Autor Subiect: Probleme tehnice Vitara Hybrid  (Citit de 23155 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline MateiMocanu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Probleme tehnice Vitara Hybrid
« : 24.Iun.2020, 01:18:02 p.m. »
Salut! Nu am vazut acest topic deschis la sectiunea de probleme si m-am gandit ca ar fi util ca cine detine un model hybrid sa impartaseasca aici micile probleme pe care le-a avut.

Offline rexkrokiDAU

Re: Probleme tehnice Vitara Hybrid
« Răspuns #1 : 24.Iun.2020, 01:29:53 p.m. »
Rămâne topicul pentru probleme cu sistemul mild hybrid. Pentru alte probleme, de exemplu probleme la sistemul de frânare, folosiți topicurile existente deja în aria dedicată modelului new Vitara, indiferent de motorizare.

Offline Negru Mircea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 25.Sep.2020, 03:56:34 p.m. »
Salut!
Suzuki Vitara Hybrid. Am 4000 km si observ un miros ca de cauciuc ars in oras (Bucuresti). Discurile si gentile de aliaj pe fata frig. Când pun mâna pe disc iau o substantă arsă neagră. Am fost la service. Mi-au spus cătotul este ok (frâne etc.) de vină ar fi orașul... eventual soferul, mi s-a sugerat... Dar am avut un Fiat Sedici (asemanator ca mecanica) și nicio problemă de genul ăsta 12 ani... Ce o fi? Oi fi eu paranoic sau o fi ceva? Nu de alta, dar este păcat de o masină nouă să se uzeze din nestiintă... sau din vina soferului... Că orasul nu pot să il schimb...
  • Suzuki Vitara

Offline steph

« Răspuns #3 : 25.Sep.2020, 04:03:05 p.m. »
Si eu am simtit un miros de ars in primele luni ale masinii. Dupa ce s-au pasuit discurile si placutele a disparut. Apare mult diminuat doar daca franez tare in mod repetat.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline toma

« Răspuns #4 : 25.Sep.2020, 04:04:02 p.m. »
La ce service ai fost si ce au verificat?

"Substanta arsa neagra" este cel mai probabil praful rezultat din uzura placutelor de frana, nimic neobisnuit. Mirosul de cauciuc ars insa e neobisnuit. Masina iti lasa senzatia ca opune rezistenta ca si cum ar fi infranate rotile (fara sa pui frana)? Dupa cat timp de la plecare incepi sa simti mirosul respectiv? Cum e traficul in acel moment, mergi in coloana sau e liber?

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Negru Mircea

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 25.Sep.2020, 04:09:22 p.m. »
Azi praful mi s-apărut cam umed... la 30 de grade celsius. Nu am senzatia de roti infranate dar consuma peste 9 litri in Bucuresti, fara a merge mereu bara la bara. Chiar lejer pe Iuliu Maniu inainte de 7 dimineata. Mirosul il simt după primii 4-5 km in oras. Fără bară la bară... (Chiajna-Virtutii, pe strădute inainte de 7,00).
  • Suzuki Vitara

Offline ntire2000

« Răspuns #6 : 25.Sep.2020, 06:15:05 p.m. »
Clar ai o problema.
Eu n-am hibrid si mai mult de 7.4 vara (maxim 8 iarna) în oras nu scot oricât de aglomerat e (cu treapta a doua).
E drept ca merg mai batrâneste, dar oricum....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: GoneFishing

Offline Negru Mircea

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 25.Sep.2020, 06:23:19 p.m. »
Si eu conduc preventiv... Chiar las la semafor masina usor, fara sa accelerez sau franez, ca sa se incarce bateria suplimentara. Care se incarca foarte greu si nu trece de 2 linii din 5. Oricat as merge si in afara localitatii. Dar,cei drept se simte la plecare si in depăsiri aportul ei.
  • Suzuki Vitara

Offline badmania98

« Răspuns #8 : 25.Sep.2020, 07:00:15 p.m. »
Nu a trecut de 2 linii niciodată? Wow. Am prins și 4 linii în București, dacă apuc să ajung la 60km/h, în drumul meu de 12 km.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Negru Mircea

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 25.Sep.2020, 07:40:40 p.m. »
La drum intins in afara Bucurestilor abia prinde trei linii. o singura data a prins 4 linii... pe autostradă. După 200 de km. O fi avand vreo problema la bateria suplimentară?
  • Suzuki Vitara