi sa nu se incinga masina de la soare, nu atat pentru zgomot) si sa te intreb cat de greu e accesul sa izolezi plafonul  :D
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline enicky

« Răspuns #64 : 10.Mar.2021, 08:26:28 p.m. »
 Pe unde poate "circula" Sx4 S-Cross :

Iata si varianta Hybrid cu cutie automata :

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Maximus

Offline Maximus

« Răspuns #65 : 13.Mar.2021, 10:54:29 a.m. »
Se poate comanda deja versiunea hybrid cu cutie automata - pentru cei interesati  B-)
Livrarea in februarie-martie, facturarea dupa ce va intra programul rabla 2021.
Deci m-am sincronizat binisor cu comanda la combinatia hibrid-automata.
Nu am stiut ca doar din decembrie se poate comanda aceasta combinatie.
  • S-Cross AllGrip Hybrid, Spirit, 6AT, 1.4 BoosterJet, Energetic RED

Offline enicky

« Răspuns #66 : 31.Mar.2021, 08:53:32 p.m. »
  Accesorii la pret redus ofera Radacini.

Si alte accesorii.
« Ultima Modificare: 31.Mar.2021, 09:16:46 p.m. de enicky »

Offline Maximus

« Răspuns #67 : 03.Apr.2021, 12:08:06 p.m. »
La emag sunt la reducere.
Am comandat cu 280 cel de motor si 85 cel de diferential.
  • S-Cross AllGrip Hybrid, Spirit, 6AT, 1.4 BoosterJet, Energetic RED

Offline cristidav

« Răspuns #68 : 03.Apr.2021, 12:32:13 p.m. »
Eu am luat de aici
https://www.roadmenscut.ro/ro/scuturi/suzuki.html

Le-am comparat cu toate celelalte scutmotor.ro scut auto.ro etc si mi s-a parut de departe cel mai ok raport pret calitate. Dupa ce ca e 290 cel de motor si 120 cel de diferential, cel de motor are fante de aerisire, pe cand pe celelalte siteuri nu s-ar vedea sa aiba. Chiar pusese cineva aici pe forum poza cu unul luat de pe scutmotor.ro si era compact, fara nicio fanta.
Doar ca trebuie sa trimiteti mail sa cereti poze si pret, caci pe site nu apare S-Cross sau New Vitara, insa au  :good:

Asa arata:

Inca nu e pus pe masina sa pot confirma exact, dar ar trebui sa potriveasca, de la roadmenscut.ro mi-au spus ca e pe model.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline cosmo47

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • rm valcea
« Răspuns #69 : 12.Apr.2021, 11:19:19 p.m. »
Va salut, citesc cu interes despre s-cross. Știe cineva când începe efectiv programul rabla 2021? Cât se va scădea pentru acest model, având în vedere ca este hybrid și are emisii sub 105g? Din ce am putut afla... este un proiect în dezbatere publica și am dedus ca după paste... Momentan am achitat unul și abia aștept sa îl ridic.
 Mulțumesc frumos!
  • Suzuki sx4 s-cross 2020