Autor Subiect: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid  (Citit de 64371 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline snak3eyes

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
Re: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid
« Răspuns #140 : 02.Feb.2022, 01:38:58 p.m. »
Preturile la masini (sh + noi) au explodat. Nu gasesc sub 30k o masina echivalenta cu S Cross 4x4 si bine echipata. Suzuki ramane cea mai buna varianta calitate pret.
Noul Kia Sportage are acum un pret care provoaca ameteli, Hyundai de asemenea a marit preturile la toata gama (lista de preturi nici nu mai este afisata public), Dacia a marit pretul la Logan varianta comfort cu 1000 euro in luna Ianuarie, etc

• Hyundai

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #141 : 02.Feb.2022, 05:04:30 p.m. »
Am facut astazi test-drive la dealerul din Ploiesti. Aveau la test un S-Cross Luxus, 4x4, cu cutie automata. Ce sa mai ...O PLACERE. Te unge pe ficaciori. Dar vand vezi pretul iti taie din elan.
Am facut o simulare  de creditare pentru o varianta cu automata si 4x4 varianta Passion si imi iese sa mai dau cam 1500 ron/luna, cu Rabla, cu un avans de 42000 ron. Nu stiu daca sa ma inham la atata datorie.
Vechiul meu sx4 merge si arata super. De discount nici nu poate fi vorba:" Nu se poate. La 3-4 masini cate mi se aloca". Cererea este mult mai mare decat oferta.("N-are lumea bani"). Cred ca mai astept.
Ca o paranteza: Am facut si un test cu Duster Diesel. Dar cu manuala (ca nu exista automata pe 4x4). Pozitie inalta. Confortabila. Si atat. Si pret cu vreo 2000 euro mai putin. (cotiera e pusa degeaba,etc). Nu se compara.
S-Cross este ALTCEVA.
Astept poate se mai lasa pretul, poate castig eu mai mult. Nu stiu..
Oricum nu imi venea sa ma mai dau jos din S-Cross.
Drive-test-ul e de baza. Face cat 100 de review-uri de pe youtube.
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

The following users thanked this post: dragne

Offline snak3eyes

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #142 : 02.Feb.2022, 05:13:02 p.m. »
Cum ti s-a parut suspensia ? Confortabila, ferma sau la fel ?
  • Hyundai

Offline Hoinar

« Răspuns #143 : 02.Feb.2022, 05:19:34 p.m. »
Din pacate preturile nu vor scadea ... si nu vor mai scadea. Tendinta este de scumpire la toate produsele. Daca poti face o investie si esti confortabil cu ea, fa-o ... in timp nu vad sa pierzi nimic, din cauza cresterii preturilor.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #144 : 02.Feb.2022, 05:19:54 p.m. »
Un pic mai confortabila fata de sx4 al meu din 2010. Dar poate fiindca era masina noua.
Ce mi-a displacut putin. Am apasat brusc accelaratia (cred ca se numeste cick-down) si are un moment "mititel" de intarziere. Dar probabil asa fac "automatele" ca eu nu am experienta cu ele. Am avut numai masini cu cutie manuala. Dar e un aspect pe care dupa ce te obisnuiesti il treci lejer cu vederea...

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #145 : 02.Feb.2022, 05:21:33 p.m. »
@Hoinar ma gandesc serios la asta. Imi fac calcule. Poate reusesc. Mi-a intrat "microbul"...

Offline Hoinar

« Răspuns #146 : 02.Feb.2022, 05:22:43 p.m. »
Da, acea mica intarziere este specifica unei cutii automate. Cand face kick-down, are cam o secunda intaziere de reactie. La masinile scumpe, este redus acel timp, pentru ca al anumite cutii automate, treapta superioasa si cea inferioara este "pregatia" ca sa intre in functie de solicitarea soferului, iar miscarea cutiei este mai rapida. Dar este o chestie cu care te obisnuiesti si traiesti linistit cu ea.
Daca o mai urci si pe arcuri MAD, o sa fie si mai superba masina!
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline enicky

« Răspuns #147 : 02.Feb.2022, 07:54:42 p.m. »
Un pic mai confortabila fata de sx4 al meu din 2010. Dar poate fiindca era masina noua.
   Asta e normal Vali, este masina noua, adica arcuri+amortizoare noi, totul este inchegat pe ea, plastic+metal, inca n-au apucat sa suporte multe dilatari si contractii, dar nici de caliatate buna nu mai sunt(ma gandesc la fata mea de usa cu care am avut probleme) si ma gandesc cat de lata este fata ta de usa pe care poti sa sprijini cotul, pe cand la cele noi... dar m-am obisnuit si cu asta. Si este lucrul nou, ca e mai bun sau mai rau, dar este ...nou. Cel putin mirosul de nou la mine a persistat cateva luni.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: vali22

Offline cristidav

« Răspuns #148 : 02.Feb.2022, 10:18:30 p.m. »
S-Cross este ALTCEVA.
Fata de Duster, au mamă, e ditamai altceva  :good: Dusterul primeaza exclusiv prin garda la sol si atat. Dar, daca dispui de bani, o ridici si pe SCross cu 500 de euro destul de sus.

Vechiul meu sx4 merge si arata super.
Daca ai 4x4 pe SX4 si NU ai nevoie de spatiu suplimentar, eu zic ca nu e momentul unei schimbari acum, daca a ta merge brici. Eu unul n-as fi facut-o. Nu ca o regret, aveam nevoie mare de spatiu si 4x4 si confirm asta dupa 15.000 km cu SCross-ul. Dar, daca aveam macar 4x4 pe vechiul SX (ca cu spatiul o scoteam cumva), eu nu schimbam. Mi-a fost draga si m-a servit. Iar cea noua a venit cu multi bani, multe dotari (ce se pot strica) si un motor mult mai pretentios.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline toma

« Răspuns #149 : 03.Feb.2022, 08:55:37 a.m. »
Fata de Duster, au mamă, e ditamai altceva  :good: Dusterul primeaza exclusiv prin garda la sol si atat. Dar, daca dispui de bani, o ridici si pe SCross cu 500 de euro destul de sus.

Garda la sol e cel mai mic neajuns la  noile Vitara si S-Cross cand vine vorba de iesit de pe asfalt. Unghiurile de atac si degajare sunt cele care te limiteaza.
Le poti ridica, le poti pune scuturi, le poti pune anvelope mai potrivite (desi si aici oferta e foarte limitata daca vrei sa ramai la dimensiunile specificate de producator) si vei obtine o masina care se comporta foarte bine pe drumuri forestiere... si atat.

Dusterul primeza prin unghiurile cu valori mult mai bune (desi tot departe de offroadere serioase) si prin faptul ca exista o paleta larga (si relativ ieftina) de optiuni in privinta imbunatatirilor pentru offroad.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain