politia romana are o si mai mare problema, de cand peste noapte au transformat toti analfabetii in politisti comunitari....
Din pacate, din propria experienta, trebuie sa fiu acum "gigi contra" !
Am mai povestit intr-o alta postare a mea cum am fotografiat mai multe turisme prost parcate, am trimis pozele pe mail la politia locala si pana seara turismele respective au disparut. Ba mai mult, a doua zi am primit si raspuns printr-o adresa oficiala, semnata de mai multe cadre superioare prin care eram instiintat de rezolvarea problemei. Daca o mai gasesc pe mail o s-o pun pe forum.
Parerea mea este ca populatia nu este informata(sau nu se informeaza!) si probabil din "comoditate"(ca sa nu zic altfel !) spiritul civic si-l manifesta pe ...feisbuc.
Cetatenii, in naivitatea lor, au ajuns sa creada ca acest feisbuc este un al 2lea Dumnezeu care le rezolva toate problemele, chiar mai bine decat primul ! Iertati-ma, stiu ca toti aveti conturi acolo, dar nu aceasta retea sanctioneaza sau face ordine. O fi bun la convocari de mitinguri/intalniri ptr. proteste/vot, etc., dar are si el limitele lui, zau !
Asa ca sa nu blamam repede organele, pt. ca nici ele nu pot fi omniprezente.
Decat sa pui poza pe retele mai bine o dai pe mail la politia locala si rezolvi problema ! Dar cine mai este cunoscut atunci pe feisbuc? Eu, daca am facut reclamatia la politie nu mi-am facut "rating", ca nu m-a stiut nimeni, decat 4-5 colegi de pe forum.