0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
LED-ul rosu care clipeste e o pacaleala pentru hotii fraieri, sa-i faca sa creada ca masina are alarma. Si o "descarcare" pe un consumator nesemnificativ a bateriei. Desfa cheia actuala cu telecomanda si vezi daca are in lacas CIP-ul negru pus alaturi de cheie in poza mea. Daca il are, il scoti de acolo si il bagi in lacasul gol al noii chei. Dupa care muti butoanele si o dai la taiat.
Din ce mi-a zis dealerul cand am cumparat masina si din ce am citit pe aici, se comanda cheia la dealer pe baza codului numeric (daca il ai). Daca nu, probabil ca dealerul poate contacta fabrica pe baza VIN ca sa comande o cheie duplicat.Nu am cunoștință de "meseriasi" capabili sa copieze CIP-ul.Trimis folosind Tapatalk
Citat din: gabineg din 28.Oct.2020, 06:19:59 p.m.Din ce mi-a zis dealerul cand am cumparat masina si din ce am citit pe aici, se comanda cheia la dealer pe baza codului numeric (daca il ai). Daca nu, probabil ca dealerul poate contacta fabrica pe baza VIN ca sa comande o cheie duplicat.Nu am cunoștință de "meseriasi" capabili sa copieze CIP-ul.Trimis folosind TapatalkHmmm, dealer Suzuki in Cluj-Napoca, nu mai stiu de ceva ani.