@Cristi R am ramas neplacut surprins de necazul tau si imi pare tare rau, mai ales ca stiu ca iti place masina si cati bani ai bagat si tu in ea !
Nu ma lungesc la comentat, dar sincer, eu as fi apelat din start la garantie si deci service Suzuki.
Si sa-ti spun si de ce : eu am mai trecut prin faza modificarii pozitiei pedalei ambreiajului la alte masini si stiu ca daca la inceput incerci sa remediezi efectul prin reglaj al cablului, intr-un final tot la cauza ajungi !
Reglajul cablului iti amana "finalul" cateva luni, poate si un an, hai si doi, dar pana nu se intervine la cauza, nu se rezolva efectul !
Schimbarea pozitiei pedalei ambreiajului, asa era la generatiile anterioare, are o singura cauza : uzura discului si a placii de presiune.
Placa de presiune nu cred, sau daca nu s-au uzat prematur alte piese(?) care au provocat astfel schimbarea pozitiei pedalei. Zici ca te pricepi la mecanica, deci cred ca intelegi ce vreau sa spun.
Asa cred eu. Si daca se constata o uzura normala discului atunci se schimba pe garantie.
iti doresc o rezolvare rapida a situatiei si sper sa nu fie ceea ce cred eu !
Daca ai ajuns la DAB, cred ca dl. Marius te va ajuta sa rezolvi problema.
Succes !
L.E. Am postat imediat dupa tine, dar nu mai stau s-o perii !
Totusi, cum a rezolvat cu urechea?
noul ambreIaj _adica ai schimbat totul?!