Autor Subiect: O poza pe zi  (Citit de 488109 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: O poza pe zi
« Răspuns #5180 : 27.Sep.2018, 10:12:36 p.m. »
Parca-i din Independence day!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #5181 : 27.Sep.2018, 10:37:16 p.m. »
:))

Sent from my MHA-L09 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #5182 : 28.Sep.2018, 06:22:05 p.m. »
.KIV

Sent from my iMar

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline toma

« Răspuns #5183 : 04.Oct.2018, 09:30:34 p.m. »
Cum fantanile din Piata Unirii, nou renovate, au (re)devenit una din atractiile majore ale Bucurestiului le-am facut si eu o vizita. Asta e ce am gasit eu pe acolo:

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline ...

« Răspuns #5184 : 04.Oct.2018, 10:07:39 p.m. »
Și zona verde din jur cum era?

Offline enicky

« Răspuns #5185 : 04.Oct.2018, 10:51:49 p.m. »
Cum fantanile din Piata Unirii, nou renovate, au (re)devenit una din atractiile majore ale Bucurestiului le-am facut si eu o vizita.
  Si ti-au placut?! Ca eu mi-am cam furat-o cand am pus primele poze.... Dupa foto cred ca da ! :)
Și zona verde din jur cum era?
    Era noroi pana la genunchi !!
  Probabil era umeda, cum ar fi putut fi altfel? Dar ce relevanta are?!!! Privitorul nu circula oricum pe zona verde. Lasa-l pe frustratul ala cu articolul lui.... :-j
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #5186 : 05.Oct.2018, 06:15:13 a.m. »
@enicky, nu mă deranjează dacă zona e umedă, eram curios dacă se confirmă bălțile mocirloase ale "frustratului".

Offline toma

« Răspuns #5187 : 05.Oct.2018, 12:58:02 p.m. »
  Zona cu gazon din jurul fantanii mari era imbibata cu apa, nu stiu daca au udat gazonul sau era apa adusa de vant. Acolo nu pot ajunge in mod normal pietonii, cand am fost eu era inchisa circulatia, zona devenind pietonala. In jurul celorlalte fantini este asfaltat/pietruit prin urmare este irelevant daca zona devine uda din cauza vantului.
   Nu am remarcat sa functioneze prost ceva cat m-am plimbat printre ele in cautarea unor diverse cadre.

Din punct de vedere fotografic ofera posibilitati variate in functie de "ochiul" fiecaruia. Eu am fost pentru a le face poze copiilor iar pozele de mai sus le-am tras in momentele de "pauza".

Cat despre cost si necesitate:
- la prima vedere costul vehiculat e urias, dar nu m-am documentat despre cat ar trebui sa coste asa ceva pentru a putea spune ca ne aflam in fata unei hotii.
- fantanile din buricul targului aratau rau, clar trebuia facut ceva cu ele din punct de vedere estetic. Ca poate era suficienta reconditionarea lor fara sistemul de lumini, sunet si "dans", e discutabil... poate fi justificat ca o investitie in infrastructura turistica: turistul din centru vechi are un obiectiv in plus pe lista.

Personal mi-a placut cum arata dupa renovare, mi-a placut si "spectacolul". Sa vedem cum va rezista in timp investitia atat din punct de vedere al calitatii lucrarilor cat si din punct de vedere al mentinerii functionalitatii sistemului - ma astept ca un sistem complex sa aiba nevoie de intretinere frecventa si costisitoare.

The following users thanked this post: gabineg, ...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #5188 : 05.Oct.2018, 01:31:34 p.m. »
Asa e! prima fantana "cantatoare" s-a inaugurat in urma cu mai bine de 10 ani la intrarea in Parcul Circului din Bd. Stefan cel Mare. Vorba poetului: a cantat numai o vara. E greu sa intretii un aemenea sistem hidraulic-mecatronic "outdoor" care sa funtioneze intre 5-40 oC iar sub 0 oC sa se conserve...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #5189 : 07.Oct.2018, 12:50:32 a.m. »
  Despre cost cred ca s-a lamurit, n-a fost al primariei, cat despre utilitate, zona in sine este atractie turistica si nu neaparat pentrul centrul vechi(dupa mine mai putin relevant!), ci pentru Casa Poporului cum este cunoscut Parlamentul, zilnic sunt turisti straini care il imortalizeaza si care in spatele lor vor gasi al doilea punct de interes si anume fantanile !
  Pe un traseu nu foarte lung, avem : Parlamentul, Fantanile, (Centrul Vechi), zona universitate(cu TNB, Inter), P-ta Victoriei(cladirea Guvernului), zona muzeelor, apoi Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Palatul Presei.
  Iar daca un turist se intoarce acasa cu foto ca cele puse de @toma, cred ca nu va regreta ca a vizitat Bucurestiul !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip