Autor Subiect: Calendar SCR 2020  (Citit de 6981 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Calendar SCR 2020
« : 30.Mai.2020, 09:14:54 p.m. »
Initiativa s-a materializat. Puteti descarca calendarul de aici:  https://we.tl/t-UNttT38TlY

Ce ati spune de un calendar SuzukiClub (de perete/birou)? Suna bine? Daca da, puneti cea mai reusita poza cu masina
.........
iar calendarul in formatul bun de print va fi disponbil pe acest topic a.i. orice membru isi va dori calendarul sa-l poata avea/ printa.

Ne întoarcem la bunele obiceiuri? :D
« Ultima Modificare: 10.Dec.2020, 11:00:53 a.m. de toma »

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Calendar SCR 2020
« Răspuns #1 : 30.Mai.2020, 11:17:20 p.m. »
 :inteligent:
Am recitit cu sufletul la gură tot topicul. Ce vremuri! Ce implicare în organizare!  :good:

Citat

Ne întoarcem la bunele obiceiuri? :D

Si eu am citit topicele Calendar si mi-a venit in minte cântecul:"Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastră..." :(

Ultima reusita a fost a fost in 2015. :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

« Răspuns #2 : 17.Iun.2020, 02:42:45 p.m. »
Hai sa incercam din nou. In prima faza as spune ca macar in format digital sa iasa si apoi vedem daca reusim sa organizam si pe hartie.

Pentru asta propun asa:

1. Cine doreste sa contribuie cu poze sa-si faca singur o selectie de maxim 10 fotografii (cele pe care le considera el cele mai reusite) si sa la posteze aici.
2. Voi face eu un sondaj (pe modelul celor facute de @shpeedy in anii trecuti) in care sa votam. Cele mai votate 12 poze vor intra in calendar
3. Ma ocup eu de procesarea imaginilor (acolo unde este cazul). Pentru asta voi cere autorilor "originalul".
4. @cristidav daca gaseste resurse de timp necesare ma ajuta cu restul de munca pentru a obtine un calendar. Daca nu are timp incerc sa fac eu si asta, ceva tot o iesi.

Daca la punctul 1 nu se aduna prea mult material, voi face eu o selectie in ce s-a postat in anii anteriori in care nu s-a materializat pana la urma proiectul.

Va rog sa propuneti termene pentru 1 si 2. Eu ma gandeam la ceva gen 2 saptamani pentru fiecare punct in parte.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 17.Iun.2020, 02:45:39 p.m. »
Pentru 1 putem aștepta mai mult, sezonul concediilor e la început, poate mai apare ceva material. :)

Offline enicky

« Răspuns #4 : 17.Iun.2020, 04:41:17 p.m. »
    Chiar daca se subintelege, subliniez din citatul lui  @rexkrokiDAU : puneti cea mai reusita poza cu masina !
Si la momentul asta se gaseste ceva material.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #5 : 17.Iun.2020, 05:31:51 p.m. »
Unii au mai multe "cea mai reusita poza"  ;)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 17.Iun.2020, 05:46:46 p.m. »
La ce înghesuială e pe aici, exact de cele câteva poze în plus ne vom împiedica.   =))

Offline sfichiu

« Răspuns #7 : 17.Iun.2020, 08:16:12 p.m. »
Se reactualizeaza o chestie buna,felicitari pentru initiativa!!!! :good:
  • VITARA S ,Matiz

Offline enicky

« Răspuns #8 : 17.Iun.2020, 08:20:08 p.m. »
La ce înghesuială e pe aici, exact de cele câteva poze în plus ne vom împiedica.   =))
Urmeaza o caravana serioasa pe Transalpina deci vor fi poze.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #9 : 17.Iun.2020, 10:00:57 p.m. »
Ziceți, scot de la ”muzeu” bătrânul DSLR Nikon D40 pentru Transalpina?  :dream:
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow