Autor Subiect: Cinemateca - recomandarile lui Christian  (Citit de 18725 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Christian 1

• Vizitator
Re: Cinemateca - recomandarile lui Christian
« Răspuns #70 : 17.Ian.2021, 09:10:24 a.m. »
Un actor englez,ce mi-a placut intotdeauna:

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #71 : 19.Ian.2021, 11:29:27 a.m. »
Urmeaza doua filme englezesti cu Billi Nighy:

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #72 : 23.Ian.2021, 09:12:55 a.m. »
Un film romanesc ce descrie viata sopranei brailene Hariclea Darclée:

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #73 : 25.Ian.2021, 08:34:57 a.m. »
Un film englezesc ce nu are nevoie de nicio prezentare:

The following users thanked this post: dthem

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #74 : 26.Ian.2021, 09:07:30 a.m. »
Am sa reiau recomandarile de filme si documentare romanesti, caci canalul meu de Youtube ce-l aveam de 12 ani, mi-a fost inchis... :)
Azi un documentar si un docu-scurt metraj:

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #75 : 27.Ian.2021, 08:34:37 a.m. »
Azi il avem pe Steve McQueen in recomandarile zilei:

Offline toma

« Răspuns #76 : 27.Ian.2021, 10:45:34 a.m. »
La cererea lui @Christian 1 am inlaturat postarile care contineau link-uri "moarte" din acest topic.

@Christian 1, te rog ca de acum inainte postarile sa includa in text si titlul filmelor, astfel incat daca link-ul devine inactiv mesajul sa-si pastreze totusi relevanta! Deasemeni consider ca este mai potrivit sa pui doar link-ul catre trailer nu catre intreg filmul. In acest fel evitam orice neplaceri legate de drepturile de autor.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #77 : 27.Ian.2021, 12:36:53 p.m. »
@toma , multamn fain de curatenie.  :good:
Din pacate, nu exista trailer-e la majoritatea filmelor romanesti, decat la cele mai din urma facute. Asa ca, ia tu decizia cum trebuie procedat, ca sa nu se incalce nicio regula a forumului. :)

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #78 : 28.Ian.2021, 08:54:11 a.m. »
@toma
Din pacate, nu exista trailer-e la majoritatea filmelor romanesti, decat la cele mai din urma facute.
Din pacate, fiind un topic de Cinemateca, adica filme mai vechi si vechi, iar partea mea preferata de filme, adica filmele romanesti vechi, nu au trailer-e, ma voi opri din a da link-uri cu filmele incarcate, pentru a nu fi probleme datorate drepturilor de autor.
Cat priveste filmele straine vechi, e asa cum a spus un coleg de aici, cu cateva luni inainte, "are balta peste"... :)

Offline toma

« Răspuns #79 : 28.Ian.2021, 09:38:44 a.m. »
@Christian 1 eu as face asa:

- postezi recomandarile cu titlu.
- daca tot vorbim despre cinemateca, de obicei inaintea filmului cineva spune cateva cuvinte in introducere - poti face tu asta daca ai timp si chef: de ce ti-a placut sau de ce-l recomanzi sau informatii pe care le consideri interesante despre regizor/actori/scenariu/coloana sonora sau mai stiu eu ce.
- poti pune in loc de trailer (daca nu exista sau nu-l gasesti) posterul filmului sau un cadru static din film (pont: de obicei le gasesti pe IMDB)
- acolo unde este cazul poti preciza ca filmul se gaseste si pe canalul tau youtube

Suntem cu totii destul de indemanateci incat sa gasim canalul tau de Youtube (e suficient sa cauti cu google Kristian Kolima youtube).
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain