Pai "sucul" era de mere si caise. Si era un suc oarecare, din categoria celor cu pulpa de fructe. Adica ... foarte lichid si la acelasi pret cu celelalte. Nu era nici pe departe un nectar de fructe, asa ca la mama acasa.
Acum, observatia mea venit din doua motive; si era mai mult o gluma ... legata de exagerarile pe care marketing-ul le poate crea uneori. Nu m-am gandit neaparat la faptul ca nu se poate suc fara adaos de apa.
1. Daca presupunem ca totul a fost facut asa cum zic ei, atunci ca sa le iasa atat de lichid ca un suc normal ar trebui sa stoarca fructele => o cantitate mare de fructe per cantitatea de suc => pret foarte mare al produsului.
2. Daca ma uit la pret, vad ca e mic, deci n-au cheltuit acele jjdemii de fructe ci doar cateva. Atunci, presupunand ca totul a fost facut cum zic ei ... au folosit toata pulpa fructului (blended); si atunci ar fi trebuit sa-mi dea si o furculita cu care sa servesc pasta obtinuta.
Date fiind aceste doua aspecte, m-am simtit un pic
lezat de afirmatia lor
.