Bravo Nicu', tare bicla!...Unde mai pui ca are si nitel turqoise...
Bravo Nicu.
Primul pas e facut..
Felicitari, @enicky! Intr-adevar o initiativa buna daca voucher-ul a avut rolul de declansator pentru decizia de achizitie.
Va multumesc mult ca ati fost si sunteti alaturi de mine, la acest eveniment(nu radeti!), pt. ca este chiar un eveniment pentru mine !
Mi-am adus aminte de prima bicicleta si ieri imi parea rau ca nu a gasit si sotia si totusi m-am/ne-am invartit peste o ora cu ea prin spatele blocului.
Bicicleta asta e ca raia, te urci pe ea si nu-ti vine s-o mai lasi(e mai rea ca femeia
)
Cei trei baieti de la afisport au fost super ok cu noi: primul(seful, dar el comanda, el executa) m-a ajutat la alegere-consultanta, al doilea a asamblat-o si iarasi mi-a dat o multime de sfaturi(presiune roti, sch.viteze, utilizare, s.a), iar al treilea de la facturare a muncit ceva anuland o factura/plata card(dar amabil).
Am fost lasat sa o testez pe strada, mi-au montat seaua cea noua pt. teste, chiar daca i-am spus ca e posibil sa n-o cumpar.
Ca vorbim de sa : este construita in doua zone, dintre care cel gri deschis este pt. a proteja zona intima si memoreaza forma. Pentru cei interesati pun si
link-ul. Pretul si mie mi s-a parut mare dar dupa o scurta consultare a ofertelor pe net(cat se monta) am fost de acord ca e ok. Nu va mai spun ca un far e vreo 80 lei, stop 30, aripi 100...
@shpeedy iti multumesc din nou pt. link-ul-sfat, m-a "destupat" bine ! Legat de frane m-au sfatuit ca primii 2-3km sa le folosesc mai cu mila pana se pasuiesc sabotii.
@gabineg si tie iti multumesc pt. ca tu mi-ai reamintit de programul primariei si de vouchere, de care cam uitasem. Nestiind ca mai exista acest model cu frane pe disc(Terrana 2627), eu gasisem una complet tourqoise, dar multumita vanzatorului cu barba(seful) am luat-o pasta.
@cad sper sa fie si a mea tot la fel.
@fireburn chiar astept cateva idei/sfaturi de la tine(sotia zice "mai repede"
) pt. pliabila ei. Scriem cate va idei(pe vorbe se uita!) de care trebuie sa tinem cont, te rog.
Nu ne asteptam, dar pe hol(unde sta pana ii amenajez locul) miroase bine a nou !
Acum, daca judec cinstit(fara rautate sau osanale), trebuie apreciata la adevarata valoare initiativa primariei, si psd ne-psd, trebuie s-o recunoastem c-a fost buna. Doar sa mareasca nr. pistelor acum !
Nu-mi venea sa cred cate au vandut ieri si ca am stat cam doua ore la coada+montat+teste(plus cele din magazin cu bilete "rezervat" pe ele) !
M-am bucurat si c-am luat una romaneasca !