Autor Subiect: Achizitie navigatie android  (Citit de 2513 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline TomaC2020

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Targu mures
Achizitie navigatie android
« : 23.Oct.2020, 11:54:11 a.m. »
Buna tuturor! Doresc sa achizitionez o navigatie cu android https://www.aliexpress.com/item/4001156556543.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.2b662e0eDUp6J4 dar am cateva nelamuriri cu privire la cum arata si cat iese din rama bordului! Astfel daca cineva are montat acest model de navigatie il rog sa ma ajute cu poze ca sa pot sa imi dau seama cat iese inafara si pareri despre utilitate avantaje dezavantaje! Multumesc
PS sper ca nu am incalcat reguliere forumului postand link-ul!
  • Suzuki Grand Vitara 2 2006 2.0l 146 cai 4x4

Offline puiut

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
    • bucuresti
Re: Achizitie navigatie android
« Răspuns #1 : 03.Nov.2020, 02:16:33 p.m. »
Asa arata.
  • gv 2006 1.9 ddis

Offline bisti

« Răspuns #2 : 03.Nov.2020, 02:19:38 p.m. »
Cred că ai uitat sa scoți ceva din rama inițială. Nu ar trebui sa iasă înafara. Trebuie sa vina la linie, exact că în pozele din anunț. Intreaba-l pe vânzător cum se montează corect, ca să știi unde ai greșit.

Offline shpeedy

« Răspuns #3 : 03.Nov.2020, 02:48:46 p.m. »
De unde ai tras concluzia ca nu ar trebui sa iasa in afara / sa vina la linie?

Pozele vanzatorului sunt toate luate perfect perpendicular pe centrul ecranului tabletei (nu m-ar mira sa fie imagine editata, nu una reala) a.i. nu-ti poti face o idee despre cat de mult iese in afara. Iar daca te uiti in pozele celor ce deja au primit tableta (si au si instalat-o), ai sa vezi ca numai la linia consolei centrale nu vine respectiva navigatie. Deh, preferinta pentru ecrane mai mari vine cu compromisuri...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline TomaC2020

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Targu mures
« Răspuns #4 : 03.Nov.2020, 02:52:22 p.m. »
Exact de aceea am deschis topicul, pentru ca vanzatorii nu pun poze din lateral sa vezi cat iese inafara, majoritatea sunt din fata si nu iti dai seama, dar cele de 9" am observat ca ies inafara, am comandata pana la urma una de 7" care imita originalul, modelul care vine si cu butoane
  • Suzuki Grand Vitara 2 2006 2.0l 146 cai 4x4

Offline bisti

« Răspuns #5 : 03.Nov.2020, 03:44:06 p.m. »
In toate pozele puse de vanzator se vede ca e distanta intre butoanele de avarie si AC fata de rama aparatului, nu lipite de ele.
Daca pozele vanzatorului nu reflecta realitatea poti cere banii inapoi dar platesti transportul si vama.

Nu m-am uitat la reviewuri cand am postat mai devreme, am presupus ca displayul se incadreaza frumos in bord.
Cheastia aia pe deasupra zici ca e o tableta lipita pe bord nu incastrata.

Offline puiut

• Newbie
  • *
    • bucuresti
« Răspuns #6 : 03.Nov.2020, 04:31:04 p.m. »
Daca vanzatori ar fi corecti ar spune ca asa o sa se vada navigatia.
Este de 9 inch si nu intra la nivel cu ventilatia.
Este android 8.1 si nu 9 sau 10 cum spun uni sau cum apare la sistem info.
Inca nu stiu daca este un firmware custom, cel nativ este f. sarac.
  • gv 2006 1.9 ddis

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 21.Apr.2021, 12:54:53 a.m. »
Daca are cineva o experienta placuta si functionala cu navigatie chinezeasca, eu as aprecia un review, ma bate gandul.

Offline puiut

• Newbie
  • *
    • bucuresti
« Răspuns #8 : 22.Apr.2021, 03:05:28 a.m. »
Experienta placuta are la baza criteri personale, deci e relativ sa spui ca navigatia ofera o experienta placuta pentru orice utilizator.
Am sa fiu scurt si am sa spun ca functional este sub orice tableta.
Unele modele se integreaza in aspectul general al bordului altele mai putin (cum este cazul meu).
Pentru internet ai nevoie de un dongle sau o conectare cu alt hotspot.
  • gv 2006 1.9 ddis

Offline popadaniel72

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • ORASTIE
« Răspuns #9 : 31.Dec.2021, 11:21:40 a.m. »
Bună ziua,
Am instalat, într-un service, următoarea navigație pentru android: https://www.navigatiiandroid.ro/cumpara/navigatie-dedicata-cu-android-suzuki-grand-vitara-2005-2015-4gb-ram-1233
Pe lângă navigație am mai primit și o cameră pentru mers cu spatele.
Navigația are posibilitatea de a monta un card sim, astfel încât am și acces la internet pe dispozitiv. am creat un cont de e-mail pe gmail.com pentru acest dispozitiv și pot vedea unde este mașina pe google maps. Are Android 10. Dispune de 2 antene: una pentru GPS, una pentru telefonie. Semnalul GPS se prinde repede și pare destul de precis.
Rama navigației e în afară, așa cum se poate vedea și în pozele postate anterior, dar nu mă deranjează.
Se mișcă bine, cursiv. Am vizionat filme de pe youtube, ascult muzică de pe un stick conectat la dispozitiv. Navigația se mișcă bine, am salvat harta offline, pentru acele zone unde nu am semnat la telefon (am luat mașina pentru a merge pe munte cu ea).
Dispozitivul se conectează la o camera DDPAI, 4K, montată la bord și rulează filmele 4K cursiv.
Cred că este o investiție destul de bună.
« Ultima Modificare: 31.Dec.2021, 11:36:32 a.m. de popadaniel72 »
  • GRAND VITARA