Autor Subiect: Bandouri laterale de protectie  (Citit de 8880 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline badmania98

Re: Bandouri laterale de protectie
« Răspuns #10 : 29.Iun.2020, 05:49:11 p.m. »
Mi îmi plac.  :P
Mai ales că au fost gratis. La fel și apărătorile de noroi și altele primite bonus.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Vecchio

« Răspuns #11 : 29.Iun.2020, 05:51:48 p.m. »
Mișto de tot! :good:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: badmania98

Offline enicky

« Răspuns #12 : 29.Iun.2020, 11:33:10 p.m. »
   Super! Sa le porti sanatos! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: badmania98

Offline Ruhestand

« Răspuns #13 : 30.Iun.2020, 07:31:11 p.m. »
eu mi-am pus tot pachetul rugged si mi se pare ca schimba putin aspectul masinii...mai ales ca bara din spate are niste forme...nu e plata ca cea standard... :) - valabil la versiunea pana in 2018. la astea noi am inteles ca nu se mai potrivesc datorita faptului c-au schimbat stopul de ceata
  • Suzuki Vitara S

Offline 123relu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Sibiu
« Răspuns #14 : 24.Iul.2020, 08:00:52 p.m. »
 Si eu sunt de parere ca cele de Nissan Juke arata mai bine, am comandat si eu de la Rimmi Timisoara, când o sa am timp, probabil saptamana viitoare sau peste 2 saptamani o sa le si montez. Multumesc colegului nostru de forum enicki pentru idee.
  • Suzuki Vitara 1,4 allgrip

Offline enicky

« Răspuns #15 : 27.Iul.2020, 12:25:56 a.m. »
Si eu sunt de parere ca cele de Nissan Juke arata mai bine, am comandat si eu de la Rimmi .... Multumesc colegului nostru de forum enicki pentru idee.
   Cu drag !
Cum arata, depinde de gusturi, dar eu am considerat ca sunt mai utile.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gxx

« Răspuns #16 : 29.Iul.2020, 04:27:33 p.m. »
Cu mii de mulțumiri colegului enicky, bandouri de Nissan juke
  • Vitara 2019, 1.4 allgrip, echipare passion

The following users thanked this post: Tatallor, 123relu

Offline enicky

Offline Tatallor

« Răspuns #18 : 03.Aug.2022, 05:44:44 p.m. »
Apropos de bandourile de la Rimi de Nissan Juke, mi s-au dezlipit de cateva zile pe portierele de pe partea stanga si le-am inlocuit cu acelasi produs. Dupa 2 ani si jumatate de folosinta, n-am gasit in spatele lor decat praf si atat.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: sebastian_suzuki

Offline enicky

« Răspuns #19 : 03.Aug.2022, 07:36:30 p.m. »
Apropos de bandourile de la Rimi de Nissan Juke, mi s-au dezlipit de cateva zile pe portierele de pe partea stanga si le-am inlocuit cu acelasi produs. Dupa 2 ani si jumatate de folosinta, n-am gasit in spatele lor decat praf si atat.
   Nu cred ca era nevoie de inlocuire, deoarece se gasesc o multitudine de adezivi pentru plastic, cauciuc, metal, care sunt absolut ok. De exemplu mie mi se desfacea constant ornamentul de pe aripa fata, deasupra rotii, probabil s-a intamplat ceva cand mi-au schimbat bara-fata, asa ca am folosit un adeziv luat de la Lidl si inca rezista.
   Bandourile mele inca rezista, vad. :)