Autor Subiect: Bandouri laterale de protectie  (Citit de 8888 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline perfidus

Bandouri laterale de protectie
« : 26.Iun.2020, 09:36:32 p.m. »
Nu e rău deloc!. Ar da bine acum pe alb niște bandouri laterale negre late, din acelea în partea de jos a ușilor. Eu ma uit deja după ele.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline enicky

Re: Bandouri laterale de protectie
« Răspuns #1 : 27.Iun.2020, 12:30:35 a.m. »
...Ar da bine acum pe alb niște bandouri laterale negre late, din acelea în partea de jos a ușilor.
   Dau bine dar sunt inutile !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2 : 27.Iun.2020, 12:43:35 a.m. »
Fiind alba ar merge niste jante argintii si bandouri cromate pe ea.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #3 : 27.Iun.2020, 07:36:03 a.m. »
...Ar da bine acum pe alb niște bandouri laterale negre late, din acelea în partea de jos a ușilor.
   Dau bine dar sunt inutile !
Din experiența acumulată cu celelalte mașini, ne le consider inutile!  :fluier:
Eu am optat pentru această variantă!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

« Răspuns #4 : 27.Iun.2020, 01:15:04 p.m. »
   Raspuns :147, 148, 149
 :pardon:
« Ultima Modificare: 27.Iun.2020, 01:33:35 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #5 : 27.Iun.2020, 01:35:48 p.m. »
Din experiența acumulată cu celelalte mașini, ne le consider inutile!  :fluier:
Eu am optat pentru această variantă!
  Cuta de deasupra bandoului(din foto) eu am avut-o lovita, am "scos-o" la rece(vezi in jurnal) apoi am pus bandourile care au 20mm grosime, ies deci in afara si pot prelua o eventuala lovitura de la alta usa. Cele originale nu ies in afara, deci protectia e minima. Asta a fost optiunea mea, de protectie si mai putin de design.
  Dupa urmele gasite pe ele cand erau murdare, cred ca deja si-au scos banii.

Offline badmania98

« Răspuns #6 : 28.Iun.2020, 10:20:17 a.m. »
Eu le-am primit bonus. Am avut 2 amici care mi-au spus că o schimbă în bine d.p.d.v. estetic. Mi-a trecut prin cap să pun protecțiile argintii existente peste protecția pragurilor de la SCrosss, dar nu știu dacă se potrivesc.

LE: Dacă încerc să postez o imagine îmi apare mesajul ”Ataşamentul dumneavoastră a picat controalele de securitate şi nu poate fi încărcat. Vă rugăm să vă consultaţi cu administratorul forumului”. Nu e prima dată. E specific acestui forum? :-O
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #7 : 28.Iun.2020, 10:00:32 p.m. »
Le-am cumpărat acum 3 ani din tara de la IRMEX Brăila. După 6 luni cele din stânga au făcut bule pe cam toată suprafața, mici - 2-3 mm diametru- si multe. Sunt originale, CITY pachet, de la Suzuki... Mi-am băgat ceva in norocul meu si așa au rămas...
Aici locurile de parcare sunt înguste. Măcar lovesc cu plasticul bandoului, daca se întâmplă...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 28.Iun.2020, 10:07:12 p.m. »
Dacă e să zâmbim amar, e o combinație între utilitatea primează esteticului și scopul scuză mijloacele.  :(

Offline perfidus

« Răspuns #9 : 29.Iun.2020, 02:43:21 p.m. »
@Vecchio, exact la modelul acela ma refeream.
@badmania98 , incearca sa reduci dimensiunea imaginilor sau sa le pui cu un link la un site de poze extern (imgur de ex.).
Eu le vad utilitatea mai mult pentru mersul pe coclauri, plus estetic. Pentru busituri de usi in parcare exista oricum Casco.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")