Deci ... au venit husele
https://www.autolucas.ro/set-huse-scaun-model-elegance-pentru-suzuki-sx4-culoare-gri-set-huse-auto-fata-spate/dezamagire totala - nu au nicio legatura cu masina. Maxim 1 stea le-am dat. Sunt curios daca vor publica review-ul.
Rezulatul este urmatorul:
Pro - are sistem cu arici pentru tetiere si singurul buzunar spate.
Con:
Materialul este departe de a fi .... Elegance sau cum vrei sa-i ziceti. Este ceva f ieftin la pret de Lux. Cele de la Lidl de 80 lei au material mai bun.
Tetiere - Husele sunt imense. trebuie modificate daca vrei sa stea cum trebuie pe masina, mai ales pe cele spate care sunt mai mici.
Scaunele din fata - greu as spune ... acceptabil. Nu se muleaza pe scaune, sunt mai mari decat scaunele, rezultat nu se intind cum trebuie si fac cute. Au decupaturi ciudate care se prind cu arici pe partea dinspre cotiera - de parca scaunele ar avea manere rabatabile ca cele de birou. Husa de la scaunul soferului are buzunar in spate, cea de la pasager nu are.
Scaunele din spate - husa de la spatar este imensa, rezultat nu se poate intinde corect si face cute peste tot. Nu exista decupaturi la sistemul de rabatare a scaunelor. Cotiera spate nu poate fi utilizata, decat daca desfaci fermoarele si scoti tetiera din mijloc. Nu exista decupaturile pentru sistemul ISOFIX, fapt pentru care trebuie sa dai husa jos sa poti clipsa scaunul copilului.
Husa de scaun spate nu are decupajele corecte pentru centurile de siguranta. Este prea mare, nu se poate intinde corect si face cute.
Conluzie - Husele nu au nicio legatura cu Suzuki Sx4 S-Cross. Sunt niste huse universale care sperau vanzatorii sa se potriveasca. Nu este deloc asa. Calitatea materialului este jalnica.
Pretul corect - maxim 150 lei (pentru a acoperi materialul)
Final: inselaciune pe fata ... retur
Am atasat doar poza de la scaunul soferului - care s-a mulat cel mai bine. Restul ... nu are rost .... e o adunatura de material aruncat pe scaune.
Raluca, voi comanda si eu tot de la Albert - arata excelent si au decupajele corecte pentru centuri. Imi poti spune ce material ai ales pentru ele?