Autor Subiect: O poza pe zi  (Citit de 488053 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: O poza pe zi
« Răspuns #4790 : 10.Mar.2017, 07:22:55 a.m. »
@Laurentiu, n-ai avut un flyer sa i-l pui în geam? :)
Nu port "fluiere" la mine. La asa o parcare, mi-ar fi si rusine sa-l (s-o) stiu aici pe forum. A incalcat toate normele "igienice" de legislatie rutiera.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: SuViPa, bogdanzarnescu

Offline ariciul

« Răspuns #4791 : 10.Mar.2017, 12:19:28 p.m. »
Eu cred ca prima oara a parcat bine, a dat sa iasa din masina si a dat cu portiera de stalp, dupa care a repozitionat masina!  :D
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #4792 : 16.Mar.2017, 10:28:23 a.m. »
Am primit asta azi pe email. Dand click pe update, s-a dus pe o pagina identica cu cea de login in gmail, dar cu o adresa URL cu un nume ciudat/imens si domeniu .nl. Phishing...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cosmin09

« Răspuns #4793 : 16.Mar.2017, 10:36:48 a.m. »
Se vede ca nu e trimis de Google, dupa sigla...
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline aleksanders

« Răspuns #4794 : 16.Mar.2017, 09:37:29 p.m. »
se vede ca este facut de incepatori  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #4795 : 16.Mar.2017, 10:20:09 p.m. »
V-ati intrebat vreodata de ce site-urile sau email-urile de phishing au elemente care le fac relativ usor detectabile ca false? Cei care le fac, chiar nu sunt in stare sa copieze perfect o sigla, sa scrie intr-o limba engleza corecta, etc? Chiar asa prosti (incepatori) sunt, crezand ca pot prinde pestisorul de aur cu un carlig ruginit?
Am citit un articol pe aceasta tema, ce spunea ca greselile sunt intentionat facute ca sa sperie crapii mari inteligenti, educati, precauti, etc. Cu acestia nu merita sa-si consume energia caci, mai devreme sau mai tarziu, ei se (des)prind de capcana intinsa si nu merg pana la capat (scuipa carligul).  Se vizeaza plevusca fraiera si lipsita de precautie, care cand pune botul si nu mai da drumul la carlig nici cand este evident ca va fi scoasa din apa. Din pacate, are balta peste destul din cea de a doua categorie.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: hugbear, Costique, SuViPa

Offline sfichiu

« Răspuns #4796 : 19.Mar.2017, 10:32:41 a.m. »
Din reclama pentru noul IGNIS -SUZUKI ROMANIA!
''Până acum, câinele tău cerea să fie plimbat în parc. După ce-l vei plimba cu noul Suzuki Ignis, va avea alte pretenții"!
  • VITARA S ,Matiz

Offline hugbear

« Răspuns #4797 : 20.Mar.2017, 10:28:03 p.m. »
Măcin, martie 2017:

Pentru că restul discuțiilor deviaseră destul de mult de la subiect, le-am mutat unde se potriveau mai bine.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sfichiu

« Răspuns #4799 : 25.Mar.2017, 11:04:15 a.m. »
La ceas de sărbătoare, dezlegare la...păstrăv! :D
  • VITARA S ,Matiz