0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Iar pe Sandero, la ce junghi de masina este degeaba pui motor de 140CP, la peste 130km/h se exfoliaza tabla de pe el.
Trebue sa fi prost cu diploma sa-ti achizitionezi dacia cand exista hyundai sau chiar kia.
Citat din: ntire2000 din 30.Sep.2020, 11:43:53 p.m.Iar pe Sandero, la ce junghi de masina este degeaba pui motor de 140CP, la peste 130km/h se exfoliaza tabla de pe el.Citat din: Bobi din 01.Oct.2020, 08:18:03 a.m.Trebue sa fi prost cu diploma sa-ti achizitionezi dacia cand exista hyundai sau chiar kia.Voi 2 nici nu stiu cum de nu aveti BMW sau Mergedes, ci doar Suzuki, care a devenit spre low-cost/smart ...Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk
Voi 2 nici nu stiu cum de nu aveti BMW sau Mergedes, ci doar Suzuki, care a devenit spre low-cost/smart buy. Oh, wait, asa e si Dacia.
Probabil că sunt utilizatori de Dacia, de foarte multi ani, zi de zi....etc Este normal sa comenteze așa.
Oricum, ma asteptam la alt gen de comentarii...
Am o masina de tuns iarba care are un motor mai puternic decat cel de 65 Cp de la logan.
A facut revizia din planul de revizii care includea schimbatul distributiei la service autorizat Dacia.Toate piesele au costat 1400 de ron (pe epiesa erau 800, în conditiile în care distributia e pâna în 400) iar manopera restul (undeva pe la 200 lei /h).Masina de noua a costat 7800 de euro.Omul e foarte zen ca eu le plateam în rate revizia.