0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Frumos. @Silfax: de cat timp aveai planificata iesirea cu bicicleta pe Strategica?
Dar cea mai faina intamplare din aceasta aventura, este faptul ca la plecarea din Ranca, am intalnit un ciclist care s-a alaturat grupului pentru o jumatate din traseu, ulterior afland ca este membru pe acest forum! .
[...] Singura chestie notabila dupa despartirea de baieti a fost ca am bifat 101 km in ziua aia si ca am reusit la final sa-nchid aplicatia pe telefon fara sa salvez cursa
Citat din: Silfax din 28.Aug.2017, 01:28:31 a.m.Dar cea mai faina intamplare din aceasta aventura, este faptul ca la plecarea din Ranca, am intalnit un ciclist care s-a alaturat grupului pentru o jumatate din traseu, ulterior afland ca este membru pe acest forum! . Salut,Eu am fost ciclistul ce s-a lipit grupului lui @Silfax. Am considerat asta o coincidenta teribila, mai ales ca-i urmaream interventiile in topicul "Pe 2 roti". Desi as fi vrut sa fac Strategica nu ma-ncumetam singur. Ii declar "norocul meu de Sambata".Le-am tinut pumnii la intoarcere. Era tarziu atunci cand incepusera partea de retur; ma bucur pentru ei ca s-a terminat cu bine.Eu am continuat pe asfalt pana la Brezoi si-apoi Calimanesti. Nimic spectaculos, tinand cont de faptul ca Valea Oltului face deja parte din cotidian. Singura chestie notabila dupa despartirea de baieti a fost ca am bifat 101 km in ziua aia si ca am reusit la final sa-nchid aplicatia pe telefon fara sa salvez cursa