Autor Subiect: O poza pe zi  (Citit de 488099 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: O poza pe zi
« Răspuns #4710 : 12.Ian.2017, 09:57:26 p.m. »
Cred ca-i zice politia locala acum...dar termenul de comunitari a prins mai bine la public :)

Astia au fost infiintati ca sa aiba si politistii de cine rade  >:)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #4711 : 13.Ian.2017, 12:10:06 a.m. »
politia romana are o si mai mare problema, de cand peste noapte au transformat toti analfabetii in politisti comunitari....
                Din pacate, din propria experienta, trebuie sa fiu acum "gigi contra" !
       Am mai povestit intr-o alta postare a mea cum am fotografiat mai multe turisme prost parcate, am trimis pozele pe mail la politia locala si pana seara turismele respective au disparut. Ba mai mult, a doua zi am primit si raspuns printr-o adresa oficiala, semnata de mai multe cadre superioare prin care eram instiintat de rezolvarea problemei. Daca o mai gasesc pe mail o s-o pun pe forum.
        Parerea mea este ca populatia nu este informata(sau nu se informeaza!) si probabil din "comoditate"(ca sa nu zic altfel !) spiritul civic si-l  manifesta pe ...feisbuc.
        Cetatenii, in naivitatea lor,  au ajuns sa creada ca acest feisbuc este un  al 2lea Dumnezeu care le rezolva toate problemele, chiar mai bine decat primul !  Iertati-ma, stiu ca toti aveti conturi acolo, dar nu aceasta retea sanctioneaza sau face ordine.  O fi bun la convocari de mitinguri/intalniri ptr. proteste/vot, etc., dar are si el limitele lui, zau !
       Asa ca sa nu blamam repede organele, pt. ca nici ele nu pot fi omniprezente.
    Decat sa pui poza pe retele mai bine o dai pe mail la politia locala si rezolvi problema ! Dar cine mai este cunoscut atunci pe feisbuc? Eu, daca am facut reclamatia la politie nu mi-am facut "rating", ca nu m-a stiut nimeni, decat 4-5 colegi de pe forum.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #4712 : 13.Ian.2017, 09:05:46 a.m. »
eu nu contest cum isi fac ei treaba, ci pur si simplu sunt persoane care imbraca acea haina si nu au terminat 12 clase... singura scoala ce le da acest drept, este o scoala de cateva saptamani/luni (dupa caz) - probabil ca si salarizarea influenteaza nivelul de pregatire;

Oamenii astia sunt pusi sa dicteze legea?!! cunosc legea sau au discernamantul de a o interpreta/intelege?!!
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #4713 : 13.Ian.2017, 09:57:23 a.m. »
eu nu contest cum isi fac ei treaba,.... - probabil ca si salarizarea influenteaza nivelul de pregatire;
       Pai fi sigur de asta, oricum din ce am auzit, n-a fost inghesuiala la ei la angajari :).
   Am gasit si adresa-raspuns de P.L.
« Ultima Modificare: 13.Ian.2017, 10:16:46 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: toma

Offline aleksanders

« Răspuns #4714 : 13.Ian.2017, 11:38:09 a.m. »
Te cred enicky - nevasta a facut sesizare pentru montarea unui semafor intermitent la statia de metrou pacii - dupa o saptamana a primit de la politia rutiera ca s-a discutat in sedinta cu adm. strazilor si or sa il monteze - l-au montat dupa inca o saptamana dar per partea cu autogara  =)) - sunata nevasta de un domn comisar... i-a zis ca au gresit coltul si omul si-a cerut scuze si dupa inca o saptamana a aparut semaforul intermitent si pe partea cu statia de metrou pacii - si a mai primit inca o hartie frumos semnata de un comisar.
Cred ca multe se pot rezolva daca exista putina initiativa si poate presati mai tare in cazuri care chiar trebuie facute.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: toma

Offline toma

« Răspuns #4715 : 13.Ian.2017, 12:32:09 p.m. »
Felicitari pentru initiativele civice enicki si aleksander's wife :good:
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: enicky

Offline Cosmin09

« Răspuns #4716 : 13.Ian.2017, 12:53:49 p.m. »
Cu o petitie transmisa la Politia Romana am reusit si eu anul trecut sa determin autoritatile sa aplice marcaje rutiere pe drumul judetean pe care ma deplasez zilnic si pe care, de 4 ani de cand circul eu pe el, nu am vazut urme de vopsea de la vreun marcaj. Acum are marcaje pt separarea sensurilor de mers (intrerupte sau continue).

Le-am scris recent si despre modul in care s-a facut deszapezirea, pe acelasi drum judetean, contrar normativului adoptat de Guvernul Romaniei in primavara anului trecut si care se aplica in sezonul de iarna 2016 - 2017. Sa vedem daca se va lua vreo masura...
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline sfichiu

« Răspuns #4717 : 20.Ian.2017, 09:16:43 p.m. »
 :dknw:
  • VITARA S ,Matiz

Offline toma

« Răspuns #4718 : 20.Ian.2017, 09:59:14 p.m. »
Asa e cand faci credit la provident si uiti sa platesti rata  =))

Offline shpeedy

« Răspuns #4719 : 21.Ian.2017, 10:30:39 a.m. »
Din dimineata asta:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X