0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cu o jucarica de-asta m-as da si eu: https://www.olx.ro/oferta/suzuki-intruder-vzr1800-125-cp-model-2009-km-17000-IDcCbPZ.html#b9dbff12ca
Salut, ................................Apoi am incercat cu un scuter de 50 cm. E foarte fain, dar parca trebuie o idee mai fasnet ( al meu era limitat la 45 km la ora..si la fel, mai mult incurcam traficul )
Citat din: Silfax din 20.Aug.2019, 11:28:40 p.m.Azi am revenit pe forum dupa o lunga absenta si uite ca prima postare este la aceasta rubrica si nu la una de auto. Acum doua zile, mi-am adus aminte de intalnirea cu @jante.otel de pe Strategica de acum 2 ani si inspirat de frumusetea acelui traseu, mi-am propus ca la anul sa fac pe bicla Via Transilvanica. Poate gasim si aici pe forum amatori ce ar fi dispusi sa facem traseul impreuna. Daca nu tot (sunt totusi 950km), macar o portiune din el. Deci provocare lansata! Dacă este organizată cum trebuie și din timp, se poate face fără grabă într-o săptămână.Dar... are porțiuni prea puțin ciclabile - nu multe, dar destule încât să nu fie ca o ”plimbare în parc”. Poate când va fi integral amenajat traseul va fi mai bine.Eu am parcurs porțiunea dintre județele Bistrița-Năsăud și Suceava pe traseul de la Via Maria Theresia și am avut destui km de împins bicicleta.Oricum, este o mare realizare acest traseu!
Azi am revenit pe forum dupa o lunga absenta si uite ca prima postare este la aceasta rubrica si nu la una de auto. Acum doua zile, mi-am adus aminte de intalnirea cu @jante.otel de pe Strategica de acum 2 ani si inspirat de frumusetea acelui traseu, mi-am propus ca la anul sa fac pe bicla Via Transilvanica. Poate gasim si aici pe forum amatori ce ar fi dispusi sa facem traseul impreuna. Daca nu tot (sunt totusi 950km), macar o portiune din el. Deci provocare lansata!