Autor Subiect: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid  (Citit de 64369 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline frenzy

Re: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid
« Răspuns #160 : 03.Feb.2022, 09:50:59 p.m. »
Ridicarea garda sol duce la anularea garantiei de producator ?

Cum se comporta masina cu arcuri MAD in conditii de mers urban ?

Subscriu la ce a scris colegul Toma: cu garantia e o chestiune cam neclara. Eu am cerut oferta de la 2 reprezentante: cea de la Pitesti si DAB Bucuresti. Cei de la Pitesti au raspuns ca ei nu fac asa ceva, ca se pierde garantia, ca monteaza doar arcuri originale etc. Cei de la DAB au zis ca monteaza, prin urmare am mers la ei. Totusi persoana de la DAB cu care am vorbit a zis ca au fost discutii la un moment dat sa nu mai monteze, dar ca din punctul lui de vedere nu vede de ce nu ar monta in continuare, ca nu afecteaza garantia. Deci sa speram ca nu se ajunge la garantie  :D

Arcurile se comporta bine peste denivelari si treceri cu liniile de tramvai. Cel mai bine se vede diferenta cand e masina incarcata, in comparatie cu arcurile originale. Pe de alta parte, mi se pare ca a crescut usor consumul la viteze de autostrada.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet MT Passion 2019

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

« Răspuns #161 : 03.Feb.2022, 10:13:02 p.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline snak3eyes

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #162 : 07.Feb.2022, 03:36:27 p.m. »
Impresii proaspete de la test drive.

Masina nu este chiar conform asteptarilor. Nu la acest pret cel putin. Mentionez ca este prima data cand merg cu Suzuki.

Nu mi-a placut:
-insonorizarea slaba. zgomotul exterior era atat de pronuntat in cabina incat am crezut ca am un geam deschis.
-calitatea slaba a materialelor la interior. de ex geamul cand ajunge in pozitia maxima sus, se misca capitonajul usii. butoanele la apasare lasa o senzatie de parca urmeaza sa se strice.
-scaunele tari. aici este ceva subiectiv. unii prefera mai tare. la mine insa pe o distanta mai lunga de drum, un spatar tare imi poata da dureri in zona lombara.
-zgomotul motor la kick-down. logic ca motorul se aude cand urca in turatii dar nu m-am asteptat sa se auda asa tare.
-tabla. pare mai subtire sau este doar o senzatie.

Mi-a placut:
-cutia automata. schimba bine.
-frana este ferma cu actionare scurta, pe placul meu.
-spatiul interior este bun pentru nevoile mele.
-design. masina arata bine atat in poze cat si in realitate.

Eram pregatit sa plasez comanda dar acum nu stiu ce sa fac.

• Hyundai

Offline ...

« Răspuns #163 : 07.Feb.2022, 03:41:41 p.m. »
Ce Hyundai ai (avut)?

Mai fa un drive-test, daca nu esti convins. Insonorizarea se poate imbunatati ulterior, avem colegi care au reusit chiar si in regie proprie. Iar zgomotul motorului s-ar putea sa-ti placa dupa un timp. Tabla este, intr-adevar, la fel de slaba ca la variantele anterioare, am "ciocanit-o" si eu la reprezentanta.

Offline toma

« Răspuns #164 : 07.Feb.2022, 03:43:32 p.m. »
Cum ce sa faci? Faci test drive cu altele si alegi ce-ti place mai mult.

Mai citesti si pe aici, este enorm de multa informatie.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #165 : 07.Feb.2022, 04:20:35 p.m. »
Impresii proaspete de la test drive.
   Primul sfat, ar fi sa mai faci un test, tot acolo sau la alt dealer si de ce :
- insonorizarea nu este cea mai slaba, pentru ca se poate si mai rau : ca exemplu iti pot spune, ca la demontare(cand i-am facut insonorizarea) am gasit nesperat de mult insonorizant fata de ce avea Vitara in 2015. Deci se poate si mai rau.
Totodata poate mergi si pe alt traseu, alt trafic, pentru ca mie nu mi s-a parut ca vine asa mult zgomot de la exterior. Dar mi s-a mai intamplat sa incurc butoanele de la geam si sa merg cu un geam de pe spate deschis.... si atentie, am mers si cu Mazda CX3 si fata de usa face aceeasi miscare la inchiderea geamului.
-materialele la interior chiar s-au mai imbunatatit fata de modelele precedente.
- kick-down, nu stiu daca cu a ta vei face zilnic, dar daca o faci blana, sa stii ca nu-i electrica...
Ce-i reprosez eu lui Suzuki este da, tabla.
In rest, la urmatorul drive-test, fa o cursa normala cu masina, nu teste,  franare si accelerare mai in forta, nu de urgenta, ptr. ca  acum o cunosti.
Eu am facut 3 drive-teste pana s-o iau.
Succes!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Aliosa

« Răspuns #166 : 07.Feb.2022, 07:24:31 p.m. »
Snack3eyes, cum ți-ai dat seama că tabla e subțire? Eu am mașina de patru luni și nu am habar cât de groasă sau subțire este. Pot însă să spun că am fost de câteva ori la spălătorie și, după ce a fost spălată cu jetul de apa cu presiune, și-a pastrat forma și dimensiunile.
  • SX 4 S Cross

Offline Myhay

« Răspuns #167 : 07.Feb.2022, 07:41:52 p.m. »
Eeeeii hai sa fim seriosi nici chiar asa sa se indoaie de la un jet puternic de apa. Desi nu este exclus avand in vedere trendul. Maine-poimaine se indoaie de la vant.

Subtire in sensul ca este mai subtire decat la alti producatori. Se simte acest lucru cand inchizi usile sau cand ciocanesti de exemplu suna a gol sau mai bine zis se aude un sunet specific care denota acest lucru. Sau la impacturi mici si usoare mediat se onduleaza. De exemplu am condus si un i30 an 2020 cam o luna si ceva. Se simtea ca este mai robusta si in mers , si cand inchideam usile iar tabla suna altfel cand o loveam usor cu degetul. De altfel , in zilele cand am ridicat masinile de la dealer prima oara si Baleno si Vitara dupa ce am inspectat motorul vizual si am inchis capota la ambele , nu le trantisem destul de tare si obisnuit ca pe vremuri vroiam sa presez usor cu podul palmei sa faca tzac sa nu o mai ridic iar. In acel moment dealerul a sarit repede pe mine si m a atentionat sa nu fac asa ca am mari sanse sa se infunde. Am ramas putin blocat mirandu-ma atat de subtire sa fie tabla?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Calin sb

« Răspuns #168 : 07.Feb.2022, 08:19:41 p.m. »
Noroc ca iese înapoi cu apa calda  :-))
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline Aliosa

« Răspuns #169 : 07.Feb.2022, 08:58:01 p.m. »
Nu se spală cu apă caldă, că "intră la apă". Mai bine îi puneau din fabrică o etichetă cu "tablă subțire, a nu se spăla cu apă, recomandăm doar curățătoriile chimice".
  • SX 4 S Cross