0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
De aceea nu se fac lucruri de calitate pentru romani. Pentru ca i-am invatat pe cei care ne vand diverse chestii cu gandirea asta:"las-o ma ca merge asa". Nu este in regula. Dar ce? 9000 euro cresc in pom?
Mie nu-mi vine sa dau niste bani pe o masina care de noua are hibe prin care se exploateaza aceasta mentalitate paguboasa. Indiferent cat de mult sau putin costa. Daca constat aceste hibe DUPA ce o cumpar...aia e. Am luat-o, am luat-o. Dar nu accept , la cumparare, ideea de "las-o ma ca merge asa". Ma rog, parerea mea...
Pai nu te obliga nimeni sa o cumperi.
@shpeedy Nu mi-e doar de coltul stanga sus, ci de toata partea stanga, foarte importanta pentru vizibilitatea laterala la treceri de pietoni.
Daca n-ar fi programul Rabla, nu s-ar prea inghesui nimeni sa o ia la 17k euro, pretentiile fiind deja altele.
Renault/Dacia stie asta si profita la maxim. Probabil vor corecta micile deficiente la un eventual facelift ulterior.
Deci, despre ce vorbim?
Scuze, era vorba de dreapta-sus problema de vizibilitate - sansele sa-ti vina de acolo, de sus, un pieton sunt destul de mici... Oricum, dupa experienta SX-ului, care - datorita stalpilor din partea din fata (intre pilonul A si usa fata) - ma obliga sa fiu mai atent, indraznesc sa spun ca fiecare masina poate avea hibe de vizibilitate (singurele care n-ar avea ar fi cele care ar permite o vedere panoramica, ceea ce vine ori cu costuri mai mari, ori cu probleme de siguranta).
Daca ai vizionat atent clipul cu Dacia Spring ai sesizat ca la un moment dat zic baietii aia ca în China modelul Spring va costa 3500 USD.