0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
nu pot sa le spun copiilor mei sa iasa in strada.
... ori te faci ca nu-ntelegi...
Off topic: Traiesc in tara in care m-am nascut. Si n-am plecat din ea. Nici nu ma gandesc la o astfel de solutie.Multe din lucrurile din tara asta nu imi plac. Am fost la vot si imi pare rau ca au iesit altii decat cei votati de mine. Dar tot nu pot sa le spun copiilor mei sa iasa in strada. Sunt alte mecanisme mult mai civilizate de redresare a situatiei, decat folosirea copiilor la miting. Spre exemplu: invatati-i pe copii sa voteze.
In istorie s-au cunoscut multe cazuri cind copiii (si femeile) au fost bagati in fata drept scut in caz de incidente.
Eu cred ca iesirea parintilor cu copiii a vrut sa demonstreze caracterul pasnic al mitingului. Nu cred ca se gandeste cineva sa-si scoata copiii daca stie ca are de gand sa injure, sa provoace, sa distruga, sa se ia la bataie... Parerea mea.
[...] V-am mai spus ca nu inteleg politica discutata pe un forum auto si "ma fac ca nu-nteleg" cum va zgandaritzi unul pe altul cu cate o poza, doar-doar incepe discutia !
SchimbareDa, prefecturile devinIar comitete judeţeneCu oameni tineri care tacŞi te privesc lung printre geneAu învăţat uluitor de repede ce e putereaŞi calcă sigur şi cu spor ştiindu-şi foarte bine vrereaDomnilor, nu vă trec fiori?Cînd vin stafii de tineri morţiŞi vă privesc întrebătoriŞi vă bat nopţi întregi la porţiPuteţi privi nestingheriţiÎn ochii propriilor copii?Puteţi trăi nestingheriţiÎn umbre dulci trandafirii?Cînd cei care v-au instalatÎn vechile fotolii noiSînt încă trişti şi încă batAceleaşi zilnice nevoiDa, prefecturile devinIar comitete judeţeneŞi golul iar devine plinŞi plinul ce să mai însemne?Domnilor, nu vă trec fiori?Cînd vin stafii de tineri morţiŞi vă privesc întrebătoriŞi vă bat nopţi întregi la porţiPuteţi privi nestingheriţiÎn ochii propriilor copii?