Autor Subiect: Oglinda parasolar  (Citit de 3435 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Oglinda parasolar
« : 23.Aug.2020, 01:12:12 p.m. »
Ieri am observat ca oglinda de la parasolarul soferului este facuta tandari .. pare ca ar fi primit o lovitura in partea de jos si s-a spart in citeva zeci de bucati. Ciudat, pt. ca nu-mi amintesc sa fi lovit cu ceva in acea directie (poate pe la revizie, ITP .. sau cine stie .. s-o fi saturat sa stea nefolosita)

Ar trebui cumva sa scot acel ansamblu din parasolar si sa inlocuiesc oglinda ... insa nu stiu de unde sa apuc problema (pare ca acel dreptunghi ar putea fi scos  cu clemele de plastic care imi vor veni peste vreo luna :) )
A mai scos/inlocuit cineva oglinda din parasolar ?

Offline ASZ

Re: Oglinda parasolar
« Răspuns #1 : 22.Sep.2020, 04:09:25 p.m. »
Nimeni nimica ? :(

Offline ntire2000

« Răspuns #2 : 22.Sep.2020, 06:23:40 p.m. »
Eu unul nu cred ca se poate înlocui.
Dupa cum am vazut ca e construit cred ca oglinda este fixata în interior, iar dupa aceea are loc un proces de lipire la cald a parasolarului, gen îmbinarile de la termopane.
Ar trebui sa iei în calcul înlocuirea completa.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: ASZ

Offline catalin76

« Răspuns #3 : 23.Sep.2020, 12:57:38 p.m. »
Oglinda se poate inlocui. Eu am inlocuit -o. Se baga ceva subtire si lat intre cele 2 parti ale parasolarului si se forteaza. dupa care te duci la un geamgiu si iti  face el oglinda la dimensiunile dorite.
  • Suzuki Vitara 1,6 DDIS Luxus Allgrip

Offline ASZ

« Răspuns #4 : 25.Oct.2020, 12:32:33 p.m. »
Mi-au sosit levierele de plastic din China, asa ca as schimba oglinda din parasolar.

@catalin76 imi poti cinfirma te rog ca dreptunghiul in care se afla si oglinda, se poate scoate prin introducerea levierului in partea stanga a dreptunghiului cu oglinda ? Sau se incepe din partea de jos a dreptunghiului ? (nu as vrea sa il stric)
Nu mi-e clar cum se deconecteaza becul aflat in acelasi dreptunghi, cand scot dreptunghiul din parasolar ...

Offline ASZ

« Răspuns #5 : 12.Nov.2020, 04:41:47 p.m. »
Am primit levierele de plastic din China, am incercat sa scot cu ele dreptunghiul in care se afla si oglinda, insa nu am reusit (nu am vrut sa fortez ceva pe acolo ... asa ca nu am insistat)
Aveti vreo idee cum sa procedez ca sa schimb odata oglinda asta ?

Offline enicky

« Răspuns #6 : 12.Nov.2020, 11:48:43 p.m. »
   Cred ca la solutia asta nu te-ai gandit : mergi in service !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #7 : 12.Nov.2020, 11:50:28 p.m. »
... sau cauta un meserias care monteaza/lucreaza cu oglinzi .
Ma îndoiesc ca aia din service au schimbat vreo oglinda la viata lor.

PS: mai poti încerca cu d-astia care repara smartphoane, au mâna formata la dezlipit display-uri.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #8 : 13.Nov.2020, 09:22:42 a.m. »
@ASZ vezi poate e asemanator cu Mitsubishi:

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ASZ

« Răspuns #9 : 14.Nov.2020, 06:39:56 p.m. »
Din pacate in acel locas nu exista decat 2 sarme intre care e acel bec lunguiet ... varianta low cost facuta de Suzuki :(