Autor Subiect: Probleme tehnice Vitara Hybrid  (Citit de 23154 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Probleme tehnice Vitara Hybrid
« Răspuns #20 : 26.Sep.2020, 12:17:51 a.m. »
Am avut si o linie.
Doua linii preponderent.
Trei linii aleator.
Patru linii foarte rar si pentru cateva zeci de secunde.
Cinci linii doar pentru 5 secunde si aleluia.

Fara sa fiu cinic, daca o masina noua face preponderent 2 linii, una care sta sa crape câte face?
Niciuna?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Negru Mircea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 26.Sep.2020, 12:48:14 a.m. »
Stie cineva un service unde oamenii mai si gandesc de ce creste temperatura in discuri si miroase a cauciuc ars? Ca pe mine cei de la Radacini nu m-au lamurit. Cu exceptia faptului ca există doi vinovati: orasul si eu. Am nevoie de o a doua părere. Si de o reparatie.
« Ultima Modificare: 26.Sep.2020, 01:07:59 a.m. de Negru Mircea »
  • Suzuki Vitara

Offline enicky

« Răspuns #22 : 26.Sep.2020, 01:14:48 a.m. »
Ca pe mine cei de la Radacini nu m-au lamurit. Cu exceptia faptului ca există doi vinovati: orasul si eu. Am nevoie de o a doua părere. Si de o reparatie.
  Cauta-l pe dl. Marius la service Suzuki-DAB auto, poate gaseste cauza.
 Orasul si soferul n-ar trebui sa genereze mirosul respectiv, decat doar daca  dupa ce bagi in viteza nu stai mai mult cu piciorul pe frana decat pe acceleratie, mai ales ca masina are o frana de motor destul de consistenta si n-ar fi nevoie. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 26.Sep.2020, 07:43:28 a.m. »
Am mutat postarile referitoare la comparații între versiunile anterioare de New Vitara si versiunea actuala mild hibrid in topicul Vitara hybrid din aria Diverse New Vitara.
Aici discutam doar problemele tehnice.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Dogy, Negru Mircea

Offline badmania98

« Răspuns #24 : 28.Sep.2020, 03:05:25 p.m. »
Azi, 12 km în București. Când am plecat aveam 2. Dar nu a stat decât câteva secunde pe 4,apoi a coborât la 3. Mai precis, vreo 2 - 3 mișcări la semafor.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Negru Mircea

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 28.Sep.2020, 04:33:55 p.m. »
Cred ca la verificare au mai umblat la frâne. Parcă merge mai ușor si mașina. Ieri am mers pe autostrada pana la Pitesti aproape. La intoarcere am avut și 5 linii pentru putin timp. Si azi prin oras (Bucuresti) am avut 2-3 linii, pt cateva secunde si 4. Dar se duc foarte repede in Bucuresti. Mirosul de cauciuc sau ulei ars revine, uneori. Mai ales in stanga fată se simte. Ce o fi?
  • Suzuki Vitara

Offline toma

« Răspuns #26 : 28.Sep.2020, 04:46:31 p.m. »
Poate ce a mentionat Steph aici?

Si eu am simtit un miros de ars in primele luni ale masinii. Dupa ce s-au pasuit discurile si placutele a disparut. Apare mult diminuat doar daca franez tare in mod repetat.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Negru Mircea

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #27 : 28.Sep.2020, 04:58:32 p.m. »
Am observat si o substantă neagră (ca o funingine) pe discurile din fată... umedă. Gentile au căpătat o nuantă afumată pe față. E normal?
  • Suzuki Vitara

Offline toma

« Răspuns #28 : 28.Sep.2020, 05:00:46 p.m. »
Da, ti-am mai raspuns la asta o data:

"Substanta arsa neagra" este cel mai probabil praful rezultat din uzura placutelor de frana, nimic neobisnuit.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline smiley

« Răspuns #29 : 28.Sep.2020, 05:03:20 p.m. »
Referitor la mirosul de ars, l-am avut si eu, de la toba mirosea cel putin asa mi s-a parut, dar ar trebui sa treaca repede.
Daca suspectezi ca iti merge masina infranata, mergi la drum lung si dupa 20 30 km de mers fara sa pui frana te opresit pui mana pe toate rotile si ar trebui sa fie toate reci.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP