Autor Subiect: O poza pe zi  (Citit de 488062 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: O poza pe zi
« Răspuns #4740 : 30.Ian.2017, 01:18:08 p.m. »
nu pot sa le spun copiilor mei sa iasa in strada.
In istorie s-au cunoscut multe cazuri cind copiii (si femeile) au fost bagati in fata drept scut in caz de incidente.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Cosmin09

« Răspuns #4741 : 30.Ian.2017, 01:23:45 p.m. »
Eu cred ca iesirea parintilor cu copiii a vrut sa demonstreze caracterul pasnic al mitingului. Nu cred ca se gandeste cineva sa-si scoata copiii daca stie ca are de gand sa injure, sa provoace, sa distruga, sa se ia la bataie... Parerea mea.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline enicky

« Răspuns #4742 : 30.Ian.2017, 01:25:09 p.m. »
... ori te faci ca nu-ntelegi...
              Vad un copilas scump care si-ar fi dorit sa aiba in manutele lui mici barele de la o sanie(nu un batz al carui rol nu-l pricepe!), sanie cu care mami sau tati sa-l traga prin parc(pe unde mai este zapada, ca la anu' cine stie dac-o mai vedem).
             Copilas care se uita nedumerit la nenii si tantile de langa el si se gandeste ca noapte fiind(vezi umbrele de pe asfalt) ar trebui sa fie pe un scaunel la masa de seara, ca apoi sa faca si baitza, ca poate luni merge la gradi', nu?
             Daca n-ar fi asa ingrijit imbracat, ai zice ca e un copil abandonat in mijlocul unei multimi, ai carui parinti nu sunt langa el sa-l tina de manuta! 
              Mami-a lui o fi tanti intoarsa cu spatele la el, presupun! Tati care o fi ??!!(no comment!)
         Daca duminica viitoare cinci gradinite ar organiza un miting la Universitate, ati fi de acord sa va lasati copii sa mearga?? Ca nu e lung traseul pana la p-ta Victoriei !
          Va place maxim poza asta! :-? X-(

V-am mai spus ca nu inteleg politica discutata pe un forum auto si "ma fac ca nu-nteleg" cum va zgandaritzi unul pe altul cu cate o poza, doar-doar incepe discutia !     
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #4743 : 30.Ian.2017, 01:29:00 p.m. »
Ce sa zic?! Bagati tare pana diseara tot arsenalul (inclusiv asta emotional) ca sa am timp de reply...  >:)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline NicNic

« Răspuns #4744 : 30.Ian.2017, 01:30:49 p.m. »
De acord cu @Cosmin09: iesirea cu copii de mana cred ca a vrut sa arate caracterul pasnic al mitingului.

LE.: Cred ca deja am consumat prea mult timp din cel de lucru. Spor la discutii, pasnice!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: enicky

Offline toma

« Răspuns #4745 : 30.Ian.2017, 02:28:48 p.m. »
Off topic:
Traiesc in tara in care m-am nascut. Si n-am plecat din ea. Nici nu ma gandesc la o astfel de solutie.
Multe din lucrurile din tara asta nu imi plac. Am fost la vot si imi pare rau ca au iesit altii decat cei votati de  mine. Dar tot nu pot sa le spun copiilor mei sa iasa in strada.
Sunt alte mecanisme mult mai civilizate de redresare a situatiei, decat folosirea copiilor la miting.
Spre exemplu: invatati-i pe copii sa voteze.

Nici eu nu mi-am pus pana acum problema sa plec din tara. Mereu am spus ca trebuie sa lupti aici, cu "armele" care le ai la dispozitie ca sa faci o Romanie mai buna. Daca trece chestia asta insa, imi reconsider pozitia. Devine din ce in ce mai clar ca Romania e locuita de atat de multi oameni care au cu totul alte valori decat mine incat nu cred ca schimbarea pe care eu o consider in bine sa se petreaca intr-un timp suficient de scurt incat sa fie semnimificativa pentru copii nostri (si folosesc aceasta sintagma chiar daca inca nu am copii).

In istorie s-au cunoscut multe cazuri cind copiii (si femeile) au fost bagati in fata drept scut in caz de incidente.

Da Laurentiu, s-a intamplat asta in istorie. Totusi, tu crezi ca oamenii care au iesit ieri in strada sunt de acest tip?
Oricum te rog sa citezi mai departe din tatuca Tariceanu si sa ne vorbesti despre razboi civil.

Eu cred ca iesirea parintilor cu copiii a vrut sa demonstreze caracterul pasnic al mitingului. Nu cred ca se gandeste cineva sa-si scoata copiii daca stie ca are de gand sa injure, sa provoace, sa distruga, sa se ia la bataie... Parerea mea.

