Autor Subiect: Ii legal asa ceva?  (Citit de 4674 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Galex

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Bărbat
Re: Ii legal asa ceva?
« Răspuns #10 : 23.Aug.2009, 09:15:22 p.m. »
eu ti-as sugera altceva daca nu merge cu politia:  se ia o cheie cit mai ascutita,se face plimbarea de seara in jurul pegeoului, se scrie eventual 4x4 in prima zi, a doua zi =16, iar a 3a zi se face semnul V (vazut, corect), se mai poate da noroc cu stergatoarele cu ambele maini la fiecare stergator, pentru a ii face omului 2 seturi,poate are nevoie mai tarziu, sau se pot folosi ciocanul si citeva cuie in 2 roti..eventual pe diagonala, fata-spate(asta ca sa nu il ajute roata de rezerva) a se folosi manusi pentru a nu ramane amprente.in caz ca ai un prieten cu o masina mareeee si cu bare de protectie(eventual un tanc) poti sa il chemi in vizita cand acest individ are masina parcata in locul cu pricina. >:).Distractie placuta!!! >:) >:)

decat sa te complici cu o cheie mai bine dai 15 ron pe DECANOL SUPER , face minuni pe lac si vopsea , scoate tabla in evidenta si ii da un luciu de invidiat !

Masina nu are nici o vina. Daca ii zgarie masina, sau atlceva, o sa il enerveze si mai rau; plus ca o stie cine a facut-o. Totul o sa degenereze. 
Asta este Romania.

Offline cobra20

« Răspuns #11 : 23.Aug.2009, 09:44:42 p.m. »
dau dreptate lui galex, masina nu e vinovat din cauza ca are un stapan de 2 bani, oricum conform codului rutier din sectiunea a 3-a, regurile privind circulatia vehiculelor articolul 143 litera d) Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor in dreptul cailor de acces care deservesc proprietatile alaturate drumurilor publice, deci conform llegii pot cere amendarea individului.
Deci pe scurt pot face ceva in legatura cu asta sau sa indur incompetenta omului?
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #12 : 23.Aug.2009, 10:09:31 p.m. »
mergi la politie si fa o sesizare scrisa, vezi ce masuri se vor lua, mai indura 1 luna maxim , parca in 30 de zile sunt obligati sa-ti de-a un raspuns. Dar sigur nenea o sa invoce faptul ca-ti lasa loc sa treci pe langa...

@nada - esti o uzina de rautati  >:D<, sunt sanse sa te muti curand in Berceni  :x ?

Offline Galex

• Full Member
« Răspuns #13 : 23.Aug.2009, 10:10:05 p.m. »
Am cativa prieteni avocati, daca vrei pot sa le cer un sfat.

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
« Răspuns #14 : 23.Aug.2009, 10:55:52 p.m. »
@mxxa daca ai nevoie ia-ma-n gazda vre-o 3 zile si nu se mai apropie nimeni de locul tau de parcare  :fluier:
eu una mereu ramaneam cu masina in curte desi am semn mare si frumos cu "nu parcati"pe poarta, am devenit "clienta" fidela la 112 pentru o perioada de vreo 10 masini, dupa care mi s-a dus faima in cartier >:).simplu si usor.
P.S.apelul la 112 e gratis  ;)
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

razak

• Vizitator
« Răspuns #15 : 24.Aug.2009, 12:04:51 a.m. »
masina n-are nici o vina cand te poti intelege cu omul, cand vorbesti cu un animal actionezi altfel ... ii dai unde il doare ;)

ca fapt divers si pe mine m-a umplut de spume un taran din bloc care parca masina pe 3 locuri , i-am ridicat vreo 3 luni stergatoarele in mod constant si nimic, i-am lasat bilet ca-si gaseste masina 10 m mai incolo si cu deviz de vopsitorie integrala n-a mai parcat pe aici sau daca a parcat a pus-o frumos pe un loc.

daca nu vorbesti limba lor ... nu te intelegi cu ei!

Offline cobra20

« Răspuns #16 : 24.Aug.2009, 08:03:56 a.m. »
Galex te rog intreaba sa vedem ce zic, in legatura ca imi lasa loc, asa sa intamplat si anul trecut si politita ia zis, ca e vorba de bunul simt (de care nu da dovada) si ia dat procesul verbqal deci dau 80% sa-l amendeze
Nada are dreptate, nu in metodele enumerate  :D dar de sa induram pe nemernicii astia, care habar nu au despre condus dar depre parcare
« Ultima Modificare: 24.Aug.2009, 08:06:17 a.m. de cobra20 »
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Galex

• Full Member
« Răspuns #17 : 24.Aug.2009, 10:28:05 a.m. »
Nu stiu daca pe la voi se ridica masini. Dar din ce mi-a zis poti sa sesizi politia de fiecare daca cand blocheaza calea de acces, din cate am vazut drumul este pe doua sensuri. Iar politia trebui sa il amendeze sau ii cheme pe cei de la ridicari.

Dupa ce ii ridica masina de doua trei ori sigur nu o sa mai parcheze.

PS: In Bucuresti functioneaza.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 15.Apr.2022, 11:56:01 a.m. »
Am comandat ieri un manometru de roti pe Emag si azi mi-au trimis factura electronica. Comerciantul este un chinez cu sediul in Italia, iar livratorul este Emag
Ma intreb de ce trebuie sa platesc TVA de 22%, mai ales pe taxa de livrare?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #19 : 15.Apr.2022, 12:12:06 p.m. »
Pentru ca se poate.....
Trimite factura si în atentia ANAF.... chiar as fi curios daca aia au habar....  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού