Autor Subiect: Suzuki Across  (Citit de 39811 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FlorinSuzuki

Re: Suzuki Across
« Răspuns #100 : 16.Nov.2020, 05:45:25 p.m. »
Pret de lista...49.990 euro. Cu toate bonusurile...ajunge in jur de 46.000. Nu stiu ce sa zic...cam scumputa. Exista varianta Mitsubishi Outlander PHEV la 35.000 euro...

Si eu sunt de parere ca nu prea arata ca o masina de 45-50k euro. In banii astia cred ca deja discuti despre ceva premium, or nici interiorul si nici exteriorul nu imi inspira asa ceva.
  • Suzuki Vitara Facelift 1.4 Luxus AT AllGrip Solar Yellow / Black

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #101 : 16.Nov.2020, 05:56:15 p.m. »
Asa e. Dacă mi-aș permite să dau atatia bani pe o masina, as cumpara un Volvo chinezesc produs in tara suedezului nostru @Costique. :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gabi males

« Răspuns #102 : 16.Nov.2020, 06:09:12 p.m. »
Pret de lista...49.990 euro. Cu toate bonusurile...ajunge in jur de 46.000. Nu stiu ce sa zic...cam scumputa. Exista varianta Mitsubishi Outlander PHEV la 35.000 euro...

Si eu sunt de parere ca nu prea arata ca o masina de 45-50k euro. In banii astia cred ca deja discuti despre ceva premium, or nici interiorul si nici exteriorul nu imi inspira asa ceva.
Exteriorul...chestie de gust...iti place sau nu iti place. Insa...calitatea materialelor de la interior este mult peste ceea ce avem pe Suzucele noastre. Pot spune ca se incadreaza la premium.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline ntire2000

« Răspuns #103 : 16.Nov.2020, 06:56:35 p.m. »
La de doua ori banii ar fi culmea sa nu fie premium.
Oricum .... se vor vinde ca pâinea calda.  B-)

In 50000 de euro cred ca pot negocia la orice ora o Vitara+Jimny+Ignis în banii aia (variante mai de saraci).
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #104 : 16.Nov.2020, 07:13:46 p.m. »

In 50000 de euro cred ca pot negocia la orice ora o Vitara+Jimny+Ignis în banii aia (variante mai de saraci).

Si fiecare membru al familiei va avea o masina noua  ;)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline gabi males

« Răspuns #105 : 16.Nov.2020, 09:38:44 p.m. »

Cam asa s-ar explica prețul. Across este, de fapt, Toyota cu sigla Suzuki.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #106 : 16.Nov.2020, 10:23:24 p.m. »
Pai atunci mai bine o Toyota cu sigla de Toyota.
Ca e si mai ieftina si mai schimbam si service-urile ca sa vedem daca-s la fel de bune.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #107 : 21.Nov.2020, 03:44:34 p.m. »
   Toyota din clip este frumoasa, moderna, pret decent ptr. o masina cu tractiune fata si dotare medie, dar nu este electrica. Optiunea de portbagaj cu deschidere automata(care nu are cum sa fie aftermarket, cum spune relizatorul) poate fi un moft, sau ...chiar utila in anumite situatii, mai ales pentru doamne !
  Acest gen de suv mai are concurenti, imi vine in cap Mitsubishi ASX, Korando, tot p-acolo ca pret.

Probabil te-ai gandit la o varianta inlocuitoare, dar Across este departe de acest Rav 4.

Ieri l-am vazut si eu la DAB si prima impresie a fost ca masina este  high-class !!!
Inca de cand deschizi usa sofer observi o fata de usa groasa de cel putin 5cm(la baza geamului) imbracata in piele, apoi linia bordului, la fel din piele, volanul destul de incarcat de comenzi, tot piele, apoi tableta+aeratoarele+avarii ergonomic amplasate, apoi linia spre usa pasager..., schimbatorul discret si cotiera confortabila dintre scaune.
   Cat despre zona pasageri-spate, realitatea este mai impresionanta decat foto.
Si da, are tot portbagaj cu deschidere electrica.
   Si apropo de electric, cred ca are multe motorase, avand in vedere ca scaunele fata au trei butoane de reglaj, atentie, nu manete, deci totul este electric.

Da, totul este premium si nu mi se pare corect sa spun ca e toyota cu emblema Suzuki ! Din moment ce s-a cazut de acord intre cele doua companii sa prezinte aceeasi masina cu sigle diferite inseamna ca si contributiile lor sunt egale.

Cat despre pret, raportat la alte marci, la cat "fier" ti se ofera, la calitatea finisarilor si nu in ultimul rand dotari si fiabilitate,  pretul este chiar normal !
    Comparatiile de genul, pretul este cat "doua Jimny", "trei Ignis", sau "apartament" si altele nu-si au rostul.
 Fiecare cu valoarea si cu pretul ei. Si cu pretul S-Cross-ului pot lua 2 Ignis, sau cu cat dau pe Ignis pot lua 2sh-uri, s.a.m.d. Fiecare dupa posibilitati.

Masina este superba !  :good:

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #108 : 21.Nov.2020, 07:18:27 p.m. »
Da, si mie îmi place XC40 dar știți, service-ul este mai scump si mai des la VOLVO ca la Toyota sau Suzuki. Contează si costurile de deținere...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Dogy

« Răspuns #109 : 23.Nov.2020, 02:54:39 p.m. »
        Da, totul este premium si nu mi se pare corect sa spun ca e toyota cu emblema Suzuki ! Din moment ce s-a cazut de acord intre cele doua companii sa prezinte aceeasi masina cu sigle diferite inseamna ca si contributiile lor sunt egale.

Totusi, este o Toyota RAV4 PlugIn Hybrid cu sigla de Suzuki. Acordul e acord, dar contributiile nu sunt deloc egale in privinta Across. Suzuki a cedat la randul ei catre Toyota dreptul de a folosi niste modele Suzuki cu sigla Toyota prin Asia. Fiecare a contribuit la modul asta, dar nu au dezvoltat niciun model in comun - gen contributii egale.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip