Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 127987 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Pe 2 roti
« Răspuns #60 : 14.Mar.2011, 06:01:40 p.m. »
Si un feedback al celor  care utilizeaza acest tip de bike :)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #61 : 14.Mar.2011, 06:22:05 p.m. »

Oo, arata foarte fain cea plianta de la DHS! Cand am scris postul anterior, eu ma gandeam la cele care au roti foarte mici. Una din asta mi-as lua si eu - cea pe care o am acum intra cam greu in masina. :)

Dar tot as inclina spre una second-hand, fiindca 550 de lei pentru o bicicleta luata doar din ratiuni practice mi se pare cam mult (desi chiar in timp ce scriu asta vad in fata ochilor cifrele de la pompa din statia de benzina si-mi dau seama ce repede se invart).
Grow up.

Offline sfichiu

« Răspuns #62 : 14.Mar.2011, 06:30:54 p.m. »
..lucianer, mi-ai trezit interesul pentru bicicleta!!!....chiar e o solutie sa merg la serviciu pedaland,mai fac si ceva miscare,mai economisesc "parale" ca deh pretul benzinei o ia razna!.... :D
  • VITARA S ,Matiz

Offline BigAir

« Răspuns #63 : 14.Mar.2011, 07:37:44 p.m. »
nu as recomanda bicicletele pliante. ele sunt bune la munca daca ai de alergat mult la birou  :D sau la cumparaturi in Europa. Acolo sunt biciclete de astea pliabile destul de ieftine  >:). pentru oras mers la munca toata ziua recomand ceva 28" trekking bike echipata cu dinam, far aripi etc. ... si umbrela daca ploua afara >:)
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #64 : 14.Mar.2011, 09:35:05 p.m. »
Pai cam asa ceva as vrea eu.Roti pe 28 dar nu trekking ci un MTB ca sa mai dezlantui "fiara"din mine si prin offroad daca cu swift-ul nu pot. Si eventual ceva cu roata fata detasabila usor ca sa o pot pune in Swift pana imi iau si suport de bicicleta. :D In orice caz maine ma duc in cautari si sper sa ma intorc cu o bestiuta cu 2 roti! :) Wish me luck
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline BigAir

« Răspuns #65 : 14.Mar.2011, 09:59:05 p.m. »
Pai cam asa ceva as vrea eu.Roti pe 28 dar nu trekking ci un MTB ca sa mai dezlantui "fiara"din mine si prin offroad daca cu swift-ul nu pot. Si eventual ceva cu roata fata detasabila usor ca sa o pot pune in Swift pana imi iau si suport de bicicleta. :D In orice caz maine ma duc in cautari si sper sa ma intorc cu o bestiuta cu 2 roti! :) Wish me luck

pe 28" numai trekking gasesti, dar e ok are suspensie fata cadru in general e de usor AL, si nu e cheala...bafta maine la cautari. pun maine o pozna cu cicla mea.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #66 : 14.Mar.2011, 10:07:05 p.m. »
Da..corect. MTB-urile sunt maxim pe 26".Chestia cu trekking-urile e ca sunt prea lungi si mi-e ca nu o sa incapa in masina.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline BigAir

« Răspuns #67 : 14.Mar.2011, 10:44:14 p.m. »
nici MTB nu incape, doar daca ai VAN  :) eu personal nu sunt adeptul caratului bitzei cu masina, imi place sa plec de acasa pe bitza.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #68 : 14.Mar.2011, 10:46:02 p.m. »
Eu ma refeream ca incape fara roata pe fata.SPER!!!! Altfel o sa fie tare interesant cum o sa aduc eu masina SI bicicleta acasa. :-S

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #69 : 14.Mar.2011, 10:47:20 p.m. »
Eu daca ar fi sa ma combin cu soata ,as merge pe cele pliabile!Mai usor de utilizt in nebunia de la noi.Am pe cineva de la o firma vecina care face Drumul Taberei -Baneasa pe un Dahon de toata frumusetea!E o placere sa vezi acea bicla!
Go Terios!!!:)