Autor Subiect: Suzuki Across  (Citit de 39812 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Suzuki Across
« Răspuns #170 : 13.Apr.2021, 05:33:34 p.m. »
Am vazut si eu "dihania" azi la service Autonet. Mare si frumoasa. Ba chiar un domn a luat-o sa dea o tura cu ea si s-o testeze.

Asta era, din filmul postat de @shpeedy ! ;-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #171 : 12.Iun.2021, 12:15:53 p.m. »

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #172 : 12.Iun.2021, 12:52:00 p.m. »
Am vazut si eu "dihania" azi la service Autonet. Mare si frumoasa. Ba chiar un domn a luat-o sa dea o tura cu ea si s-o testeze.

Asta era, din filmul postat de @shpeedy ! ;-)

Tot aia e! O plimba ăștia și o arată, poate pica vreun client... :-?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #173 : 12.Iun.2021, 01:05:02 p.m. »
  E firesc sa-i faca reclama, cum am "avut-o" si noi la "iesire", dar n-am prea avut ocazia s-o si testam... Am crezut ca ne face vreo prezentare, ceva :)
Cum ai recunoscut-o?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabi males

« Răspuns #174 : 12.Iun.2021, 01:07:05 p.m. »
Pai...de ce nu ati testat-o? Doar de aia au adus-o!
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline enicky

« Răspuns #175 : 12.Iun.2021, 02:25:07 p.m. »
... Doar de aia au adus-o!
  Mda, probabil...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #176 : 12.Iun.2021, 06:28:36 p.m. »
Aș putea sa o testez dar chiar si așa as contribui la prețul ala de 54000 de euro. Si nu vreau. Consider ca trebuiau sa facă hibridele adevărare ușor accesibile. Si nu au făcut-o. Totul e doar o mare șmecherie ca sa se mențina la putere o parte a industriei europene. Va anunț ca nu poate. Tocmai am văzut modelele chinezești MG, top dotări real hibrid la 45000 euro...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline VictorN

« Răspuns #177 : 12.Iun.2021, 10:18:14 p.m. »
Tot îmi da YouTube la sugestii review-uri de mașini chinezești electrice/hibride și într-adevăr, oferă un pachet complet la mult mai puțini bani.
Dar cred că va trece mult timp până să se vândă și să aibă succes la noi.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline shpeedy

« Răspuns #178 : 12.Iun.2021, 10:44:32 p.m. »
Aș putea sa o testez dar chiar si așa as contribui la prețul ala de 54000 de euro. Si nu vreau. Consider ca trebuiau sa facă hibridele adevărare ușor accesibile. Si nu au făcut-o. Totul e doar o mare șmecherie ca sa se mențina la putere o parte a industriei europene. Va anunț ca nu poate. Tocmai am văzut modelele chinezești MG, top dotări real hibrid la 45000 euro...

Frica mi-e ca nu compari mere cu mere, ci cu pere...

MG-ul ala - pe langa faptul ca e mai mic - e doar tractiune fata (EHS PHEV). Asta ca sa nu mai vorbim de calitatea fabricatiei, de suport (retea)...

Daca vrei sa cauti ceva similar, cauta Li Xiang One sau BYD Tang Mk2. Si vezi pe la ce preturi se invart respectivele...

PHEV-urile nu prea au cum sa fie accesibile pentru ca sunt un mix de "best-of-both-worlds", o combinatie de tehnologii. Ca ni se pare noua scump, asta e altceva.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #179 : 13.Iun.2021, 12:59:18 a.m. »
Aș putea sa o testez dar chiar si așa as contribui la prețul ala de 54000 de euro. Si nu vreau.
    Chiar m-ai facut curios, care ar fi contributia ta?! :-O

Recunosc ca nu m-am uitat la modelele mentionate, dar am aruncat un ochi la Mitsu si au modele mult mai slabe decat Across, dar la o diferenta mica de pret. Eu nu zic ca ar fi ieftin, dar cel putin cum arata in interior si calitatea sunetului, totul este premium.

"Jmecherie", daca vrei, este toata industria auto, care produce masini la care au redus drastic cantitatea de materiale folosite, iti adauga un senzor sau optiune si ridica pretul cu 10-30%.
    Metoda folosita de altfel si in alte industrii, nu creste pretul, dar micsoreaza produsul, sau, mai rau, micsoreaza produsul, schimba usor design-ul si ridica si pretul.