Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 128095 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: Pe 2 roti
« Răspuns #580 : 14.Nov.2014, 09:54:58 p.m. »
Merci Nic pentru sfat.
Vreau sa cumpar leviere pentru ca voi mai avea nevoie si de acum incolo.

Cu camera veche ma voi gandi daca merita sa o repar, in functie de ceea ce mi-ai spus tu. Deocamdata vreau doar sa inlocuiesc camera. Vorbim maine la un telefon, poate dau o fuga pana la tine si te retin 15 min daca esti disponibil. Poate fur si meserie :)

Offline coby

« Răspuns #581 : 15.Nov.2014, 12:48:25 a.m. »
Nu ma pricep la ţoacle, nu exista ca la mașini cauciucuri fără cameră?
Exista un manson special care se pune pe janta ( inchide ermetic partea unde vin spitele ) si binenteles un cauciuc tubeless => nu trebuie sa schimbi toata bicicleta !
Binenteles ca cel mai convenabil este sa ai 1-2 camere de rezerva ( 12 lei una ) in ruxac si cele 2 leviere de ABS
« Ultima Modificare: 15.Nov.2014, 12:50:47 a.m. de coby »
auto si moto

Offline hugbear

« Răspuns #582 : 15.Nov.2014, 10:35:06 a.m. »
Stie careva de unde iau un set de leviere de plastic pentru dejantare roata bicicleta ?
La Lidl gasesti o trusa pe la vreo 27 lei. Exista si alternative. Eu mi-am completat trusa cu un spray de genul asta (tot de la Lidl, vreo 10 lei parca); nu stiu cat de bun e, nu l-am folosit inca. Link-urile sunt exemplificative, ca sa stii dupa ce sa te uiti - presupun ca se gasesc chestii similare prin targ.

Camere de rezerva am iar cauciucul si janta nu par sa aiba nimic.
Foarte bine, o camera de rezerva tre' sa ai intotdeauna la tine.

Cu camera veche ma voi gandi daca merita sa o repar
Camera veche despic-o pe lungime pe interior, taie-i valva si foloseste-o ca sa "captusesti" fie anvelopa fie janta; sau fa-ti :D .
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline >pexic<

« Răspuns #583 : 15.Nov.2014, 03:06:02 p.m. »
sau taie pe latime in bucati de 15-25cm si pune-o peste manerele de lemn/fier/plastic de la topr/ciocan/levier etc
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline hugbear

« Răspuns #584 : 15.Nov.2014, 03:44:41 p.m. »
... cu un adeziv puternic!!! (sa nu devii campion la "aruncarea cu ciocanul" :popa: )
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline NicNic

« Răspuns #585 : 15.Nov.2014, 10:23:59 p.m. »
Astazi, prin preajma Snagovului, o vreme de toamna clasica, cu nori josi si frunze multe. Relaxant si solicitant, in acelasi timp!

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #586 : 15.Nov.2014, 10:33:28 p.m. »
Felicitari.  :clap:

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • Gen: Bărbat
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #587 : 16.Nov.2014, 09:52:40 a.m. »
Heeeey, acum am vazut discutia de pe 2 roti  :). E drept ca am avut o sapatamana furtunoasa la servici si nu am intrat pe forum.
Foarte frumos ca ati iesit, imi pare rau ca nu ati venit la cursa( Maratonul Dunarii) :( ? A fost frumos, iar traseul pe langa Dunare e  superb. Vremea a fost OK (in sensul ca nu a plouat iar temp a fost de aprox 5-6 grade). Pentru cei care nu voiau 45km exista varianta de 15km. Au "alergat" si cei mici. M-am intalnit cu Cristi, am vazut ca a inregistrat traseul, poate il reeditam impreuna la vara cand e cald. Merita  >:D<
Today is the first day of the rest of my life

Offline NicNic

« Răspuns #588 : 16.Nov.2014, 11:52:15 a.m. »
@eduard_b:  Imi pare rau ca nu m-am inrteresat la timp de Maratonul Dunarii. Probabil ca as fi rezistat la ambele variante, numai cu timp cel putin dublu fata de al tau .. :D. Felicitari pentru participare si rezultat. La fel si pentru @cristyyy2003.

Iesirea de ieri a fost ceva mai obositoare. Pentru prima oara imi simt bratele obosite, de la mersul pe sleauri de noroi acoperite cu frunze, apoi ceva ca o brazda de aratura, combinate si cu cativa kilometri de drum pietruit cu cataroaie.
Cred ca solutia sa imi revin ar fi sa mai fac o iesire azi dupa-amiaza. Probabil ceva lejer, de asfalt. Mai e cineva amator?
« Ultima Modificare: 16.Nov.2014, 12:02:17 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • Gen: Bărbat
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #589 : 16.Nov.2014, 02:59:36 p.m. »
Timpul de finish nu conteaza. Conteaza sa-ti placa. Si daca iti place, normal ca vei reveni.  >:D<
In ceea ce priveste iesirea...eu tocmai am luat o aspirina sa-mi mai treaca freba musculara si durerile de spate. Azi sunt in recuperare totala  :). Am spalat doar vasele pentru ca stteam in pozitie verticala, dar daca imi cade ceva din mana e bine sa fie cineva pe langa mine sa ma ajute sa ridic  :D. Mai dureaza un pic si maine si gata...pe urma o iau de la capat.
Today is the first day of the rest of my life