Autor Subiect: Covorase cauciuc, tavita portbagaj si huse scaune S-Cross facelift  (Citit de 3131 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Marci

Re: Covorase cauciuc, tavita portbagaj si huse scaune S-Cross facelift
« Răspuns #10 : 16.Sep.2020, 01:35:13 p.m. »
Eu am pe masina de mai multi ani acest set de covoare auto, https://www.emag.ro/covorase-cauciuc-suzuki-sx4-s-cross-dupa-2013-tct-3637/pd/D47N4KBBM/   . Eu zic ca sunt bune, dimensiuni ok,nu trebuie decupat nimic, pe spate au mici proeminente care impiedica alunecarea. Din recenzii par ok.Nu fac reclama, asta folosesc. In portbagaj am tavita pe care o au la reprezentanta, asta a fost bonus + un set covorase cauciuc pe verso/material pe fata inscriptionate S Cross cu alb. Astea is frumoase dar nu le-am folosit inca.
« Ultima Modificare: 16.Sep.2020, 01:49:13 p.m. de Marci »
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline Nicula Raluca

« Răspuns #11 : 17.Sep.2020, 10:20:33 a.m. »
Salutare,

Eu am luat huse de la Albert ( www.husa-auto.ro ) . Sunt ceva mai scumpe, dar parerea mea e ca merita toti banii. Au certificare Airbag, garantie 5 ani, respecta fiecare centura, deschidere, rabatare. Chiar sunt profi oamenii. Le-a montat sotul. Ce e drept i-a luat vreo 3 ore, dar la final nici nu spui ca ai huse pe masina. Nu a fost nevoie sa taie nimic pentru a le monta.
  • Suzuki

The following users thanked this post: horgarban

Offline ...

« Răspuns #12 : 17.Sep.2020, 10:39:24 a.m. »
A doua poza pare ca surprinde un detaliu mai nepotrivit pentru acest topic, sau e iluzie optica? 

The following users thanked this post: Cristi (XTI)

Offline dthem

« Răspuns #13 : 17.Sep.2020, 10:49:14 a.m. »
Cred că e iluzie optică  :-))

Frumoase huse, Raluca.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline ntire2000

« Răspuns #14 : 17.Sep.2020, 11:00:42 a.m. »
Cu 250 de euro cred ca gaseai din dezmembrari scaunele si bancheta - peste vreo 3 ani când se faceau praf originalele.
Ma rog, fiecare da cât poate pe niste textile.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline horgarban

« Răspuns #15 : 17.Sep.2020, 11:15:39 a.m. »
Husele sunt super. Ai impresia ca este tapiseria originala.
O intrebare - la bancheta din spate - ai cotiera centrala? Daca ai, inseamna ca nu o poti utiliza cu aceste huse.
  • Suzy Sx4 S-Cross Passion 1.4 Boosterjet Allgrip Hybrid, Galactic Grey
Mintile sunt ca parasutele. Functioneaza doar daca sunt deschise :)

Offline Nicula Raluca

« Răspuns #16 : 17.Sep.2020, 01:03:02 p.m. »
modelul meu nu are cotiera pe spate. cand am facut comanda, mi-au cerut imagini din interiorul masinii sa vada dotarile. Mi-au trimis poze si cu modele cu cotiera. Aceea se imbraca separat pentru a putea fi utilizata
  • Suzuki

The following users thanked this post: horgarban

Offline frenzy

« Răspuns #17 : 20.Sep.2020, 09:04:13 p.m. »
Ar fi super daca ai putea posta cateva foto cu covorasele. Mai ales cu cel de la sofer, care este cel mai ..... intens utilizat

Am revenit cu poze :)

Vezi daca au decupaj si pentru airbag-urile laterale sofer si pasager.
Am verificat la montare si partea cu airbagurile are o cusatura simpla, neintarita, spre desosebire de restul cusaturilor. Are si eticheta specifica. Sper sa nu aflu vreodata daca, intr-adevar, cedeaza usor cusatura aia.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet MT Passion 2019

The following users thanked this post: gabineg

Offline ntire2000

« Răspuns #18 : 20.Sep.2020, 10:12:22 p.m. »
Covorase exact ca astea am si eu la Vitara.
Le-am luat de la PTC Auto, acum am vazut ca au un model mai nou.
https://ptc-auto.ro/products/covorase-auto-tip-tavita-3d-suzuki-vitara-fabricatie-2017-prezent?_pos=18&_sid=2280fcef9&_ss=r
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline horgarban

« Răspuns #19 : 27.Sep.2020, 02:12:08 p.m. »
Deci ... au venit husele
https://www.autolucas.ro/set-huse-scaun-model-elegance-pentru-suzuki-sx4-culoare-gri-set-huse-auto-fata-spate/
dezamagire totala - nu au nicio legatura cu masina. Maxim 1 stea le-am dat. Sunt curios daca vor publica review-ul.

Rezulatul este urmatorul:

Pro - are sistem cu arici pentru tetiere si singurul buzunar spate.
Con:
Materialul este departe de a fi .... Elegance sau cum vrei sa-i ziceti. Este ceva f ieftin la pret de Lux. Cele de la Lidl de 80 lei au material mai bun.
Tetiere - Husele sunt imense. trebuie modificate daca vrei sa stea cum trebuie pe masina, mai ales pe cele spate care sunt mai mici.
Scaunele din fata - greu as spune ... acceptabil. Nu se muleaza pe scaune, sunt mai mari decat scaunele, rezultat nu se intind cum trebuie si fac cute. Au decupaturi ciudate care se prind cu arici pe partea dinspre cotiera - de parca scaunele ar avea manere rabatabile ca cele de birou. Husa de la scaunul soferului are buzunar in spate, cea de la pasager nu are.
Scaunele din spate - husa de la spatar este imensa, rezultat nu se poate intinde corect si face cute peste tot. Nu exista decupaturi la sistemul de rabatare a scaunelor. Cotiera spate nu poate fi utilizata, decat daca desfaci fermoarele si scoti tetiera din mijloc. Nu exista decupaturile pentru sistemul ISOFIX, fapt pentru care trebuie sa dai husa jos sa poti clipsa scaunul copilului.
Husa de scaun spate nu are decupajele corecte pentru centurile de siguranta. Este prea mare, nu se poate intinde corect si face cute.

Conluzie - Husele nu au nicio legatura cu Suzuki Sx4 S-Cross. Sunt niste huse universale care sperau vanzatorii sa se potriveasca. Nu este deloc asa. Calitatea materialului este jalnica.
Pretul corect - maxim 150 lei (pentru a acoperi materialul)

Final: inselaciune pe fata ... retur

Am atasat doar poza de la scaunul soferului - care s-a mulat cel mai bine. Restul ... nu are rost .... e o adunatura de material aruncat pe scaune.

Raluca, voi comanda si eu tot de la Albert - arata excelent si au decupajele corecte pentru centuri. Imi poti spune ce material ai ales pentru ele?

• Suzy Sx4 S-Cross Passion 1.4 Boosterjet Allgrip Hybrid, Galactic Grey
Mintile sunt ca parasutele. Functioneaza doar daca sunt deschise :)