0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
....electricianul lor a incercat sa citeasca erorile, n-a reusit si intrun final au zis ca e posibil sa fie un contact imperfect sau o mufa oxidata la unul din senzorii masinii.
Salutare! Aceeasi chestie am patit si eu. Detin o Vitara S 1.4T Automata si de vreo 1-2 saptamani a inceput sa piarda putere random. Sunt episoade scurte dar periculoase mai ales intr-o depasire...
Oricum tot acum juma de an am mai avut o faza interesanta: mergeam pe autostrada, si am vrut sa-i dau "max", dar de 155 nu trecea, si am apasat pedala la fund... si degeaba... si apoi se aude un trosc de sub capota (urat de tot), ca am iesit la prima, am tras pe dreapta sa vad ce si cum... n-am vazut nimic, asa ca ce o fi fost, doar ala de sus stie. Am intrat din nou, si am incercat din nou "talpa", si nu s-a mai oprit la 155, ci a urcat incetisor, dar a urcat, si de atunci no problem. ...cei drept asta ii posibil sa fi fost inainte sa ma duc in service pentru problema de acceleratie, dar nu mai tin minte exact.
a ta s'a dezvirginat mai greu, la 155 kmph Stii ca ai avut tupeu sa ii dai tot talpa dupa pocnitura aia ...?