Autor Subiect: Magistratii din romania  (Citit de 9713 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline body

Magistratii din romania
« : 21.Aug.2009, 08:34:03 a.m. »
Ce parere aveti de cum isi judeca sporurile intre ei magistratii din tara asta de cacao?
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
Re: Magistratii din romania
« Răspuns #1 : 21.Aug.2009, 04:30:28 p.m. »
magistratii au dreptate in tot ce fac. macar ei sa reuseasca sa castige in fata statului roman,daca noi astia de rand nu putem.....poate asa invatam si noi sa dam statul in judecata pentru a ne cere drepturile
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #2 : 22.Aug.2009, 10:22:43 a.m. »
magistratii au dreptate in tot ce fac. macar ei sa reuseasca sa castige in fata statului roman,daca noi astia de rand nu putem.....poate asa invatam si noi sa dam statul in judecata pentru a ne cere drepturile

Romania are magistrati?asta am vrut sa scriu dar nu a aparut si eu am trait cu impresia ca e totul ok.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline nada605

• Sr. Member
  • B-07-SAP
« Răspuns #3 : 23.Aug.2009, 02:14:26 a.m. »
da o fuga la curtea suprema ;)

интересное

Offline body

« Răspuns #4 : 01.Sep.2009, 07:44:22 a.m. »
Sa le fie rusine celor care ii sustin pe magistrati . Dupa ce am vazut emisiunea de aseara de pe Realitatea in care javrele astea ne-au facut pe noi , prostii care se platesc lor salariile nesimtite " nenorociti " asta e singura replica normala care imi vine in minte .
Expresia a fost ceva de genul " ce , noi ne comparam cu orice nenorociti " .
Bai nene cat tupeu !

Offline nada605

• Sr. Member
  • B-07-SAP
« Răspuns #5 : 01.Sep.2009, 10:24:34 a.m. »
@body   nu am vazut emisiunea despre care vorbesti aici, iar treaba cu "sa le fie rusine..." ar trebui sa iti fie tie ca nu respecti parerile altora!
dupa cum se stie magistratii nu au drepturile pe care le are orice alt angajat normal de la buget,(sa aiba si al doilea serviciu, sa faca afaceri de exemplu), mai pune si partea   ca ei trebuie sa fie corecti in deciziile pe care le iau, mita sa primeasca e foarte greu(venituri extra cam cucu), cum apare o lege noua ei trebuie sa o invete,deci, pina la pensie ei tot studiaza.....si argumentele ar putea continua.
Specific aici petru tine @body in special si pentru ceilalti care nu stiu, nu lucrez,nu am lucrat si nu voi lucra in domeniu, nu am rude sau prieteni in domeniu.
P.S. asa esti nervos si contrariat mereu? mai calmeaza-te sa nu iti explodeze aorta!!!

интересное

Offline body

« Răspuns #6 : 01.Sep.2009, 12:18:21 p.m. »
Nu avea tu grija de aorta mea , sunt sanatos tun , da imi sustin opinia , sa le fie rusine .
Ps Faci si tu parte din categoria pe care respectiva individa a numit-o nenorociti !
Iata ce vor magistratii :
"Astfel, vor mai fi judecate numai dosarele penale urgente şi cele civile care privesc plasamentul minorilor. Restul dosarelor vor fi amânate pe temeiuri legale, iar pentru dosarele nou intrate se vor acorda termene mai lungi, direct până în 2010."
Nu va doresc sa aveti vre-o problema legata de ( exemplu aleatoriu - mostenire ) sau altceva pt ca o sa cam asteptati , asa de la vre-un an in sus !
Iata in schimb cum procedeaza dnii magistrati azi:
"Instanţa supremă a dispus eliberarea ultimelor opt persoane arestate în dosarul permiselor din Argeş "
« Ultima Modificare: 02.Sep.2009, 12:53:31 p.m. de cristyyy2003 »

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #7 : 01.Sep.2009, 01:18:39 p.m. »
Ma alatur si eu colegului Body, am in familie exemple de vietii nenorocite din cauza magistratilor romani, nu ii mai plangeti pe forumuri ca nu este nevoie. Se stie ca pe fiecare asa numit impaciuitor il costa ''intrarea'' in sistem, deci fiecare din start este platitor si primitor de tips, deci este plauzibil de judecata partinitoare si generatoare de foloase ''preanecuvenite''. Bineinteles, exista un procent sau exista candva printre ei care chiar afirmatiile mele ii pot jigni, imi cer scuze fata de dansii si ma aplec in fata lor, Amin!

Toate bune,
Mihai

Offline coq

« Răspuns #8 : 01.Sep.2009, 01:43:04 p.m. »
Good point... exact asta vroiam si eu sa spun sa nu le mai plangem de mila...
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #9 : 01.Sep.2009, 01:45:30 p.m. »
Nu le plange nimeni de mila. Ideea e sa ne exprimam cu totii opiniile fara a-i jigni pe ceilalti. :(
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x