Autor Subiect: Suzuki Across  (Citit de 39802 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Suzuki Across
« Răspuns #50 : 31.Aug.2020, 05:29:25 p.m. »
Eu înțeleg altceva din articolul indicat de tine, dar asta nu este subiectul acestei discuții. Eu personal nu cred că va fi făcut Across-ul cu piese indiene. Nu mi se pare prea fezabil d.p.d.v. logistic, în special.

În fine, aștept cu interes primele exemplare pe piață  și prețurile de la noi (mai ales) ca să știu dacă mai bălesc după o Mazda CX-5 sau nu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline boga81

« Răspuns #51 : 01.Sep.2020, 07:31:03 a.m. »
Cel mai impprtant lucru din tot articolul, e asta "Toyota's Urban Cruiser will be produced by Maruti on the same line as the Brezza."
La fel se va intampla si cu A-Cross, va fi produs pe aceeasi linie cu RAv4.
Probabil vor fi diferente de design si materiale, dar la motoare si platforma nu are sens sa se umble, modificarile fiind foarte costisitoare. Oricum, din cate am inteles, se va produce doar varianta cea mai scumpa, plug-in hybrid.
Asteptam, vedem...

Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #52 : 02.Sep.2020, 12:24:01 p.m. »
Tocmai ce ma uitam la RAV4, care are reduceri in Suedia. Varianta Active, hibrid, cam 33.000 euro. Reducerea e de vreo 2-3000 de euro. Cum nu va fi fabricata in Ungaria nu ma aștept la mari diferențe de preț  intre România si Suedia (Vitara luata din Suedia a fost cam cu 15-20% mai scumpa ca cea care s-a vândut in România)
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline jupanul1

« Răspuns #53 : 10.Sep.2020, 12:12:29 p.m. »
Așadar, la oficial (pe suzuki.no) există acum în lista de prețuri o singură versiune de Across (E-Four Plug In Hybrid 306HK GLX Automat). Prețul e 550000 NOK deci cam vreo 51k EUR. Spre comparație, cea mai scumpă Vitara este 410000 NOK, adică vreo 38k EUR.

Parcă nici nu-mi vine să fac o regulă de trei simplă!

Offline Fujitsu

« Răspuns #54 : 10.Sep.2020, 01:16:45 p.m. »
Deci, cam 35.000 Euro ar trebui sa fie in România, nu ?
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline ntire2000

« Răspuns #55 : 10.Sep.2020, 03:49:49 p.m. »
Pai la banii astia îti iei 2 Vitare si nu te certi cu nevasta.
Fiecare cu masina lui.

Inca un pret estimativ
Citat
The exact price of the Suzuki Across has not yet been determined; but should be below the 50,000 euro mark.
https://www.archyde.com/suzuki-across-phev-niemandsland-stern-de/
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Fujitsu

« Răspuns #56 : 10.Sep.2020, 03:53:10 p.m. »
Da, se poate. Dar atunci nu ai o mașina premium cum se vrea Across. Și nici nu ai beneficia de eco-bonusul de 4000 de Euro :)

Offline jupanul1

« Răspuns #57 : 10.Sep.2020, 08:05:25 p.m. »
Să zicem că încep vânzările în Ro spre sfârșit de an (Noiembrie). Mai apuc vreun ecobonus? La anul am vreo garanție că va fi la fel (sau mai bine)? Complicată treabă. Până una-alta eu aș face un calcul (estimativ, evident) pe prețul de listă. Care îmi pare că e cam mare, pentru o țară așa de prosperă precum România.

Offline Fujitsu

« Răspuns #58 : 10.Sep.2020, 08:28:24 p.m. »
In principiu ECO-bonusurile pentru electrice și plug-in hibride se intenționează a se păstra. Dacă faci comanda in Decembrie, pana in Martie  numai bine se da drumul la rabla și bonusuri.

Offline ntire2000

« Răspuns #59 : 10.Sep.2020, 10:28:26 p.m. »
Mama, dar ce planuri pe termen lung va faceti. (Imi cer scuze pentru offtopic da' nu m-am putut abtine.)  :pardon:

Si un nou pret - 65.000 de euro full (inclusiv mândria de sine)

Citat
Dealerii europeni vor putea vinde Suzuki Across cu 65.000 de euro. Având în vedere că versiunea pe benzină a Toyota RAV4 este deja disponibilă la un preț de 39.495 de euro, iar hibridul Toyota are un preț de 44.795 de euro, aceasta este o sumă destul de impresionantă

La banii astia gasesc Ferrari de second - masina premium.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού