Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 127990 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Pe 2 roti
« Răspuns #90 : 16.Mar.2011, 01:53:37 p.m. »
E uite,tot vorbeai de acel DHS.
Sosita azi via Fan Courier, pentru o colega.A comandat-o la Cluj(nush de ce)
Pot spune ca la prima vedere arata chiar ok!

Go Terios!!!:)

Offline miocrl

« Răspuns #91 : 16.Mar.2011, 03:31:46 p.m. »
azi am umflat si eu rotile la biticla si acum ma asteapta sa ies de la servici :)  sper sa nu vina ploaia

Offline AndreeaT

« Răspuns #92 : 16.Mar.2011, 04:06:30 p.m. »
@miocrl: maine am auzit ca ploua!

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #93 : 16.Mar.2011, 04:37:13 p.m. »
Da.O sa ploua in toata tara.

Offline miocrl

« Răspuns #94 : 16.Mar.2011, 04:57:43 p.m. »
ma asteapta sa ies de la servici
si sa ma duca acasa

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #95 : 16.Mar.2011, 10:21:20 p.m. »

N-are nimic daca ploua, iti iei sapca si gata. :)

WOL, cum a intrat bicicleta in masina?
Grow up.

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #96 : 16.Mar.2011, 10:24:19 p.m. »
Pai...ea a intrat iar Mihai, ceva de genul:

>:) :-)) >:)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #97 : 16.Mar.2011, 11:41:29 p.m. »
Haha....Funny...:D

@Swithin: a intrat cu ghidonul bracat la maxim, cu banchetele spate rabatate la maxim iar eu aproape lipit de volan iar Corina aproape lipita de airbagul pasager (deci banchetele fata date cat mai in fata posibil). Nu pot sa spun exact ce senzatie "fantastica" ai cand conduci asa si cand pui frana. Toate par (si sunt) mai aproape decat trebuie  =)) Oricum e bine ca a incaput si ea si noi simultan altfel ar fi fost ceva extraordinar de dragut sa o transport de acolo.

Si ca un mic review, in seara asta am scos-o la un test-drive prelungit si se conduce foarte bine singurele inconveniente fiind saua (care este putin cam tare pentru gustul[si posteriorul] meu) si schimbatoarele de foi Shimano RevoShift(@BigAir: ai avut dreptate) care mi-au dat putintel de furca si care presimt ca o sa zboare la cel mai apropiat semn de "finante suplimentare" pentru ceva mai fin si mai precis. In rest, suspensia OK,greutatea ei la fel,marimea este perfecta pentru lift deci nu a trebuit sa cobor si sa urc 7 etaje cu ea in brate. Manetele de frana puteau fi putin mai mari pentru un grip mai bun dar na, nu le poti avea pe toate la pretul la care am achizitionat eu jucaria.

Cu ocazia test-drive-ului am descoperit ca a mea scumpa si efemera conditie fizica incepe undeva de la 0 si tinde catre minus infinit fapt pentru care dupa ~1,5 kilometri cam gafaiam.Ori n-am stiut eu sa-mi aleg foaia si pinionul potrivit (ce sa zic si eu acum,nu?).

Adevarata provocare va fi maine dimineata cand voi pleca cu bicicleta la servici.Sa speram ca voi si ajunge :D

@shpeedy: Cu cat are rotile mai mici cu atat vei obosi mai repede deoarece va trebui sa pedalezi mai mult. Totul va depinde atunci de distanta pe care o vei avea de parcurs.

Mai multe informatii despre cataratorul meu gasiti aici:
http://www.sportaddict.ro/bicicleta-dhs-2642-climber-model-2011
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #98 : 17.Mar.2011, 12:01:32 a.m. »
Felicitari domn'le pentru achizitie. Te astept la iesiri de weekend, o plimbarica alea, alea.
...singurele inconveniente fiind saua (care este putin cam tare pentru gustul[si posteriorul] meu.
Pentru asta gasesti mai multe solutii pe la Decathlon gen pantaloni ciclist (foarte misto si confortabili) sau mai multe tipuri si huse cu gel pentru sa.
Eu am mers mult timp si cu husa cu gel, dar ulterior am trecut peste elmentu' "rusine" si port cu mandrie pantalonii tip ciclist.

...in seara asta am scos-o la un test-drive prelungi.
Si de ce n-ai venit bre pan' la Polivalenta? Ne-o prezentai si noua live ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #99 : 17.Mar.2011, 12:14:39 a.m. »
Felicitari domn'le pentru achizitie. Te astept la iesiri de weekend, o plimbarica alea, alea.

Multumesc frumos. Sincer cred ca m-am ghidat si dupa ce scrie sub poza ta de avatar.
....Pentru asta gasesti mai multe solutii pe la Decathlon gen pantaloni ciclist (foarte misto si confortabili) sau mai multe tipuri si huse cu gel pentru sa.
Eu am mers mult timp si cu husa cu gel, dar ulterior am trecut peste elmentu' "rusine" si port cu mandrie pantalonii tip ciclist.
.....

O sa incep sa-mi caut echipament adecvat in curand.
....
Si de ce n-ai venit bre pan' la Polivalenta? Ne-o prezentai si noua live ;)

Dupa cum am zis si mai jos dupa 1,5 km conditia fizica era praf plus ca Pantelimon - Drumul Taberei era un drum destul de lung de facut pe la 8 seara.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension