0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
E drept ca nu voi face off road dar cine stie, pofta vine mancand. Locurile frumoase din tara noastra sunt accesibile pe drumuri uneori mai putin amenajate. Exemplu: Cheile Rametului, Beusnitza, Porumbacu, Cabana Dacica, Rausor etc...... Aici si in alte locuri am fost si am suferit in Avensis care are spoilerul la vreo 5 cm de sol. Ar mai fi iarna, unele partii sau statiuni sunt accesibile pe diverse drumuri. Ma gandesc ca un Suzuki allgrip si ceva mai inalt ma va duce mai departe ca pana acum. Voi avea sansa sa imi aleg destinatii mai diverse si mai frumoase.
E drept ca nu voi face off road dar cine stie, pofta vine mancand. Locurile frumoase din tara noastra sunt accesibile pe drumuri uneori mai putin amenajate. Exemplu: Cheile Rametului, Beusnitza, Porumbacu, Cabana Dacica, Rausor etc...... Aici si in alte locuri am fost si am suferit in Avensis care are spoilerul la vreo 5 cm de sol. Ar mai fi iarna, unele partii sau statiuni sunt accesibile pe diverse drumuri. Ma gandesc ca un Suzuki allgrip si ceva mai inalt ma va duce mai departe ca pana acum. Voi avea sansa sa imi aleg destinatii mai diverse si mai frumoase. Argumente pro SCross :arata bine interior si exterior (ultima versiune), spatiu, la banii dati e masina destul de multa. Sunt constient ca in termeni de confort pe autostrada, consum (Avensis e diesel 2L), probabil si fiabilitate pe termen mai lung e un oarecare pas inapoi pentru mine. Am mai testat Yaris Cross. Am mai vazut KIA si Duster.Yaris Cross e mai mic decat SCross, display digital si motor in 3 cilindrii. Varianta 4wd e mult mai scumpa. Astea sunt argumente contra pentru mine. Dar la cost de SCross e Hibrid pe bune si are multa tehnologie de siguranta si asistare a condusului. Mai e factorul de incredere in marca.