Autor Subiect: Reparatie service  (Citit de 1374 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xeqtr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Reparatie service
« : 12.Mai.2020, 02:25:53 p.m. »
Saptamana trecuta, intr-un moment de neatentie am reusit performanta de a lovi masina. Daunele nu sunt mari, dar costurile reparatiei depasesc cu mult calculele mele initiale. Am lasat masina la reprezentanta de pe Iuliu Maniu si m-au anuntat ca toata reparatia o sa coste in jur de 16.000 lei.
Doresc sa aflu daca a mai fost cineva nevoit sa isi repare Vitara pe banii lui si pe unde s-a dus. 16.000 Ron mi se pare o suma imensa pentru reparatiile necesare.
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip

Offline ntire2000

Re: Reparatie service
« Răspuns #1 : 12.Mai.2020, 02:28:46 p.m. »
Daca am stii si cât de tare e plesnita.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: woe

Offline shpeedy

« Răspuns #2 : 12.Mai.2020, 02:43:06 p.m. »
Daca esti dispus sa mai cheltuiesti si pentru alte evaluari poti incerca si la alte reprezentante Suzuki sa vezi ce cotatii mai primesti. Ori la TopLac, pe Bd. Timisoara, unde au mai fost colegi care si-au reparat Suzele...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabi males

« Răspuns #3 : 12.Mai.2020, 02:44:17 p.m. »
De ce nu o repari pe casco?
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline ntire2000

« Răspuns #4 : 12.Mai.2020, 02:48:00 p.m. »
Pai probabil ca nu are.
Oricum i s-a cerut cam o cincime din valoarea masinii.
E drept ca o aripa fata costa 800 de lei iar un far 1700, dar totusi....
Ar trebui sa fie facuta praf toata fata+airbaguri sarite ca sa ajungem la un 10000 de lei în conditiile în care manopera ar fi cam 6000 sa zicem....
Dar fara o lista a daunelor nu putem decât sa ne dam cu parerea.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #5 : 12.Mai.2020, 03:00:25 p.m. »
sa nu fie faza aia ciudata cand zici "eh, niste plastice" si dupa ce afli cat costa plasticul te miri dar cand afli cat costa clipsurile care prind plasticul...eh ..abia atunci iti cade fata.

• New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline xeqtr

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #6 : 12.Mai.2020, 03:13:04 p.m. »
Pai probabil ca nu are.
Oricum i s-a cerut cam o cincime din valoarea masinii.
E drept ca o aripa fata costa 800 de lei iar un far 1700, dar totusi....
Ar trebui sa fie facuta praf toata fata+airbaguri sarite ca sa ajungem la un 10000 de lei în conditiile în care manopera ar fi cam 6000 sa zicem....
Dar fara o lista a daunelor nu putem decât sa ne dam cu parerea.

Ca si daune vizibile dupa accident ar fi: bara, aripa, farul stang sarit din locul lui, lumina de zi si farul de ceata de pe partea stanga si cam atat. Dupa discutia telefonica cu cei de la Suzuki mi-au luat in calcul si schimbarea farului drept.
Ma asteptam ca suma sa fie maricica, dar depaseste cu mult orice gand pe care l-am avut.
Sa nu mai zic de jepcareala pe fata a baietilor de acolo care mi-au spus la telefon ca o constatare costa 300 de lei, iar azi o dau la intors ca de fapt costa 350 cu discount.

Offline xeqtr

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 12.Mai.2020, 03:15:32 p.m. »
De ce nu o repari pe casco?

Daca s-ar fi intamplat toata chestia asta cu doua zile in urma, as fi facut-o. Dar cascoul a expirat:))

Offline VictorN

« Răspuns #8 : 12.Mai.2020, 03:17:26 p.m. »
Cunosc un caz de CASCO al unui prieten unde evaluarea daunei s-a făcut la reprezentanta la o suma mult peste cât costa de fapt reparația.

Suma a fost decontata de asigurator dar reparația s-a efectuat la un alt service agreat de CASCO pt aproape jumătate din suma decontat inițial, asa ca respectivul a rămas cu bani după reparație.

Reprezentantele vor încerca să tragă tot timpul suma maxima posibila de la clienți și vor încerca să nu îți acorde garanție decât în ultima instanta. E ABC ul lor.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Offline xeqtr

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 12.Mai.2020, 03:17:52 p.m. »
sa nu fie faza aia ciudata cand zici "eh, niste plastice" si dupa ce afli cat costa plasticul te miri dar cand afli cat costa clipsurile care prind plasticul...eh ..abia atunci iti cade fata

Ai descris perfect situatia in care ma aflu :-))