Toyota din clip este frumoasa, moderna, pret decent ptr. o masina cu tractiune fata si dotare medie, dar nu este electrica. Optiunea de portbagaj cu deschidere automata(care nu are cum sa fie aftermarket, cum spune relizatorul) poate fi un moft, sau ...chiar utila in anumite situatii, mai ales pentru doamne !
Acest gen de suv mai are concurenti, imi vine in cap Mitsubishi ASX, Korando, tot p-acolo ca pret.
Probabil te-ai gandit la o varianta inlocuitoare, dar Across este departe de acest Rav 4.
Ieri l-am vazut si eu la DAB si prima impresie a fost ca masina este
high-class !!!
Inca de cand deschizi usa sofer observi o fata de usa groasa de cel putin 5cm(la baza geamului) imbracata in piele, apoi linia bordului, la fel din piele, volanul destul de incarcat de comenzi, tot piele, apoi tableta+aeratoarele+avarii ergonomic amplasate, apoi linia spre usa pasager..., schimbatorul discret si cotiera confortabila dintre scaune.
Cat despre zona pasageri-spate, realitatea este mai impresionanta decat foto.
Si da, are tot portbagaj cu deschidere electrica.
Si apropo de electric, cred ca are multe motorase, avand in vedere ca scaunele fata au trei butoane de reglaj, atentie, nu manete, deci totul este electric.
Da, totul este premium si nu mi se pare corect sa spun ca e toyota cu emblema Suzuki ! Din moment ce s-a cazut de acord intre cele doua companii sa prezinte aceeasi masina cu sigle diferite inseamna ca si contributiile lor sunt egale.
Cat despre pret, raportat la alte marci, la cat "fier" ti se ofera, la calitatea finisarilor si nu in ultimul rand dotari si fiabilitate, pretul este chiar normal !
Comparatiile de genul, pretul este cat "doua Jimny", "trei Ignis", sau "apartament" si altele nu-si au rostul.
Fiecare cu valoarea si cu pretul ei. Si cu pretul S-Cross-ului pot lua 2 Ignis, sau cu cat dau pe Ignis pot lua 2sh-uri, s.a.m.d. Fiecare dupa posibilitati.
Masina este superba !