Autor Subiect: Despre Dacia  (Citit de 30055 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Re: Despre Dacia
« Răspuns #210 : 23.Mar.2021, 09:25:36 p.m. »
Decât 8-9000 euro pe Spring mai bine mai pun 3000 euro și iau un Logan pe GPL. Spring NU merită. Cu banii de la Rabla și ecobonus mai pun și ceva opționale....Asta dacă m-aș hotărî să schimb mașina și nu aș vrea să mai fac n-șpe credite..
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline ntire2000

« Răspuns #211 : 23.Mar.2021, 09:55:18 p.m. »
Decât 8-9000 euro pe Spring mai bine mai pun 3000 euro și iau un Logan pe GPL. Spring NU merită. Cu banii de la Rabla și ecobonus mai pun și ceva opționale....Asta dacă m-aș hotărî să schimb mașina și nu aș vrea să mai fac n-șpe credite..
Sau mai bine iei un Ignis cu consum aproape echivalent.
Cu Loganul ala te vor mânca de viu la revizii, la ce preturi de neam prost au.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: vali22

Offline enicky

« Răspuns #212 : 24.Mar.2021, 12:29:08 a.m. »
  Legat de pretul lui Spring si de aprecierile fata de acesta, ar fi bine sa se inteleaga ca fiecare individ are punctele lui de reper la care raporteaza valoarea acestuia !
  Aceste repere pot fi, sa zicem, venitul lunar individual sau bugetul lunar al familiei, valoarea economiilor familiei, capacitatea de a contracta un credit bancar, iar daca aceasta exista, valoarea pana la care se poate ajunge si, de ce nu, disponibilitatea omului de a face o schimbare majora, cum este achizitia/inlocuirea unei masini, in speta una noua !
  Deci intoleranta fata de individul "de langa tine" nu rezolva nimic, nu convinge pe nimeni ca numai o cifra/pret este corecta, sau reala, mai ales cand vorbim despre un produs comercial si nu despre date exacte(gen distante, cote, marimi, etc.).
  Singurul aspect pe care l-am observat, cel putin la Suzuki, este faptul ca in RO preturile sunt mai mici decat in multe state din vest.
Posibil sa se intample la fel si cu Dacia Spring, chiar n-am verificat in oferta ptr. Fr.
   Am mai mentionat de cateva ori ca, wow ce bine, suntem diferiti, dar nu multi au realizat situatia...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Bobi

« Răspuns #213 : 24.Mar.2021, 05:30:40 a.m. »
Ati remarcat ca are un singur stergator de parbriz care nu acopera suficient.
In partea stanga zona soferului nu ajunge si ramane o portiune de ~10 cm, foarte deranjant pe o ploaie puternica sau daca te împroșcă alta masina cu mizerie (de la min 10).

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #214 : 24.Mar.2021, 07:51:17 a.m. »
Dacă ești mai înalt. Dacă ești mai mic ( ca un chinez așa) nu este problema. Este făcută pe măsura producătorului. Care este din China.

Offline ntire2000

« Răspuns #215 : 24.Mar.2021, 09:00:53 a.m. »
Ati remarcat ca are un singur stergator de parbriz care nu acopera suficient.
In partea stanga zona soferului nu ajunge si ramane o portiune de ~10 cm, foarte deranjant pe o ploaie puternica sau daca te împroșcă alta masina cu mizerie (de la min 10).
Pai faci ca românul, te descurci.
In sensul ca schimbi stergatorul cu altul cu o lamela mai lunga.
La Ignis am schimbat ambele lamele cu altele mai lungi cu 1 inch.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #216 : 24.Mar.2021, 09:05:15 a.m. »
E vorba de portiunea care ramane nestearsa pe verticala in partea stanga. Nu ai ce face cu o lamela mai lunga.

Offline ntire2000

« Răspuns #217 : 24.Mar.2021, 09:15:55 a.m. »
Mda, acuma am observat ca pe lungime atinge partea superioara a parbrizului si oricum nu ajuta.
Acolo deja e eroare de proiectare, dar cel mai probabil e asumata - în pretul ala de 9000 de euro.
Eu cred ca un inginer mai destoinic o sa se "descurce" prin reproiectarea acelui brat si o sa-l gasim de vânzare la accesorii, pentru amatorii de "tunning".  :-))
Cam asa cum cautam noi aparatori sau diverse protectii la masinile noastre.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #218 : 24.Mar.2021, 09:28:57 a.m. »
... - în pretul ala de 9000 de euro....

De aceea nu se fac lucruri de calitate pentru romani. Pentru ca i-am invatat pe cei care ne vand diverse chestii cu gandirea asta:"las-o ma ca merge asa". Nu este in regula. Dar ce? 9000 euro cresc in pom?

Offline ...

« Răspuns #219 : 24.Mar.2021, 09:32:48 a.m. »
Tocmai asta e pretul pentru "las-o ma, ca merge asa". Dar nu doar pentru romani. Versiunea din video e din Franta, deci si la ei merge asa.