Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 128124 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Pe 2 roti
« Răspuns #520 : 13.Oct.2014, 01:36:53 p.m. »
Frumos traseu! Câți km a avut?

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Silfax

« Răspuns #521 : 13.Oct.2014, 05:13:28 p.m. »
Traseul scurt: 27 km, cel lung 54 km. Detalii aici: Tur de Iasi.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #522 : 14.Oct.2014, 03:18:55 p.m. »
Foarte frumos montajul; mi-au placut mult filmarile si culorile toamnei de pe dealurile Iasilor :-). Si concursul deasemena. Dealtfel, anul acesta au avut loc cateva concursuri frumoase  in Moldova: Roti de Gheata,  Garboavele,  Bicaz, Vatra Dornei, Suceava  si terminand cu Tur de Iasi.  Si au mai fost si altele.  Bravo, felicitari pentru participare. Noi, cei din Bucuresti semnam ultimul act de prezenta saptamana asta pe 19 Oct (Haiduci si Dominite). 
P.S: ..si bineinteles  SI in calitate de  spectatori la  Show-ul nocturn:MoonTimebike www.moontimebike.ro/video
Today is the first day of the rest of my life

Offline Silfax

« Răspuns #523 : 14.Oct.2014, 06:47:31 p.m. »
Da, concursul a fost unul reusit. A contribuit din plin si vremea frumoasa. Dealurile din jurul Iasului la timpul  aceasta parca sunt desprinse din pastelurile lui Alecsandri. In alta ordine de idei, anul acesta chiar am reusit sa ajung la mai toate concursurile din zona. Si ma bucura faptul ca numarul lor a inceput sa creasca de la un an la altul, ca si numarul participantilor de altfel. Din pacate si pentru mine, Bucurestiul este prea departe pentru a ma deplasa pentru competitii. Deci va urez sa aveti spor la pedalat pe 19 Oct!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline shpeedy

« Răspuns #524 : 16.Oct.2014, 08:27:28 a.m. »
How much does an ION SmartScooter cost?
When we are in full production in the spring of 2015, the retail price is estimated to be $550 plus shipping. During our campaign on Kickstarter, however, we will be offering the SmartScooter at a special pre-production direct price of only $399.

COMING TO KICKSTARTER ON SEPTEMBER 20, 2014

Pentru cine e interesat, mai sunt trei zile de campanie pe Kickstarter...

Ma batea si pe mine un gand macar sa dau avans pentru blocarea pretului, dar - dupa o analiza mai amanuntita in care mi-am dat seama ca n-as apuca s-o folosesc prea mult pe parcursul unui an - mi-am canalizat resursele spre un alt 'cadou'...  :D
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline eduard_b

• Sr. Member
« Răspuns #525 : 20.Oct.2014, 05:52:56 p.m. »
Ieiri s-a incheiat penultima etapa a concursurilor Riders Club din acest an. Trebuia sa fie ultima, insa organizatorii ne-au raspuns cererii de a mai avea inca o etapa in calendar ( 15 Nov 2014 - Maratonul Dunarii). Foarte interesant ce se va intampla atunci,  va fi un challenge pentru multi amatori ( inclusiv subsemnatu')
A fost o zi foarte frumoasa, in care s-au strans la start  aproximativ 1000 de participanti, cu plecari in valuri, pe nivele ( si nelipsit de accidente - un concurent si-a rupt piciorul  :( )
Mi-a placut faptul ca unii din performerii  acestui sport (Alex Ciocan, Dan Crista, Alexandu Stancu si Irina Dumitru) au participat si ei, la numai de cateva ore dupa ce se incheiase unul din cele mai dure concursuri XCO din RO (Red BullMoonlight) ( tragand dupa ei, multimea de amatori) . De ce spun asta: timpii nostri de concurs se raporteaza la ai lor. Putem vedea de fiecare data cat de departe suntem de performanta  :D
Namolula fost la el acasa, dar nu a impiedicat inaintarea atelajelor; Partea grea era atunci cand incercai sa te stergi, pentru ca urmele iti ramaneau pe ochelari si nu mai puteai vedea bine, daca faceai greseala de a te sterge. In cei 33km ai circuitului standard au putine probe tehnice grele, chiar origanizatorii au oferit vreo 7-8km de fuga pe macadam, gen bucata din spatele aeroportului Otopeni de la Prima Evadare. Daca te tineu picioarele , ii putea da si peste 35km/ h, spatiul - in latime -  fiind generos. In ceea ce ma priveste am reusit un timp bunicel ( 1h:40min, bineinteles la 30 min in spatele primului venit - Dan Crista)
Mai multe comentarii de la eveniment la: http://www.freerider.ro/noutati/cum-a-fost-la-riders-club-haiduci-si-domnite-2014-77312.html

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #526 : 20.Oct.2014, 09:29:17 p.m. »
Deci cu atelajul meu ma faceam praf cu brio :-))

Sent from my 
  • #romaniaelectrica

Offline fireburn

« Răspuns #527 : 20.Oct.2014, 10:22:05 p.m. »
 :good:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #528 : 20.Oct.2014, 11:33:57 p.m. »
Ce @fireburn? Te bagi la "dunare"? Ca daca intri tu la apa...intru si eu! Nu de alta, dar candva mi-ai zis ca daca se da careva sa se inece, ii salvezi tu :D
  • #romaniaelectrica

Offline eduard_b

• Sr. Member
« Răspuns #529 : 21.Oct.2014, 07:44:58 a.m. »
Deci cu atelajul meu ma faceam praf cu brio :-))
Prin padure pe teren mocirlos,..cam daaa :D. dar pe terenul de fuga ( macadam) puteai sa ne arunci noroi in fata. Chair am vazut vreo 2-3 indrazneti care au venit cu cauciucuri subtiri pentru cross way ( inclusiv bicla).Si au terminat cursa,  deci nu era chiar atat de greu. Echilibrul in noroi era esential.. :) Poate ne vedem la Giurgiu, sau poate ne vedem SPRE Giurgiu, propune si tu ceva  :P