Autor Subiect: Probleme tehnice Vitara Hybrid  (Citit de 23152 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline -alex-

Re: Probleme tehnice Vitara Hybrid
« Răspuns #30 : 29.Sep.2020, 06:14:51 p.m. »
eu am avut stanga spate partial blocata, masina de 4 ani,  nu tragea stanga doar ca simteam masina grea ca atunci cand era incarcata, mirosul era ca de ebonita incinsa ca la prizele vechi iar janta era mult mai fierbinte decat restul, suspectez ca inca de pe linia de asamblare cineva a uitat sa puna unsoare pe culisele de la etrier si s-a instalat rugina. Ridicata pe cric roata trebuie sa se invarta liber si poate doar un minor zgomot de frecare intre placuta si disc cel putin asa-i la mine.
  • Vitara 1.6 benzina, All Grip

The following users thanked this post: Negru Mircea

Offline remarque

« Răspuns #31 : 29.Sep.2020, 06:56:02 p.m. »
Bine ai revenit după 3 ani de pauză. Ai Vitara Hybrid ? Că aici despre Hybrid era vorba.

Ce părere ai despre:
https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5807.msg308335#msg308335
?
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline -alex-

« Răspuns #32 : 29.Sep.2020, 10:35:26 p.m. »
Nu, n-am hibrid, banuiesc ca sistemul de franare este cel putin asemantor daca nu la fel. Sper ca ce am scris mai devreme sa ajute nu sa incurce.
Parere despre suprafata de frecarea segmentilor sau ce se intampla dupa uzura? :) Nu stiu, am totusi incredere in noile tehnologii cel putin ca-s la fel de bune daca nu mai bune decat cele precedente

Offline Bobi

« Răspuns #33 : 29.Sep.2020, 10:47:05 p.m. »
La hibrid franarea este regenerativa, o parte din decelerare o preia si generatorul.

Offline -alex-

« Răspuns #34 : 30.Sep.2020, 07:38:38 a.m. »
asa e, insa partea care opreste in orice situatie masina discuri, placute, conducte e la fel ca pe orice masina.

Offline Bobi

« Răspuns #35 : 17.Dec.2020, 09:26:50 a.m. »
Prima problema la masina mea in cele 8 luni de la achizitie si anume amandoua amortizoarele de la haion curg si implicit haionul nu se mai deschide decat ajutat manual.
Am fost la garantie (Radacini Otopeni) si au constatat defectiunea cu mentiunea ca un "mecanic" de pe acolo si-a dat cu parerea ca daca haionul totusi ramane ridicat nu este necesar schimbarea amortizoarelor, (parere de angajat loial).
A doua chestie care m-a facut sa rad a fost ca daca vreau sa le schimb (de parca e pe vrute) pe amandoua trebuie sa platesc unul din ele, adica !!! pai nu am garantie la masina ? si la intrebarea asta seful de service a replicat ca asa este si ca poate sa le schimbe pe amandoua dar pe rand, adica da comanda de unul si dupa un timp da comanda si pentru cel de al doilea, am zis fie si asa.

Acum ma gandesc cu groaza daca au strambat din nas pentru niste amortizoare ce ar fi facut daca era un defect mult mai grav.

Offline badmania98

« Răspuns #36 : 17.Dec.2020, 09:31:44 a.m. »
Poți pune o imagine cu unul dintre ele?
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Bobi

« Răspuns #37 : 17.Dec.2020, 09:44:30 a.m. »
Am pus, sunt amortizoare chinezesti.

Offline Marci

« Răspuns #38 : 18.Dec.2020, 08:46:47 a.m. »
Bobi, daca te uiti la sectiunea S Cross, vei vedea ca sunt cativa care au schimbat pe garantie ambele amortizoare concomitent, nu pe rand.(inclusiv eu). Ma apuca rasul, cum naiba sa le schimbe pe rand? numai la noi auzi aberatii de astea. La S Cross apareau probleme dupa 2 ani. Succes cu inlocuitul, si pune-i sa citeasca, sa vada ca in alte orase se schimba concomitent amortizoarele si fara discutii aberante.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline alex_n

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #39 : 29.Dec.2021, 08:51:57 a.m. »
Salut! A mai avut cineva probleme cu senzorul de lumini pe Vitara Hibryd, sau sunt singurul norocos 😀? Idee este ca farurile raman aprinse chiar si atunci cand este multa lumina. In plus astazi am observat ca si senzorul de ploaie este cam in aceeasi situatie.. daca comut pe auto, stergatiarele merg desi nu ploua. Aveti ceva sfaturi?
  • Suzuki Vitara 1.4 AT Allgrip hybrid