Autor Subiect: Magistratii din romania  (Citit de 9716 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
Re: Magistratii din romania
« Răspuns #30 : 03.Sep.2009, 09:10:04 a.m. »
- , ca o paranteza... in luna august, mi-am dus 2 colegi de serviciu la urgenta, facusera infarct, din cauza grijilor si a stresului zilnic , :(  asa ca forumul asta ar trebui sa fie un refugiu din pasiune si de placere. parerea mea

Make love no war!
 Peace brother!
 >:D<

Offline danker

« Răspuns #31 : 03.Sep.2009, 09:24:22 a.m. »
- Ei si ca dovada a caracterului acestui "membru"  tocmai dupa ce am facut un apel la calm si respect si pentru ca nu se poate exprima cateva zile pe forum a gasit el o cale eleganta sa-mi spuna ca nu a inteles nimic, tocmai am primit un e-mail dragutz de la el, nesemnat, normal, doar din adresa si din stil se poate deduce cine este.... il impartasesc cu voi :

"Tu te faci sau chiar esti prost?
Tuesday, September 1, 2009 12:37 PM
From:
"Rosu Bogdan"
Add sender to Contacts
To:

Amice , tu te faci sau esti chiar prost . Unde postez eu hop si tu ca musca in curu calului .

Te sfatuiesc sa stai mai calm , ca viata e scurta si nu cumva sa faci infarct ."

P.S. Eu am incheiat orice postare pe acest topic.
« Ultima Modificare: 03.Sep.2009, 10:58:09 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
« Răspuns #32 : 03.Sep.2009, 10:40:21 a.m. »
@Cristy, eu una sint total de acord sa primesc ban daca am gresit cu ceva. dragii nostrii moderatori citesc posturile si decid. Eu NU l-am facut "pupi-n dosist" pe body eu doar l-am intrebat daca este dupa atitudinea pe care a avut-o el fata de subiectul in cauza "magistratii in romania". daca treci prin postarile lui ai sa vezi cate jigniri ne-a dus el tuturor si cite jigniri am adus eu ( nu cred ca am jignit pe nimeni pina acum direct sau indirect iar daca am facut-o imi cer scuze  :pardon:
aici inchei si eu postarile in acest subiect, va salut pe toti ca azi la prinz plec in rodos pina sambata >:)
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #33 : 03.Sep.2009, 10:49:32 a.m. »
@nada605 ce repede circula vestile! Deja s-a format o mica gasca exclusivista in care nimeni nu poate intra sau mai mult de atat daca cineva din gasca este atacat hop si haita. Nu-i frumos!
BTW....Drum bun si vreme insorita!
@danker schimbul de mesaje sunt convins ca nu e caracterizant, iar daca este problema nu e a mea ;). Adresele de mail au fost sterse pentru ca mesajul avea caracter privat nu public.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

« Răspuns #34 : 03.Sep.2009, 06:23:16 p.m. »
Cristy, errare humanum est, perseverare diabolicum deci poti fi convins ca interzicerea de postare temporara pentru body nu a fost rezultatul unei singure postari si nici nu a fost decizia unui singur moderator. Daca nada a sarit calul o data sunt convins ca pana acum a priceput mesajul si nu va persevera.

Rog un ubermod sau admin sa mute postarile "belicoase" in WarZone, iar topicul sa ramana liber pentru ce a fost creat.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #35 : 04.Sep.2009, 01:49:28 p.m. »
Ma bag si eu in seama, ce-i drept offtopic.body din cate mi-am adus aminte nu a luat ban...a luat read-only 3 zile. :dknw: Poate ma insel eu.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #36 : 04.Sep.2009, 02:03:41 p.m. »
Si eu ma bag in seama in cunostinta de cauza: magistratii din romania sunt niste oameni care au invatat ceva carte dar pentru bunastarea lor. In familia mea a existat una bucata proces care a ajuns pana la curtea suprema si desi toate documentele ne dadeau dreptate un magistrat nu ne-a dat.
Traiasca spaga!

