Autor Subiect: Oglinda parasolar  (Citit de 3434 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Oglinda parasolar
« Răspuns #10 : 14.Nov.2020, 07:51:38 p.m. »
Ghinion (vorba unui clasic în viata) cred ca este semn sa schimbi masina🤔🤔🤔
Sau honda
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #11 : 17.Nov.2020, 10:22:30 p.m. »
Nu am indraznit sa apas asa de tare sub acel dreptunghi ... ca nu parea sa cedeze ... poate ca sunt prea precuat eu, sau poate ca se poate doar ce zic cei de la reprezentanta: se schimba doar tot parasolarul :)
Mai astept, poate ca pana la urma se indura @catalin76 sa imi dea ceva sfaturi ...

Offline ASZ

« Răspuns #12 : 06.Sep.2021, 10:50:47 a.m. »
   Cred ca la solutia asta nu te-ai gandit : mergi in service !
Evident ca m-am gandit si la varianta asta .. insa am uitat repede de ea cand am aflat ca la reprezentanta schimba doar intreg parasolarul si la niste costuri ...
Singurul care a scris pe forum ca a facut aceasta operatiune este @catalin76 , insa din pacate de 1 an de zile il tot rog sa imi dea ceva sfaturi .. insa nu se indura de mine :(

Offline ntire2000

« Răspuns #13 : 06.Sep.2021, 11:23:50 a.m. »
@ASZ,  clujeanule, uite alt clujean care te rezolva cu doar 100 de lei  :D

https://www.olx.ro/d/oferta/parasolar-suzuki-vitara-1-4i-1-6i-1-6ddis-2015-2019-IDdj2ms.html
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ASZ

« Răspuns #14 : 06.Sep.2021, 11:50:26 a.m. »
Mersi de idee .. eram asa de pronit sa imi repar eu ce pot .. incat varianta asta nici nu mi-e trecut prin minte.
Ambitia ma impinge sa incerc sa il repar ... poate totusi imi iese.
(vorba aia: eu l-am stricat .. eu sa il repar :) )

Offline ASZ

« Răspuns #15 : 01.Nov.2021, 06:03:59 p.m. »
Din pacate colegul @catalin76 nu m-a ajutat deloc cu detalii (desi l-am rugat de nenumarate ori), asa ca in seara asta mi-am luat inima in dinti si am dat jos parasolarul, cu gandul de a-l duce in casa si studia.
M-am tot uitat la suportul de oglinda, insa desi parea ca e prins cu ceva cleme, nu ceda nicicum la apasarea cu levierele ... asa ca am trecut la o surubelnita cu care am incercat sa scot plasticul din partea de sus.
Opunea rezistenta seriosa asa ca de frica (sa nu-l stric), am zis sa sparg de tot oglinda si s-o scot ca sa pot vedea ce se ascunde sub ea.
Dupa ce am reusit sa sparg si scot oglinda (complicat, pt. ca oglinda e lipita pe o hartie care tinea la un loc sticla sparta ... insa pana la urma i-am dat de capat)
In locul ramas descoperit, am vazut mai multe cleme si cateva locasuri (cele in forma de cruci), care cumva m-au incurajat sa reincerc scoaterea capacului.
Dupa cateva tentative in care am apasat din ce in ce mai tare cu levierul, a sarit prima clema ... iar apoi incurajat de rezultate, am reusit sa le eliberez si pe celelalte 5.

Ramane sa merg la un geamgiu sa imi taie o bucata de sticla de 2-3mm (duc parasolarul si o bucata de oglinda sparta, ca s-o vada) si apoi sa remontez parasolarul.

Concluzia: se poate inlocui oglinda, nu e nevoie sa cumparam un parasolar complet !

The following users thanked this post: ntire2000, gabineg, SPIRIDUSHU, toma, ciubex

Offline Acidutzu2000

« Răspuns #16 : 01.Nov.2021, 09:31:45 p.m. »
Mulțumim frumos ca împărtășești cu noi experienta.
Cine știe, poate ajuta pe cineva peste câtva timp.
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Offline Dogy

« Răspuns #17 : 02.Nov.2021, 11:33:34 a.m. »
Mie la service mi-au schimbat parasolarul cu totul doar ptr ca se arsese becul. Noroc ca era pe garantie.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline ASZ

« Răspuns #18 : 03.Nov.2021, 01:31:37 p.m. »
Concluzia: se poate inlocui oglinda, nu e nevoie sa cumparam un parasolar complet !
Nu pot sa cred: nu gasesc nicaieri oglinda de 2mm grosime .... toti au de 3 sau de 4mm :(

Offline enicky

« Răspuns #19 : 03.Nov.2021, 01:49:03 p.m. »
Nu pot sa cred: nu gasesc nicaieri oglinda de 2mm grosime .... toti au de 3 sau de 4mm :(
  N-ai cum, in magazin gasesti oglinzi normale, e bine c-ai gasit si de 3. Ar mai fi o solutie sa gasesti tot o oglinda auto(dar de 2) pe care sa ti-o taie la dimensiune. Ceva ieftin, ptr. Logan sau Dacie.
  Sau oglinda autocolant : https://www.emag.ro/search/oglinda+autocolant
https://www.emag.ro/oglinda-autocolanta-magic-mirror-m-lam65557/pd/DWW3G2MBM/

« Ultima Modificare: 03.Nov.2021, 02:01:30 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip