Autor Subiect: Magistratii din romania  (Citit de 9718 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Magistratii din romania
« Răspuns #50 : 13.Apr.2010, 07:28:50 a.m. »
Tovarasul Costiniu eliberat de fostii colegi . Ca orice minune arestarea unui magistrat ( casta speciala in tara asta de rahat ) a tinut cateva zile . Aseara japitele si-au eliberat colegul . Mi-e scarba .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline edy70

« Răspuns #51 : 13.Apr.2010, 07:40:22 a.m. »
Tara nu are nici o vina ! ;)
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline body

« Răspuns #52 : 15.Apr.2010, 06:20:32 p.m. »
Legea de functionare a ANI declarata neconstitutionala de curtea constitutionala ( cu litere mici ) .
Tovarasii au avut grija sa nu-i mai deranjeze nimeni . Nu conteza ca o bila neagra a fost data tarii cu ceva timp in urma chiar pt faptul ca legea ANI nu era functionala .
mai multe am gasit aici http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7135551-stirea-zilei-articole-din-legea-agentiei-nationale-integritate-fost-declarate-neconstitutionale-avocata-alice-draghici-ani-deveni-fel-depozit-declaratiilor-avere.htm
Later edit : "Sapte din cei noua membri ai Curtii Constitutionale, mai putin presedintele Ioan Vida si judecatorul Nicolae Cochinescu, urmau sa fie verificati de ANI, intrucat pe numele lor a fost inregistrata, in urma cu trei saptamani, o sesizare referitoare la discrepante intre declaratiile de avere si realitate, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare"
Tara de rahat
« Ultima Modificare: 16.Apr.2010, 07:27:19 a.m. de body »

Offline body

« Răspuns #53 : 23.Apr.2010, 08:11:19 a.m. »
Ce grija deosebita are currrtea constipationala de noi .

"Curtea Constitutionala motiveaza declararea drept neconstitutionale a catorva articole din legea de functionare a ANI prin faptul ca Agentia ar avea atributii peste cele normale pentru un organ administrativ, creandu-se confuzie intre ancheta si judecata".
Iata ce a scris pe un anumit site un coleg petrolist la care subscriu  .

"Cred ca CC ar trebuie sa fie mult mai interesata de simplul drept al celor victimizati de mafia pe care cele trei puteri din stat le reprezinta. Domnii judecatori nu pot fi suspectati de ANI fara sa fie in prealabil informati, banuiesc ca nu pot fi investigati de DNA (nici telefoanele interceptate) pina cind nu li se spune exact intre ce perioade ale zilei (atenti, nu-i deranjati noaptea ca nu mai sint capabili sa creeze) vor fi urmariti. As propune ca drug dealerii sa fie instiintati din timp de orice operatiune a politiei. Este o rusine ce se intimpla si desi nu sint avocat ci petrolist argumentatia curtii mi se pare penibila. Ma intreb care va fi reactia EU."

Offline body

« Răspuns #54 : 30.Apr.2010, 07:44:00 a.m. »
Din gandirea novatoare a tovarasei mona pivniceru .
Mona Pivniceru: Magistratii ar trebui sa aiba libertatea de a desfasura activitati economice
Stirea completa aici :
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7183435-mona-pivniceru-magistratii-trebui-aiba-libertatea-desfasura-activitati-economice.htm?cfadac=

Offline bogdanb

« Răspuns #55 : 30.Apr.2010, 08:06:14 p.m. »
Asta suna a Mungiu: "Asa am transformat spaga in onorariu". Parca vad ca respectivele "activitati economice" vor fi si pe zero-profit dpdv fiscal! >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #56 : 30.Apr.2010, 08:43:31 p.m. »
Am si eu o intrebare; poate exista cineva ce poate da o relatie legata de un termen: care este timpul de asteptare de la incheierea unui proces si pin iti vine acasa, prin posta, sentinta ?

Din data de 15.03.2010 am terminat un proces (cu sarmana Dacia) si nici pina azi nu am primit sentinta.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline body

« Răspuns #57 : 01.Mai.2010, 10:18:20 p.m. »
Depinde de multe , nu stiu cat e legal termenul , dar practic poti astepta si cateva luni bune , baga la condica aia lor " in pronuntare" si stai de mori .

Offline Laurentiu

« Răspuns #58 : 02.Mai.2010, 09:03:55 a.m. »
...baga la condica aia lor " in pronuntare" si stai de mori .
Pe internet a aparut o pronuntare sumara si "neterminata" a lor insa sentinta intreaga pe baza caruia se poate face un recurs, inca nu a sosit.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #59 : 02.Mai.2010, 09:49:59 a.m. »
Cred ca termenul legal este de 30 de zile.Insa termenul inlauntrul caruia se poate exercita o cale de atac curge de la data la care primesti, prin posta, hotarirea instantei. Si eu astept o pronuntare care trebuia sa aiba loc pe 4 martie a.c. si nu a aparut nimic, nici macar pe net.
Bine ca apare de mai multe ori pe zi la TV "blonda lui bote" ! :happy:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain