Autor Subiect: O poza pe zi  (Citit de 488174 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: O poza pe zi
« Răspuns #4580 : 07.Iul.2016, 12:10:05 p.m. »
Ambele răspunsuri sunt corecte!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ariciul

« Răspuns #4581 : 11.Iul.2016, 11:59:33 p.m. »

• Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

« Răspuns #4582 : 16.Iul.2016, 12:39:42 p.m. »
   Doua bijuterii ...la mol :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #4583 : 18.Iul.2016, 10:26:04 a.m. »
Repetitii pentru Ziua Aviatiei:

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

« Răspuns #4584 : 27.Iul.2016, 05:24:48 p.m. »
Avem si astfel de specimene.  :)

"Aseară dupa o zi grea, ajung acasă si surpriza, locul de parcare ocupat, însă găsesc un număr in geam, ma gandesc, este ok sun si rezolv problema. Raspunde cu greu dupa doua apeluri si 2 mesaje, imi comunica ca ajunge in 5 minute. Dupa 20 de minute de așteptare apuc a dezumfla doar doua cauciucuri ca starleta cu numere de Prahova își face apariția, începe sa filmeze si face tărăboi. O întreb calm de ce a parcat de un loc privat si imi raspunde in stil de mare blonda, aici ma dus GPS-ul, eu am băgat Iancului nr.19 dar aici am ajuns. Buna ca nu a dus-o pe linia de tramvai sau pe metrou sa creadă ca este vreo parcare subterana. Dupa acest raspuns mi-am dat seama cu cine vorbesc. Ma străduiesc sa ramân calm in continuare. Tipa suna la 112 si așteptam întăriri, convinși fiind ca fiecare are dreptate.
In tot timpul in care așteptam echipajul tipa (blonda) imi spune ca este avocat si voi avea grave probleme cu justiția pe viitor. Am surprins o discutie intre ea si prietena ei, a zis ceva de genul: Trebuie sa sunam la firma de asigurări ca nu avem voie sa umflăm rotile ca avem Casco !!! Doamna avocat, putin mai dezghețată cei drept vine cu o idee un pic mai geniala, mai bine sunam la IML, sa vina ei sa constate. Aici ma dat pe spate.
Respect maxim statului Roman ca scoate astfel de specimene pe strada, am senzația ca plătim degeaba bugetului de stat.
Însă aceasta senzație a fost repede steatsa de poliția sosita la fata locului, care încearcă o conciliere la fata locului, însă starleta se opune cu vehementa, atunci domnul polițist vine cu o idee geniala, îi propuneri blondei sa își umfle rotile la OMV si sa vina dupa aceea la secție sa se constate pagubele la masina. Blonda accepta pe loc si pleacă in trombă către benzinărie si apoi către secție.
Polițiști răbufnesc amandoi in ras si dupa aceea la câteva secunde imi dau seama ce au facut. Odata cu umflarea roților, care nu erau sparte, erau doar dezumflate, dauna mașinii dispare in totalitate, amuzați au plecat către secție unde probabil blonda a continuat sa își etaleze darul ei de avocat
Ne vedem in tribunal Draga noastră, sper ca Bucureștiul sa ti se para un oraș unde este greu de condus si sa vii din nou.....cu microbuzul."
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #4585 : 27.Iul.2016, 09:52:02 p.m. »
Parca este un scenariu din Las Fierbinti, dar stim cu totii ca "viata bate filmul".
Simpatic scrie acest domn Robert Boanta. Poate-l voi intalni vreodata caci am constatat ca avem
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline koais

« Răspuns #4586 : 28.Iul.2016, 09:36:00 a.m. »

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #4587 : 28.Iul.2016, 11:52:44 a.m. »
De sezon...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #4588 : 28.Iul.2016, 12:10:57 p.m. »
De sezon...
                "si tu Brutus?"

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #4589 : 28.Iul.2016, 08:41:58 p.m. »
   Noul model din dotarea Suzuki R.
  In foto 4 se vede si unitatea multimedia.
« Ultima Modificare: 28.Iul.2016, 08:49:18 p.m. de enicky »