Exact!

[...]
         V-am mai spus ca nu inteleg politica discutata pe un forum auto si "ma fac ca nu-nteleg" cum va zgandaritzi unul pe altul cu cate o poza, doar-doar incepe discutia ! 

Si totusi nu pierzi ocazia sa postezi absolut de fiecare data cand discutia o ia in directia asta ...  Nu prea inteleg, daca ti-e atat de neplacut subiectul de ce te bagi in el mereu?  :-?

La bomba lacrimogena de postare iti replic cu o poza celebra, tot de la niste proteste neautorizate la care chiar au murit oameni:
https://www.antena3.ro/campanii/drapelul-romaniei/el-este-gavroche-al-romaniei-imbracat-in-tricolor-a-devenit-un-simbol-al-revolutiei-romane-192126.html

Sa raspund cu aceeasi moneda? Sa fiu si eu lacrimogen? Da!!!!!

S-a murit atunci ca sa poata Dragnea si gasca sa se foloseasca de voturile oamenilor pentru a se face scapati...cum de nu va bantuie noaptea stafii de tineri morti ca in poezia lui Tudor Gheorghe:

Citat
Schimbare

Da, prefecturile devin
Iar comitete judeţene
Cu oameni tineri care tac
Şi te privesc lung printre gene
Au învăţat uluitor de repede ce e puterea
Şi calcă sigur şi cu spor ştiindu-şi foarte bine vrerea
Domnilor, nu vă trec fiori?
Cînd vin stafii de tineri morţi
Şi vă privesc întrebători
Şi vă bat nopţi întregi la porţi
Puteţi privi nestingheriţi
În ochii propriilor copii?
Puteţi trăi nestingheriţi
În umbre dulci trandafirii?
Cînd cei care v-au instalat
În vechile fotolii noi
Sînt încă trişti şi încă bat
Aceleaşi zilnice nevoi
Da, prefecturile devin
Iar comitete judeţene
Şi golul iar devine plin
Şi plinul ce să mai însemne?
Domnilor, nu vă trec fiori?
Cînd vin stafii de tineri morţi
Şi vă privesc întrebători
Şi vă bat nopţi întregi la porţi
Puteţi privi nestingheriţi
În ochii propriilor copii?

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline sfichiu

« Răspuns #4746 : 30.Ian.2017, 03:39:17 p.m. »
De la copii la un fost medic veterinar de 70 de ani!

" Domnișoară, nu v-au înghețat mâinile pe cameră?
- Încă nu.
- Am văzut că m-ați fotografiat.
- Mi-a plăcut cum zâmbeați.
- Domnișoară, știți de ce zâmbeam? Zâmbeam pentru că toată masa asta de oameni a ieșit pentru o idee, pentru un principiu. E 21:00 și mulți dintre ei la 07:00 o să fie în picioare. Mulți zic despre voi că sunteți o generație pierdută. Dacă-i așa, atunci eu cred că tocmai ce v-ați regăsit."
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: Silfax, shpeedy, NicNic, toma, Lerua07, SuViPa

Offline shpeedy

« Răspuns #4747 : 01.Feb.2017, 01:17:09 a.m. »
In seara asta a fost olecutz mai frig:

The following users thanked this post: Silfax, toma, Lerua07

Offline Lerua07

« Răspuns #4748 : 01.Feb.2017, 01:27:04 a.m. »
E bine si frumos ca oamenii protesteaza, dar e cam tarziu. Mai bine mergeau la vot in dec 2016 .... iar acum nu mai aveam parte de MARTEA NEAGRA 2.0 !  :(
Cat de ordinari pot fi.... sa publice OUG in Monitorul Oficial la 1 noaptea !  :-O
« Ultima Modificare: 01.Feb.2017, 01:39:02 a.m. de Lerua07 »
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline shpeedy

« Răspuns #4749 : 01.Feb.2017, 01:43:19 a.m. »
Ce sa zic?!

Chiar daca nu pare, inclin sa cred ca speranta nu e chiar pierduta. Prin protest poate putem totusi misca ceva...

Inconstientii (ca sa nu folosesc alte apelative care nu-mi fac cinste/placere) nu si-au dat seama ca unui segment de populatie caruia nu ai ce pomeni sa-i oferi (ci doar sa ii iei), care accepta de bine/de rau sa fie taxat la greu pentru a se da bani altora fara a i se intoarce ceva inapoi, un asemenea segment nu-si doreste decat sa fie lasat sa performeze profesionist intr-un sistem cat-de-cat echitabil/just. Daca ii iei si aceasta ultima sansa, s-ar putea sa iasa scantei...

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, toma, SuViPa