Autor Subiect: Apa (de ploaie, poate) in compartimentul de aer  (Citit de 2278 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zambru

Apa (de ploaie, poate) in compartimentul de aer
« : 09.Iul.2020, 01:27:56 p.m. »
Salutare,

Ma aflu in situatia de a auzi apa plimbandu-se stanga dreapta la viraje in partea din fata, as zice in compartimentul de aerisire, ba chiar curgand putin intr-una din dati pe sub torpedou.
O fi de la ploile din ultima perioada, de a intrat prin grilajele de aer, ca altfel nu explic.
Daca cunoaste cineva situatia, as dori sa stiu mai exact sau mai corect decat imi dau eu seama cum si pe unde a intrat aceasta apa si cum poate fi scoasa de acolo. Iar daca s-au astupat orificii de scurgere, unde trebuie sa umblu.

Multumesc anticipat.
  • Suzuki Ignis

Offline rexkrokiDAU

Re: Apa (de ploaie, poate) in compartimentul de aer
« Răspuns #1 : 09.Iul.2020, 01:46:16 p.m. »
Să nu fie cumva înfundată scurgerea de la aerul condiționat. Acesta are un vas colector și un furtun ce iese sub mașină. Dacă ai posibilitatea să ridici mașina pe elevator, încearcă să identifici acel furtun și cu o sârma poți încerca să vezi dacă e înfundat.

Offline emteca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • București
« Răspuns #2 : 14.Nov.2023, 11:32:25 a.m. »
Salut.
Patesc acelasi lucru si se intampla doar dupa ploi. Deci cu siguranta nu e aerul conditionat.
O sa ridic problema la urmatoarea servisare pe care o fac si revin cu un raspuns daca aflu ceva.
  • Ignis Passion

Offline wolfin

« Răspuns #3 : 14.Nov.2023, 04:47:10 p.m. »
curatati scurgerile din jgheab. furtun cu apa sub presiune sau jet. in prealabil de desfacut grilajul de plastic (sau cum vine/ce are)

stanga dreapta.

plus AC, desi la ignis habar nu am unde /cum e pozitionat plus acces.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #4 : 14.Nov.2023, 05:59:36 p.m. »
Am patit si eu ca la pasager venea apa destul de multa, pe covorasul de la picioare. De sub bord de undeva.....
Am fost la service si mi-a spus ca are dedesubt ( sub masina ) un furtunel de scurgere, ce se infunda uneori cu mizerii si trebuie curatat
Rezolvat problema in 20 min , cu intrat si scos din service cu tot
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline wolfin

« Răspuns #5 : 14.Nov.2023, 06:10:18 p.m. »
Cam asa ar trebui sa arate.

Poza e de vitara..cand am curatat evaporizatorul.

Cu roata dr data jos.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970