Legat de pretul lui Spring si de aprecierile fata de acesta, ar fi bine sa se inteleaga ca fiecare individ are punctele lui de reper la care raporteaza valoarea acestuia !
Aceste repere pot fi, sa zicem, venitul lunar individual sau bugetul lunar al familiei, valoarea economiilor familiei, capacitatea de a contracta un credit bancar, iar daca aceasta exista, valoarea pana la care se poate ajunge si, de ce nu, disponibilitatea omului de a face o schimbare majora, cum este achizitia/inlocuirea unei masini, in speta una noua !
Deci intoleranta fata de individul "de langa tine" nu rezolva nimic, nu convinge pe nimeni ca numai o cifra/pret este corecta, sau reala, mai ales cand vorbim despre un produs comercial si nu despre date exacte(gen distante, cote, marimi, etc.).
Singurul aspect pe care l-am observat, cel putin la Suzuki, este faptul ca in RO preturile sunt mai mici decat in multe state din vest.
Posibil sa se intample la fel si cu Dacia Spring, chiar n-am verificat in oferta ptr. Fr.
Am mai mentionat de cateva ori ca, wow ce bine, suntem diferiti, dar nu multi au realizat situatia...