Autor Subiect: Magistratii din romania  (Citit de 9712 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Magistratii din romania
« Răspuns #60 : 02.Mai.2010, 10:08:03 a.m. »
Si eu astept o pronuntare ...
Poate pina intra in vacanta, primim si noi sentintele. Vad ca acum sint ocupati cu pensionarile lor  :).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline body

« Răspuns #61 : 26.Iun.2010, 08:28:19 a.m. »
Ce parere aveti de decizia currr tii constipationale prin care pensiile speciale se pot micsora dar nu ale judecatorilor , magistratilor si al jud de la aceasta currr te.
Cat de nesimtit si ipocrit sa poti fii sa hotarasti asa ceva.Va mai indoiti de caracterul de cacao al acestei slehte? :baston:
Adica noua , prostilor care inca mai producem , ni se va mari impozitul pe salarii , se va mari TVA , cursul va sari in aer si pe javrele astea ii doare in dos.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

« Răspuns #62 : 26.Iun.2010, 10:39:51 a.m. »
...pensiile speciale se pot micsora dar nu ale judecatorilor , magistratilor si al jud de la aceasta currr te.
Pensiile magistratilor sint "constitutionale" (NU se pot modifica) iar a celorlalti sint doar "legale" (se pot modifica in plus nu si in minus).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline body

« Răspuns #63 : 26.Iun.2010, 04:43:05 p.m. »
Arata-mi si mie unde scrie asta in constitutie , si o mananc, ne meritam soarta !

Offline Laurentiu

« Răspuns #64 : 26.Iun.2010, 05:04:38 p.m. »
Arata-mi si mie unde scrie asta in constitutie...
Nu am ce sa-ti arat. Am luat de buna ce a explicat la TV un om al legii. Sper ca ei stiu mai bine ceea ce spun si in plus cred ca au stiut cu ce sa se "acopere" cind au facut legile (inclusiv constitutia).
  • Suzuki SX4

Offline body

« Răspuns #65 : 26.Iun.2010, 07:52:16 p.m. »
Pacat daca tu chiar crezi asta! :(

Offline Laurentiu

« Răspuns #66 : 26.Iun.2010, 08:14:58 p.m. »
... tu chiar crezi asta! :(
Ei sint de meserie si cu asta se ocupa: fac legi, le judeca si interpreteaza.
Cine crezi ca a facut constitutia ? Nici tu, nici eu si nici muritorii de rind.
Vrei sa-ti aduc aminte ce e cu legile?
- sint facute sa fie incalcate;
- sint facute doar pt subalterni (oricare ar fi ei);
- sint facute pt bunastarea unui numar mic de oameni.
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #67 : 26.Iun.2010, 08:29:21 p.m. »
Nu stiu de ce, dar chiar daca nu sunt de acord cu cele spuse de @Laurentiu mai sus, discutia voastra m-a facut sa-mi aduc aminte de Ferma Animalelor, a lui George Orwell.  :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #68 : 26.Iun.2010, 09:00:45 p.m. »
...nu sunt de acord cu cele spuse de @Laurentiu mai sus...
M-am obisnuit sa nu fiu in asentimentul multora dintre voi. :)
  • Suzuki SX4

Offline bogdanb

« Răspuns #69 : 26.Iun.2010, 10:10:54 p.m. »
- sint facute pt bunastarea unui numar mic de oameni.

@Laurentiu are dreptate, oricat de mult ne-am dori sa nu aiba si sa traim intr-o tara normala.
Si @body are dreptate, in sensul ca "astia" au ajuns la un asemenea grad de nesimtire, incat aproape ca nu vin sa spuna la televizor "prostilor, noi facem legile, deci facem ceva pe voi".
Iar rezultatul se vede: De fiecare data cand cineva reclama o infamie de-a lor (caci cum altfel se poate numi o pensie de o treime de miliard pe luna???) ne prostesc pe fatza cu seninatate: "am procedat conform legii cutare [sau constitutiei]", omitand sa spuna cine a facut legea in cauza...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)