BTW...daca avem diferente de opinie asta nu inseamna ca ne uram, nu?  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline body

« Răspuns #37 : 04.Sep.2009, 02:12:38 p.m. »
Ultimul meu post de aici :
CITAT emisiunea de pe Realitatea de aseara :
" Pensie profesor = 11milioane
Pensie doctor = 12 milioane
Pensie magistrat = 134 milioane "
No comment !
PS1 As dori de la colegii de forum care au zis ca as fi partizan politic al cuiva sa aduca o dovada in aceste sens .
Ca idee , tin sa le spun ca nu am mai fost la vot de ceva vreme si nici nu ma voi mai duce .
PS2 As dori de la colegul de forum care a scris " posturi care nu prezinta interes decat pentru 1 sau 2 zile " sa-mi spuna daca dupa parerea lui faptul ca pensiile speciale vor fi platite si de el si/sau copii lui ii convine sau nu si daca asta e o stire de 1-2 zile . A nu se uita ca pensiile ( conform legilor actuale ) nu pot fi diminuate .
« Ultima Modificare: 04.Sep.2009, 02:40:58 p.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline body

« Răspuns #38 : 11.Sep.2009, 09:23:01 p.m. »
Un articol interesant din presa "din afara " .

"Protestele judecatorilor, caracterizate drept greva prin care cer plata sporurilor pe care si le-au acordat singuri de catre jurnalistii de la Finacial Times, vin intr-un moment in care Guvernul roman incearca sa scada cheltuielile in sectorul public si reprezinta o noua lovitura data reputatiei sistemului judiciar, si asa criticat de Comisia Europeana. (“Romania’s judges vote on Thursday on whether to continue a strike demanding the payment of bonuses that they themselves have ruled they are entitled to. The strike, which began at the beginning of this month, comes at a time when the government, faced with falling revenues, is trying to rein in spending and cut wage bills across the public sector…”)

Potrivit Financial Times, sistemul judiciar roman a fost criticat in repetate randuri de Comisia Europeana, pentru ca nu s-a ridicat la standardele UE.

Cotidianul mai arata ca, inainte de taierea sporurilor, magistratii erau printre cei mai bine platiti functionari publici, in contextul in care pana si un judecator incepator primea un salariu egal cu cel al unui medic cu experienta.

Financial Times arata ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a promis ca va mari salariile magistratilor de anul viitor, insa acestia continua “greva” oricum."

« Ultima Modificare: 11.Sep.2009, 09:30:08 p.m. de body »

Offline body

« Răspuns #39 : 17.Sep.2009, 07:27:05 a.m. »
Ziarul Adevarul de azi !
" Judecatorii super prime de vacanta in plina criza !
Statisticile de anul trecut arata ca pentru concedii s-au platit super prime de 11.000 lei ( medie ) pentru fiecare magistrat , in timp ce pentru pregatirea profesionala s-au cheltuit in total 241.000 lei ( 68 lei per magistrat )!!!"
Intr-adevar magistratii se lupta pentru o justitie corecta !
" Sume uriase se cheltuiesc anual si cu indemnizatiile de pensionare ale magistratilor . Conform legii , judecatorii si procurorii primesc cate 7 ( sapte ) salarii in momentul pensionarii , iar grefierii cate trei salarii "
Sa le tot plangi de mila la amaratii astia !
" Nicolae Popa - fost presedinte al curtii supreme de justitie s-a pensionat saptamana trecuta si va trebui sa incaseze ca bonus de pensionare 129.000 lei !!! "
later edit
@ rexroki Articolul e mult mai amplu dar spune printre altele si ca " .......si anul acesta se mentin aceleasi prime ca si anul trecut ......."
Daca vrei tot articolul in care sunt trecute si alte sporuri ale magistratilor ( medicamente gratuite , etc ) citeste pe net .
« Ultima Modificare: 17.Sep.2009, 09:27:55 a.m. de body »