Autor Subiect: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid  (Citit de 64370 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Suzuki SX4 S-Cross Hybrid
« Răspuns #130 : 29.Ian.2022, 12:52:41 a.m. »
... Probleme or fi fost la versiunile anterioare. La versiunea actuala au ramas doar calitatile.
  Posibil sa fii chiar un real suzukist ! :)
Deci sa te bucuri de ea cu inima deschisa, exact asa cum te-ai pronuntat mai sus !
Pentru ca daca esti optimist si masina se va comporta bine.

Ca o paranteza, modelele actuale foarte rar au avut probleme tehnice reale, multe asa-zis probleme care s-au intalnit, erau de fapt false, cauzate fie din proasta utilizare, fie de nentelegere a sistemului respectiv.
   Stiu ca dupa ce scriu asta, nu voi fi cel mai iubit dintre pamanteni(oricum nu sunt), dar, de retinut, ca e bine cand apare o "dilema" sa aruncam intai un ochi in manual si abia apoi intrebam. Si-o spun din proprie experienta, ca, dupa ce citeam in manual, ma gandeam: "ce bine ca n-am intrebat pe forum, ca ma faceam de ras!"

@caraciu ai facut o alegere buna, zic eu, mie imi place si noul model, asa de mult, incat i-am facut doua clip-uri. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #131 : 29.Ian.2022, 07:18:31 a.m. »
De regula, nu intrebarile ne fac de ras, ci raspunsurile pe care le oferim.

Offline VictorN

« Răspuns #132 : 29.Ian.2022, 08:25:32 a.m. »
Probleme sau imperfecțiuni sunt la orice mașină.

Avantajul Suzuki e că nu au probleme serioase, cum a avut de pildă grupul VAG cu motoarele lor.

Cu toate neajunsurile lor sunt mașini fiabile până la urmă.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: Marci, saureign, Myhay, gabi males

Offline snak3eyes

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #133 : 01.Feb.2022, 04:24:50 p.m. »
M-am decis sa plasez o comanda pentru noul S Cross.
Insa nu ma pot decide daca sa iau cu trapa sau fara trapa. Nu am avut trapa pana acum, mi-ar placea sa am insa am auzit ca ar fi si cateva dezavantaje.

Pentru posesorii de trapa pe Suzuki, care a fost experienta voastra cu ea ?

Iar legat de un dealer, imi puteti recomanda unul de care ati fost multumiti ? Zona Bucuresti/Ilfov.
  • Hyundai

Offline Myhay

« Răspuns #134 : 01.Feb.2022, 04:39:16 p.m. »
La Vitara 2015 cand au bagat trapa facea ca naiba la viteze peste 30 km/h. Nu stiu acum daca au schimbat ceva la ea.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Romix

« Răspuns #135 : 01.Feb.2022, 04:44:18 p.m. »
Eu am trapa si sunt incantat de ea. Bine, cei mai incantati sunt pasagerii din spate. Ai impresia de spatiu si mai mare cu geam pe tavan. E placut sa vezi copacii, blocurile, norii cand te uiti in sus.
In rest, ca insonorizare sau ca termoizolare, nu stiu daca este la fel ca tabla (pentru temperatura ideala avem clima automata  :) ).
Un mic neajuns ar fi ca a aparut un greieras pe langa sina pe care culiseaza tavanul textil. Era exact langa sofer, in stanga. Am pus un mic buretel si a disparut.
Alte dezavantaje nu vad sa fie.
Parerea mea e ca face toti banii.

In ceea ce priveste viteza, am mers cu 197 la ora (pe un circuit, bineinteles), cu trapa inchisa, si nu am auzit nimic de la ea. Se comporta ca si cum ar fi plafon de tabla, nu e nicio diferenta la viteza dpdv al aerodinamicii.
Cu trapa deschisa nu am mers decat in oras, pana in 60 la ora. Se face curent pentru locurile din spate. Exista paravant si pentru trapa, dar cred ca face zgomot la viteze mari. Am avut paravanturi la usi si le-am dat jos pentru ca erau galagioase la viteza de autostrada.
In oras, cu trapa deschisa ai impresia ca esti in decapotabila.  :D
Cand am luat masina am cautat neaparat cu trapa, pentru sotie si copil in special.

La ce curent se face, nu ai cum sa mergi cu peste 80-90 la ora cu trapa deschisa.
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

Offline Myhay

« Răspuns #136 : 01.Feb.2022, 04:51:00 p.m. »
Cu trapa deschisa ma refeream la zgomot. Vajaie curentii de aer ca dracu inca de la viteze mici ca si cum ai merge cu geamul din spate deschis la viteze mari de exemplu. Faza e ca iti bubuie in urechi de la viteze mici cu trapa deschisa. Cu ea inchisa normal ca nu sunt zgomote. Ma repet , acum poate au modificat ceva la ea nu stiu. Test drive si vezi. Cat despre panorama da sunt de acord iti da un feeling frumos. Pentru mine nu a meritat inca 800 de euro in plus doar trapa.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Romix

« Răspuns #137 : 01.Feb.2022, 05:18:15 p.m. »
Sunt masini (stiu sigur de Qashqai, pentru ca am facut un test drive cu el) care au trapa fixa, nu se deschide deloc. Deci, daca iti place lumina naturala si senzatia de deschidere, de spatiu, trapa merita. Nu te pune nimeni sa mergi la viteze mari cu trapa deschisa, bineinteles ca se face curent. La viteze de oras nu simti niciun disconfort, cel putin ca sofer, ci o senzatie placuta.
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

Offline snak3eyes

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #138 : 02.Feb.2022, 01:08:28 p.m. »
Multumesc pentru sfaturi. Trapa la doar 450 euro diferenta ramane inca o optiune foarte interesanta. Ramane sa vad la test drive.

Intre timp am primit si oferta cu pretul de lista: 25 800 euro pentru Spirit 6AT Allgrip (+430 euro vopsea metalizata) si termen de livrare 6 luni de la plasarea comenzii.
Se mentioneaza de programul rabla unde se poate ajunge pana la 15 000 RON avantaj client dar ma indoiesc. Nu detin masini de casat iar din cauza ca programul rabla din 2022 cere ca masina data la schimb sa aiba ITP valabil, va fi dificil de gasit vouchere.

La Suzuki, mai demult, stiu ca era o problema cu vopseaua, nu era de cea mai buna calitate. Mai sunt probleme cu vopseaua pe ultimele modele ?
  • Hyundai

Offline dthem

« Răspuns #139 : 02.Feb.2022, 01:24:55 p.m. »
Incredibile preturile, eu tind sa cred ca Suzuki nu e masina de 26.000.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019