0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Tu fata de aspiratul de 1.6 iti faceai probleme?!
I am spus eu ca e cam aiurea sa merg mai turat cu ea in oras gandindu ma la filtru de particule si a zis ca daca era diesel mai ziceai dar la asta nu e necesar.
Citat din: shpeedy din 04.Mar.2021, 12:53:05 p.m.Tu fata de aspiratul de 1.6 iti faceai probleme?!Da, caci cu asta sunt obisnuit si aproape ca ma serveste pe offroad. Adica nah, cu 4x4 si era ok pe offroad. Asta e alternativa mea viabila acum, pentru ce imi trebuie mie, si voiam sa compar cu ce am.Ma tem de fiabilitate in timp, dar asta e alta discutie... Una la care nu exista inca raspuns Ce a scris Myhay suna chiar binisor.Daca tot suntem la asta, care e plaja optima te turatii la care se conduce masina, fie ea de cruise sau in depasire, astfel incat sa nici nu infunzi injectoarele, nici sa nu zboare prin capota ?
De ex intr a 3 a la 100-1200 trage fara probleme , liniar parca te indeamna sa mergi subturat cu ea. De asemenea , indicatorul acela din bord de schimbarea treptei de viteza la fel , e facut sa l urmezi pt consum ca imi apare devreme la sub 2000 rpm , parca pe la 1700-1800 rpm la un mers normal , bland.